O intrebare pentru posesorii de stampile
Ieri am fost la o firma pentru a-mi confectiona o stampila. Dupa cateva episoade de atitudine superioara si chiar ironie (prea calma am fost si eu!)din partea functionarei(sau cum s-o numi), am convenit asupra 'design-ului' si a ramas sa ridic stampila astazi. Cand m-am dus, nici bine n-am intrat pe usa, ca mi s-a spus ca e gata, dar ar vrea sa o refaca fiindca scrisul (pe o portiune) este prea ingrosat. Am facut proba si nu ca era prea ingrosat, dar era cam ca o... pata. In plus, numele meu aproape ca nu se putea citi; arata ca atunci cand scrieti apasat cu stiloul pe o bucata de sugativa. I-am zis doamnei chestia asta si a spus ca este din cauza tusului - fiindca stampila e la prima utilizare si ca apoi va fi mai clar inscrisul, etc. Acum va intreb, scuzati-ma daca intrebarea va starneste rasul, daca vi s-a intamplat ca la primele utilizari stampila sa se comporte asa, iar apoi sa isi 'revina'. Mie imi tb o stampila perfecta din prima, ca nu imi permit sa stric documentele oamenilor... In orice caz, sapt. viitoare merg si vad cum iese si daca nu imi convine nu o mai iau si gata. Bine ca n-am platit-o (costa destul)!
Raspunsuri
Laura25 spune:
Vino la Piatra! Am eu o prietena care face stampile super si ti le da pe loc (in maxim 20-30 minute). Sunt si ieftine si ea e o dragutza, mai mare placerea sa te conversezi cateva minute cu ea.
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
trutzi spune:
Exclus! Stampila daca este bine facuta nu iti va creea probleme de genul asta. Vezi ce se intampla saptamana viitoare, daca nu iti place du-te in alta parte.
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
RWheelwright spune:
Trutzi, Laura25,
Va multumesc mult pentru raspunsuri! Cu siguranta ca o voi refuza daca nu iese asa cum trebuie de la inceput si nu o sa imi (mai)aplec urechea la nici un fel de gogosi. (Uneori, cand esti politicos si intelegator esti luat de prost! - asta e o constatare in general, nu neaparat in legatura cu stampila!)
PS: Trutzi,
Ar fi mai greu sa ajung la Piatra - numai cateva sute de kilometri!
kristinutza spune:
cred ca deja ti-ai dat seama, dar spun si eu ca sa intaresc: stampila trebuie sa... stampileze bine din prima. ce naiba! pai cel putin la primele folosiri e o placere... ca sa zic asa .
RWheelwright spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kristinutza cred ca deja ti-ai dat seama, dar spun si eu ca sa intaresc: stampila trebuie sa... stampileze bine din prima. ce naiba! pai cel putin la primele folosiri e o placere... ca sa zic asa . Cristina, mama Radului (4 ani) |
Da, stiu ca a parut o intrebare prosteasca, simpla si usurica si...; de altfel, stampila nu era gata nici azi (cat tupeu si/sau nonsalanta au unii in a spune: "Stampila nu e gata, ca va sunam..."), asa ca, din fericire (sper!), am mers in alta parte.... Sa vedem ce iese. :)
RWheelwright spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui RWheelwright
Da, stiu ca a parut o intrebare prosteasca, simpla si usurica si...; de altfel, stampila nu era gata nici azi (cat tupeu si/sau nonsalanta au unii in a spune: "Stampila nu e gata, ca va sunam..."), asa ca, din fericire (sper!), am mers in alta parte.... Sa vedem ce iese. :) |
De fapt, cred ca trebuia sa intitulez acest subiect "Odiseea stampilei" sau, mai bine, "Cat de mult dureaza sa faci un lucru mic!"