se alapteaza pana la 2 ani? asta chiar ca nu am stiut-o am crezut ca pana la 1 an. dar oricum difera de la copil la copil pt ca am auzit ca multi copii cand dau de gustul mancarii nu-i prea mai intereseaza sanul. pai la 2 ani vine si te trage de bluza si zice" mami hai ca mi-e foame da-mi tata":))
Citat: |
citat din mesajul lui patrisuca pai la 2 ani vine si te trage de bluza si zice" mami hai ca mi-e foame da-mi tata":)) |
Cred ca fiecare mama isi stie limitele. eu am alaptat pana la 1 an 7 luni si 10 zile la baiat, fata inca o alaptez. La baiat poate ca as fi putut sa ii mai dau mult si bine, lapte era, el mai vroia, dar psihic, eu ma simteam la capatul puterii, ma simteam slabita si am considerat ca este de ajuns. Intarcarea am facut-o treptat, de-a lungul a 4-5 poate chiar 6 saptamani. Am scos treptat mesele de noapte, apoi pe cele de zi si ultima pe cea de seara. Nu regret nici un moment nici ca am alaptat atata si nici ca l-am intarcat atunci. Cred ca a fost destul si ptr copil si ptr mine. La fata probabil ca voi proceda la fel.
Tin minte ultima alaptare: la pranz, nu ii mai dadusem de 3-4 zile, era f agitat, suparat, incepuse sa traga de bluza mea si am cedat. A fost atat de fericit...
Mami de doi ingerasi Rares (15 oct 2006) am 2 ani si Miruna (1 febr 2009)