Cafea cu aroma de femei si bebelusi-113

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maadi spune:

"La multi ani Maru!" Sa fiti sanatosi, voiosi si la punga grosi. si petrecere frumoasa.

W - Multa sanatate mamei. Stiu ca este foarte greu si va doresc din suflet multa, multa putere.

Noi am fost ocupati cu cea de-a 2 premiera a lui Calin, care o sa fie astazi la 18:00. Sper sa fie bine, mai ales ca acum i-au dat un rol mult mai mare.

la toate si o din partea mea.

Mergi la inceput

Tare lenese sunteti. A trebuit sa va aduc pe prima pagina, ca mai aveati putin si luati bronz.

pentru maine dimineata. Sa aveti o zi super!

Ieri au fost toti copiii la mare inaltime si o fost de succes spectacolul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Maru !

Felicitari Maadi, poze nu ne pui? Cred ca ai ramas datoare si de la spectacolul trecut.

Dau si eu o neagra sa va energizeze pentru week-end.

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Fetelor,pe unde umblati?

Mergi la inceput

Haideti,fetelor!Cafeaua este servita!

Mergi la inceput

Nu va mai servesc cafea alta data.Nu mi-ati onorat invitatia ,s-a racit cafeaua si gustarile sunt neatinse.

Mergi la inceput

Iahim - Haide la o proaspata si o calda si nu mai fi suparata.

In we am fost la munte. Sambata a fost superb, cald de am stat numai in pull-over. Calin a skiat putin, jos langa telegondola, deoarece la 1400 se ajungea foarte greu, drum inzapezit,iar polistitii nu prea lasau masinile sa se aventureze. De la 1400 la 2000 nu mergea nimic datorita vantului foarte puternic. Seara in schimb a inceput lapovita.
Asa ca seara ne-am omorat timpul cu bowling, biliard si darts. Iar seara la cina s-a lasat cu dans. Calin si Iulia, verisoara noastra, au fost deliciosi - perechea serii.

Va doresc o saptamana frumoasa si .

Mergi la inceput

BravoMaadi,te-ai relaxat...Asa ca sa nu uiti iarna...Mie imi este dor de primavara,nu mai vreau zapada...

Restu' pe unde umbla?

Mergi la inceput

Maadi,cum a fost la premiera lui Calin?

Mergi la inceput

Iahim - A fost foarte frumos, iar copiii la inaltime. A fost mai frumos decat la primul spectacol. Sper sa ajung sa pun si poze.
Voi ce faceti? Ce-ti face flacaul?

Mergi la inceput