Cafea cu aroma de femei si bebelusi-113
Raspunsuri - Pagina 19
iahim spune:
Pe unde umblati fetelor?V-a atras vremea asta frumoasa,nu-i asa?
Lali,ce-ai facut la "shopping"?
MsLara spune:
Am cumparat papuci de casa si 2 tricouri .
Voi cum ati petrecut?
O saptamana buna tuturor!
Hobby
Lali
www.deindiaetcoach.de/knowledge/dietticker/dietticker.php" target="_blank">Target
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MsLara Am cumparat papuci de casa si 2 tricouri . Voi cum ati petrecut? O saptamana buna tuturor! Hobby Lali www.deindiaetcoach.de/knowledge/dietticker/dietticker.php" target="_blank">Target |
Io nu crez[:d] sa vada si ochiu' meu
Principeso...am scris despre Bogdan la subiectul ui(nu vreau sa supar/plictisesc pe nimeni...pe aici)Pe 1 faca fata un an decai petrecereeeMultumesc lui DD ca ea este bine
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
MsLara spune:
Hobby
Lali
www.deindiaetcoach.de/knowledge/dietticker/diaetticker.php" target="_blank">Target
MsLara spune:
Nimeni, nimeni la ?
Aseara am fost la Cardio aerobic..ori am facut exercitiile (topaielile sunt ok) ori nu le-am facut de loc (greu de miscat...abdomenul de la podea).
Maruam citit despre Zumba...nu stiu daca se face pe la noi asa ceva, dar sigur nu e pt mine deocamdata. Dar imi place ca idee!
Dau o si o felie de tort ca azi e ziua mamei mele!
Hobby
Lali
www.deindiaetcoach.de/knowledge/dietticker/diaetticker.php" target="_blank">Target
maru spune:
mai, Zumba e pe nivele. Adica la inceputul sesiunii te invata ce si cum, pasii, ca altfel nu are randament
Maadi spune:
Lali - Se face si la noi, intra pe zumba.ro.
"La multi ani mamei tale!" Sanatate multa, multa va dorim.
Pupici la toate.
MsLara spune:
Cine bea o cu mine? Fac cinste!
Multumesc Maadi! Intr-adevar sanatatea e cea mai cea.
(Poze de la teatru nu ne arati si noua..eu am ramas cu gandul la piesele alea cu pustiul tau....trebuie sa fi fost asa scump!)
Intru acum sa vad ce si cum cu zumba...nu stiam ca avem si noi.
Hobby
Lali
MsLara spune:
Pretul e ok, cat dau si eu la aerobic, in timpul saptamanii e cam tarzu si departe de mine...
M-ati incitat, dupa ce termin abonamentul de aerobic m-as inscrie sambata si duminica...si-asa fac si dansuri mai departe de casa.
Maru, multumesc de sugestie, daca mai au loc din aprilie ma duc!
Hobby
Lali