Cafea cu aroma de femei si bebelusi-113
Raspunsuri - Pagina 6
A_Iulia spune:
Aha Marule, deci nu vrei sa-ti faci alunita in frunte si sa dansezi ca in filmele indiene
Wendy, alivencii nu dauneaza decat greutatii. de fapt ajuta daca vrei sa fii un om cu greutate. In concluzie nu stiu ce-s alea friganele - cumva friptura? teacher, tradu
wonderful spune:
paine in putin lapte si ou si apoi prajita.Nu asa se cheama?
Ti-am trimis o melodie care-mi placeeee.
A_Iulia spune:
Bine. dispar si eu oricum, maine din cauza chestiei aleia cu doua aripi si coada trebuie sa ma trezesc la 4 fara un sfert.
MsLara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adina Iulia Bine. dispar si eu oricum, maine din cauza chestiei aleia cu doua aripi si coada trebuie sa ma trezesc la 4 fara un sfert. |
eu nu inteleg despre ce aripi vorbesti; eu stiu ca matura are doar coada
Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali
A_Iulia spune:
Pai exista si maturi cu motor Lali . Problema e ca nu pot sa adorm, o sa fiu varza maine, dar asta e.
A_Iulia spune:
citat din mesajul lui wonderful paine in putin lapte si ou si apoi prajita.Nu asa se cheama? W |
N-am mancat in viata mea, serios vorbesc...nu mai bine dai un alivenci?
Si nu ne-ai mai zis cum stai cu sarcina.
iahim spune:
citat din mesajul lui Adina Iulia Wendy, bravo pentru vestile bune! Maru, de ce nu te muti tu la vancouver? Nu e "mai misto" acolo? Iahim, tu despre ce scoala vorbesti ca face inscrieri de pe acum pt. 2011? cine stie ce scoala de fitze vizezi tu |
Adina,nu este vorba de nici o scoala de fizte...Vorbesc serios,parca fetita ta este cu o jumatate de an mai mare ca al meu...
Anul trecut s-au facut inscrieri pentru 2010 in septembrie...Pentru 2011 au inceput deja din martie anul acesta...Am inteles ca se urmareste cifra de scolarizare...In Craiova vor fi desfiintate 10 scoli generale si un liceu,care se vor uni cu alte scoli cu o adresabilitate mai buna si cu rezultate mai bune...Profesorii vor fi platiti "per capita",adica in functie de nr. de elevi pe care il are scoala...
Deja m-am informat si saptamana viitoare ma duc sa-l inscriu la o scoala din cartier.
Ce varsta spuneai ca are fetita ta?Cand merege la scoala?
iahim spune:
Adina,pe unde te mai plimbi ,mamicule?
Lali,tu ce mai faci?
Da,de Principe,nu mai stiu nimic...Cam de mult timp...Nu am vazut-o nici pe la alte topic-uri...
Wendy,ma bucur ca este primavara in sufletul tau!
Maru,hai mai,ca nu vreau sa te amagesc...Dar viseaza si tu cu ochii deschisi poate uiti de iarna!