Cafea cu aroma de femei si bebelusi-113
Raspunsuri - Pagina 9

MsLara spune:
Multumesc mult dragele mele de felicitari si incurajari.
Pana o trimit eu sa se parcheze singura tipa ea la mine daca ma apropii prea tare de vreun gard. E bine si asa ca stau mai bine cu auzul decat cu vazul.
Maru, ti-as trimite o raza de soare dar si la noi sunt multi nori;uite o !
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

iahim spune:
Buna dimineata!Poftiti la cafea cu aroma de primavara!
Inainte o ofera Dodoin fiecare dimineata...acu' vad ca s-a lasat de sportul asta...probabil ca o sa ma las si eu,daca nu o s-o serviti?
Mai fetelor,eu is mai fericita ca n-am masina si nu sofez..."fericiti cei saraci cu duhul"

MsLara spune:
Iahim nu te bosumfla tocmai la venirea primaverii. Se bea cafea dar pe fuga.
Aici se face cu randul la ibric, a fost Stefi un timp, apoi Wendi, Dodo-pui, am deschis si eu usa zilnic, acu' e randul tau sa fii de garda.
Cand s-o lungi ziua sa vezi aglomeratie la cafenea
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

slimatei spune:
va urez sa aveti o Primavara frumoasa fetelor!
sa aveti zile senine si in suflet multa,multa caldura!
Martisor
"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"
Stefania X2 (22.12.07) eu, broscutz :) ... , aproape 2 ani... , Stefi video
Nasterea unei stele...numita Stefania!
papa buuun

iahim spune:
Stef,si tie iti doresc o primavara calda cu mult soare in suflet!
Ce-ti mai face odorul?
Lali,gata,nu ma mai lamentez...Daca am timp ,o sa fac cafeaua in fiecare dimineata pentru voi,cafengite dragi!
Unde-s celelalte surate?

Dodo-pui spune:
Buna dimineata la
noi suntem bine ..adica ei ok
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

wonderful spune:
Toate ne uram o primavara calda si e frig,ca sa nu mai punem zapada anuntata in we.
Sunt acra,vroiam sa mergem pe 8 la teatru da' nu mai sunt bilete
Adin,e spectacolul de care am mai vorbit noi,'5 fomei in/de tranzitie'.Stiu ca mi-ai spus ca-i cam vulgar,dar vroiam sa ma mai 'educ',sa mai ies din rutina si sa-i mai 'culturalizez' pe ai mei.Nu mi-a tinut.

A_Iulia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui wonderful Sunt acra,vroiam sa mergem pe 8 la teatru da' nu mai sunt bilete ![]() Adin,e spectacolul de care am mai vorbit noi,'5 fomei in/de tranzitie'.Stiu ca mi-ai spus ca-i cam vulgar,dar vroiam sa ma mai 'educ',sa mai ies din rutina si sa-i mai 'culturalizez' pe ai mei.Nu mi-a tinut. W |
Hai ca-ti iau bilete aici

Si-ti iau la o Olga Tudorache ceva, nu asa, la toate minunile de piese dubioase

maru spune:
hei fete frumoase, azi e baba mea, am aceeasi baba din liceu, si e o zi splendida in Toronto! Un soare nebun, o frumusete de zi (iar eu is pe toace si nu ma pot bucura de asa frumusete) Acu asta ce inseamna: ca voi avea un an bun? sau ca-s io desteapta sa imi aleg baba?