Clubul cucelor nauce *7*
Raspunsuri - Pagina 17
ralualexandrei spune:
Eu iti botez,ca sunt de meserie
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 albumul no2
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
kay spune:
gabitzo, ma bucur mult ca ti-a iesit cu aparatu de masurat pipi .
io am facut azi multe treburi, am fost speedy , acu ma duc sa servesc masa grasei mele !
gabi, n-am dat-o. da sa stii ca nu e materialista. dintr-un magazin imens de jucarii fata mea n-a vrut decat un dvd cu Mickey si o punguta cu 5 baloane . atat. Statea cu dvd-ul in gura si vroia sa mergem sa-l cumparam si sa i-l pun . asa ca nu strange, ca nu cere
ancadragoman spune:
Se baga ea repede sa se faca neam cu tot forumul
Gabi fa vreo 3 maica ca Andra e obisnuita
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
andruskandu spune:
Lasa, Andra, ca mi-l nasesti pe-al meu, ca poate anul asta s-or aranja lucrurile si pe la noi... ca tare mult imi doresc sa mai am un bebe
ancadragoman spune:
Oano ce aparat?
Unde face Gabi pipi?
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
kay spune:
i-am luat eu un aparat pe care faci pipi si-ti spune cand ovulezi. cand e cel mai probabil sa ramai .
ancadragoman spune:
asta da inventie
vreau si eu......
poze si filmulete
povestea nasterii
BAZAR UNIC!!!
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LauraNicole [quote]citat din mesajul lui gabriella1 deci, sa nu plesneasca rarunchii in voi de atata curiozitate, nasc la sf lu' octombrie, daca totul e bine! adica inca un scorpionPoate n-a semana dus cu capu' cu mine, sa fii ca tac-su ,mai domol. va sarut mana la toate, sa va auda Dzeu si sa va dea inmiit inapoi. Cine-mi boteaza?! Gabriela "Stelele care cad nu pier, Stelele Prima mea reactie fu "Io ! " dar apoi imi adusei aminte pe unde sunt si m-am desumflat!Pot sa fiu nasha virtuala? ---------------------------------------------- Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914 |
poti poti8, da iaca am si nora la bb , pe S asa ca poti sa cununi
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman asta da inventie vreau si eu...... anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
ti-l trimit io, daca nu se supara Cadana.numa' ca nu mai am betze.ca de fix un an m-am tot pipi!
Gabriela
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"