Tinere senioare cu greutate>50kg (71)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

buna dragelor,

sorinake,te pup,cuvintele sunt de prisos, dar tin sa cred ca anul asta, e anul nostru.

eu cred si vreau sa ne ghidam( nu e obligatoriu) dupa cum spunea coelho in alchimistul:"si cand tu vrei ceva cu adevarat,tot Universul conspira la realizarea dorintei tale".

eu imi doresc sa reusim toate sa avem bb-ii nostri si sa fie sanatosi, imi mai doresc de asemenea ca bb Daniel sa fie un frate mai mare pt gemenii nostri, pt bobita, micul olandez si pt printesa lui beatrix,imi mai doresc ca lucrurile sa se aseze in asa fel inca nasica noastra sa nu mai stea asa departe si de mult de T,ca mayan sa isi aduca fetita cat mai rpd langa ea, ca toate bucuriile si visele voastre sa se implineasca.

deci, la cate fete inimoase suntem aici e imposibil sa nu reusim.

va pupaces si fruntea sus, decat sa dam banii pe butoaie mai bine ne intalnim la o cafea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

pai,da,mirela,mincate-ar mama, ti s-a spus demult.
cum te simti?

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

mi e un somn de pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

www.taifasuri.ro/home/farmacie-verde/1713-mantaua-doamnei-inlatura-durerile-menstruale.html" target="_blank">MANTAUA DOAMNEI

www.romedic.ro/urzica-moarta-alba-lamium-album-0P9480" target="_blank">URZICA ALBA(LAMIUM)

www.formula-as.ro/2004/626/medicina-naturista-25/plantele-verii-napraznicul-5217" target="_blank">CIOCUL BERZEI(NAPRAZNIC)

www.tratamente-naturiste.ro/plante-medicinale-peste/urzica.htm" target="_blank">URZICA

www.evenimentul.ro/articol/trei-frati-patati-curata-singele-de-toxine.html" target="_blank">TREI-FRATI-PATATI(PANSELUTE)

P.S. Grundelreben si Goldenrod n-am gasit.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

oestrogel
iar titlu lung??
si felicitarile le scriem pe pagina cealalta,nu?
de cand incepem cu titlu nou?

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aici sunt...mi-a cerut sotioru cereale cu lapte...si m-am dus sa-i pregatesc.
nu-i asa simplu cum pare ca domnu are preferinte...combinam 3 tipuri de cereale si punem lapte caldutz peste

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui soricica

va pupaces si fruntea sus, decat sa dam banii pe butoaie mai bine ne intalnim la o cafea.

CORECT!!!!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2
mi e un somn de pic

Mireluto, ocolesti raspunsul dar, judecand dupa simptome ... o sa te intreb "pe ocolite": de cand nu ti-a mai venit menstra? Sa raspunzi repede, daca stai mult sa te gandesti inseamna ca pregatesti o minciunica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

nah...si daca io nu beau cafea...nu pot sa vin???...beau suc...fara acid...fresh de portocale...ca asa sade bine unei viitoare gravidutze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

aici sunt...mi-a cerut sotioru cereale cu lapte...si m-am dus sa-i pregatesc.
nu-i asa simplu cum pare ca domnu are preferinte...combinam 3 tipuri de cereale si punem lapte caldutz peste

La ora asta el combina cereale, in loc sa te "combine" pe tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

ba da, cum sa nu .oricine e bine venit.
apropo, ce faceti de 1 martie?
nasica, daca mai esti in tara strangeam gasca de cucuiete si iesim la un suc, cafea turceasca ,orice???

asa poate i se face pofta si sefei si da o fuga pana aici...

pupici

Mergi la inceput