VINE PRIMAVARA!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Astazi ne-a lovit o vreme antiprimavara de mai mare jalea. Ploua marunt, norii stau gramada peste oras, e frig si noroi. Dar ... am fost in piata si am cumparat doua legaturi de matzisori, pufosi si plini de seva. I-am pus intr-o vaza mare de pamant si sper sa cheme primavara, sa vina mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Citat:
citat din mesajul lui danitin

Asa ... anul asta am de gand sa ma bucur:
- de ghioceii care au rasarit deja si arata foarte delicati printre petece de zapada.
- de zambilele care au deja boboci ... o sa miroasa, in curand, fantastic, si o sa aiba culori delicioase: alb, culoarea untului, roz, galbene, rosii, mov si albastru inchis.
- de curiozitatea si nerbdarea spiridusului care-si inspecteaza zilnic stratul de flori din curte, plantate cu manutzele ei, si mangaie frunzulitele lalelelor si le povesteste sa mai aiba potina rabdare ca acusi o sa vina soarele si o sa poata sa rasara in voie.
- de planuita si traditionala plimbare pe malul begheiului, unde e o alee de magnolii superbe care, atunci cand infloresc, sunt o sarbatoare de culoare si parfum.
- de gandul ca mai putin si la casa de la tara o sa-mi infloreasca toata gradinuta de lalele si narcise galbene - padure de flori, nu alta....
- de mirosul de liliac, de bratele de flori parfumate si ciufulite pe care le pun in toate vazele din casa.
- de pregatirile de sarbatori, si la noi sunt multe, pe langa cele traditionael, ziua spiridusului si ziua ei de nume
- de gandul la puisorii de gaina pufosi si aurii ca pufuletii de alun
- de primul picnic cand vantul pisca inca iar pamantul mai are ceva din umezeala iernii, dar soarele straluceste vesel si gazele dau tarcoale.

Am o mie de motive sa ma bucur de primavara!!!!!

Mamica de spiridus

De fiecare data cand oamenii iti inchid in fata o usa, Dumnezeu deschide o fereastra.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">LICURICI – ETERNA LUMINA;

NOI

Spiridusul meu drag

Doar cititnd ce ai scris tu, Dana si deja, simt primavara pe aproape, in ciuda vremii inchise de afara.
La noi e mult mai departe primavara, dar asta nu inseamna ca nu pot visa la ea.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Ma bucur ca-ti plac gandurile mele frumoase, Anina. Asa e, la voi e polul frigului ... Eu am un adevarat ritual cu Spiridusul, ne imaginam mereu ce ne va aduce frumos urmatorul anotimp, cand e gata sa vina ... bine, la e e putin mai pragmatica afacerea, insira la Pimavara: ziua ei, ziua de nume, Iepurasul, Noaptea de Inviere cand ciocnim oua rosii si mancam cozonac ..... oricum, am atatea amintiri frumoase din primaverile trecute incat abia astept sa le reexperimentez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

In sfarsit ,1 martie!Va doresc o primavara cu mult soare in suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Da , da, vine primavara !!
Poate ca va mai dura cateva zile pana trec detot zapezile dar pe urma......
Abia astept sa vad pomii infloriti,verdeata ,miros de flori,soare,cald...imi este dor de primavara,este anotimpul meu preferat!!

_

Check out my new forum on how to make money on gpt and cashloopholes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

La Pitesti ninge de azi de dimineata de zici ca vine Craciunul, noroc ca ma uit in calendar si vad ca-i martie , ca altfel impodobeam bradul.

Dana

Mergi la inceput

A nins si la Timisoara, s-a topit peste zi dar cica la noapte o sa ninga iarasi ... offf, incapatzanata mai e si iarna asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Daaaaa...sa vedeti voi ce vine...iarna.Au spus la meteo ca se face frig, ninge, apoi cateva zile mai cald, apoi iar ninge si frig...dupa 20 martie POATE vine si primavara.Aici parca sunt la polul nord.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

pfuuu! am zis ca e gluma dar de citeva zile bune chiar zici ca a venit primavara la tarisoara: 8-9-10 grade cu soare constant
n-am mai vazut asa ceva de 10 ani...de obicei aveam -20 cu zapezi infernale...

de-ar tine-o tot asa!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Ieri a nins continuu, de dimineata pana seara, dar nefiind 0 grade, ninsoarea nu s-a asternut; la un moment dat era lapovita.
Astazi, este un soare de primavara.
Cu vremea asta schimbatoare, am avea nevoie de niste vitamine sa poata face fata organismul azi la frig de iarna, maine la caldura primaverii.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput