Clubul cucelor nauce *7*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

La mine facu barza gripa aviara impiedicandu-se de-o porcina de nu mai apare urmatorul mostenitor !Da nu ma las pana nu-i fac lui Mousi un brittish mic cu ochelari si tastatura ca altfel nu mi-l recunoaste Mister Soricescu !Nu stiu cum oi scoate io tastarura aia din Suzie ca ie gingasha da cred ca imprumut himenul Soranei pe post de prastie !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraNicole

La mine facu barza gripa aviara impiedicandu-se de-o porcina de nu mai apare urmatorul mostenitor !Da nu ma las pana nu-i fac lui Mousi un brittish mic cu ochelari si tastatura ca altfel nu mi-l recunoaste Mister Soricescu !Nu stiu cum oi scoate io tastarura aia din Suzie ca ie gingasha da cred ca imprumut himenul Soranei pe post de prastie !

Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Laura,m-ai facut sa ma doara la lingurica...la ora asta poci sa rad doar in pumn

ely2304,intra mama, nu te sfii...da' musai trebuie sa ai umor la maxim,dupa cum vezi aici ne-am adunat alea care n-avem toate tziglele pe casa ...

Un tip viziteaza o fabrica de diverse produse din latex. Prima data a remarcat masina de produs biberoane, datorita zgomotului de "fssss-pac" pe care īl facea. Ghidul explica - Acel fīsīit este cauciucul pe care-l injecteaza,iar "pac"-ul este dat de īntepatura care i se face īn vīrf. Ceva mai incolo intra īn sectia de produs prezervative. Un zgomot infernal si aici: "fsss-fsss-fsss-pac".. Intrigat, omul nostru īntreaba:- Bine-bine, am īnteles de ce face "fsss", dar de ce se mai aude si "pac"? - Normal , aparatul functioneaza ca si cel de produs biberoane, la al patrulea prezervativ īi trage o gaura.- Asta-i buna!Dati gauri la prezervative? - Da! Face bine la afacerea cu biberoane!

...asa ca,
Oana, vrei un biberon ?

Mergi la inceput

Daca e cu biberoane,ma bag si eu :

Cica intr-o gara era un tip cu cate-un plodulet sub brat .Vine o tanti si exclama :
-Vaiiii ,ce copii frumosi !Dar de ce-i tii asa?Cum se numesc?
Nenea se scarpina in cap si raspunde :
-Nu stiu .N-au nume.
-Cum domne,n-au nume?Nu stii cum ti se numesc copiii?
-Pai nu-s copiii mei .Io lucrez la o fabrica de prezervative iar astia sunt ultimile reclamatii !

Mergi la inceput

Iulia,vrei o punga?Am de la TESCO,de la ASDA si d-aia frigorifica de la Iceland .

Mergi la inceput

E clar ! Fi-mea intra in pubertate !Ma ciondanesc cu ea acu 5 minuti (by the way , e "doar" 1am ) ca imi da resturi de flocirele prin patu conjugal si cum vocifera intr-o veselie ii atrag atentia :
-Vezi ca ai inceput sa cam ai figurele in cap !
Dar ea de colo :
-Mami !Am d-alea,cum se numeste,ma fac mare !Am aproape 13 ani deci intru in crizaaaa!Hellooooooo!

La ce varsta ziceai ca apare criza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:

Laura,esti cuca de cuca ,irecuperabila

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

Perle de shef!!
*Miracolul nostru*

[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Citat:

E clar ! Fi-mea intra in pubertate !Ma ciondanesc cu ea acu 5 minuti (by the way , e "doar" 1am ) ca imi da resturi de flocirele prin patu conjugal si cum vocifera intr-o veselie ii atrag atentia :
-Vezi ca ai inceput sa cam ai figurele in cap !
Dar ea de colo :
-Mami !Am d-alea,cum se numeste,ma fac mare !Am aproape 13 ani deci intru in crizaaaa!Hellooooooo!

La ce varsta ziceai ca apare criza?

La noi e 9 dimineata si shefu mananca chips-uri
De dimineata m-a luat cu miorlaieli ca el vrea chips-uri si acum sta in pat si-a facut trenulet si infuleca de parca n-a mancat de-o saptamana

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

Perle de shef!!
*Miracolul nostru*

[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Asa,neatza

Iulia , ai pus paznicul cuibului?

Perle de shef!!
*Miracolul nostru*

Michael Jackson

Mergi la inceput

Olaaa ...me sento muy obosito ...
am gasit doi bakuganiiiii ,acu' am dat in alte probleme "mamiii, unde cartea bakugan ?" ...oare unde sunt cartile alea ... afurisitii aia doi erau magnetizati in lada de la canapea, pe o sina metalica din lateral ,noroc ca n-au incaput pe teava aspiratorului ...

Al meu ne-a facut aseara o alta bucurie,le-a cumparat un cort cu 100 bile,de parca nu mai aveam 100 ,dar daca e promotie ,deh...stiti piscina aia pe care le-am luat-o de craciun?nu mai e,adica nu mai e intreaga ...R a binevoit sa o sparga prin muscare,si nu asa oricum,in toate cele 3 randuri de colace ...va pui mai tarziu pozne

Mergi la inceput