Tinere senioare cu greutate>50kg (71)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui guzelnico

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

am incercat,dar nu pot,sorry!

Fa-ti un desen cu paine si ia-l langa tine la fiecare masa.

_
Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL

vrei sa creada tarzan ca ma dilesc mai rau pe zi ce trece??

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

laura,
mi-ati pus gand rau......

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

ma, nu ti-am pus gand rau... te invatam de bine! eu tot incercam sa dau jos kg pe care le pusesem la fiv-ul trecut si nu-mi iesea deloc! bagam la bicicleta de-mi sareau capacele, luam clarinol, mancam mai putin si... nimik!!! vreau sa iti spun ca in momentul in care nu am mai mancat paine si nu am mai mancat seara DELOC a inceput sa se vada! si nici nu mai luam clarinol si nici la bicicleta nu mai aveam spor ca la inceput!
inca ceva! pentru cele care vor sa manance ceva usor seara si mananca ceva Fructe, este total gresit! fructele sunt total neindicate seara! mai bine mancati o salata!

Laura

mutatia MTHFR C677T heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Buna dimineata
am cititi din urma , mai dar aveti un spor...anici nu stiu, a dat cineva ?? eu oricum am venit cu cea din dotare...

uite aici si pentru fete cucuiete!

galli draga am avut treaba pe aici pe la munca, ieri... plus ca vremea de afara m-a tuflit de tot... beah...urat a fost ieri...
mda in alta ordine de idei...
duminica vopsit si intins parul ...venit acasa enervat pe G ca nu raspunde la tel, nu stia ce face daca merge sau nu la buc...bla, bla, simteam ca se anunta o zi naspa... sambata am avut o discutie mai aprinsa pe tema : minciunica!...a plecat seara cam intors pe dos, dar eu ce sa fac, urasc minciunelele de orice fel, i-am spus ca nu fac astfel de compromisuri, eu nu mint deci, sa nu fiu mintita...
ei si pe tema asta duminica , dl G , era cam distant... pe cand ma cam obisnuisem cu gandul ca "asta a fost" ...ma mananca degetul si mai dau un tel...normal ca a raspuns si ca vroia sa mergem la ovidiu bla, bla...uite asa , am ajuns pe la o verisoara de-a lui la lasat de sec... eu rece, distanta oarecum... sta el ce sta dupa care imi spune: esti tare frumusica azi... m-a bufnit rasul... dupa ce statusem ca un buboi toata ziua...seara am ramas la el , mi-a pregatit cada cu spumant ...si am dormit...eram oarecum inca tensionata... mi-a facut bine ca m-a tinut doar in brate, strans...sunt cu capul cred... sau prea indragostita... ei na asta e ...

la naiba, CM nu-mi vine... sunt Z 31.. la naiba... dar nu am ramas cu AC???

sunt in ceata....am fost la derma si normal ca mi-a dat tetraciclina la greu...

Manu

Mergi la inceput

alioooooooooo,manuuuuu,wake up,honey!!

mami,si nico,sa va spun ceva-
intr-o anumita perioada a vietii mele,ajunsesem pe la vreo 40 kg, de la vreo 48-50.....
deci,nu mancam mai nimic!!! nu e mea culpa,nici nu ma disculp!
traiam,practic,aproapae cu ....aer. nu imi gaseam nici haine....
am ajuns sa am o singura pereche de pantaloni,de la copii,marimea unui copil de 12 ani....evident,tricouri si bluze se gasesc din plin, fustele,trebuia iar sa mi le fac....
la un moment dat,asa de rau slabisem,ca,....aveam paranteze...
in fine....
nu mananc mult,nici acum.....doar ca mananc de toate. nu pot priva organismul de nimic! asa scrie si la carte.
ufffffffffffff,iar ninge!!!

Mergi la inceput

manu, eu totusi, am impresia ca incearca sa te cam duca de nas.... poate gresesc....

Mergi la inceput

nico,esti pe aici, pregatim noul capitol?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebenov spune:

Buna dimineatza fetelor!
Va imbratisez pe toate si va transmit toate gandurile mele bune.
Ziua 5 CM

Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Citat:

nico,esti pe aici, pregatim noul capitol?

Cu asta ma distrez si eu. Ma gandeam sa mai aerisim putin pagina de deschidere. Uite ce am facut pana acum. N-am terminat inca.
Daca iti place ia-o, daca nu, nu-i nicio suparare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

Citat:

manu, eu totusi, am impresia ca incearca sa te cam duca de nas.... poate gresesc....

mi-ar place sa te inseli, iti dai seama...
dar, pana una alta cand o mai iau razna, stau si ma gandesc, ca pur si simplu nu a inceput si nu se va termina lumea cu el, nu?
si ce sa fac??? poti spune ca in trei luni cunosti un om?? sa caut o alta relatie?? ce garantii am? niciuna...

Manu

Mergi la inceput