Locul fetelor Nou-Venite (68)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

Si noi am comandat azi pizza

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
,immm,ingrasa ,dar ocazional merge

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely2010 spune:

Buna fetelor,
m-am inscris si eu pe acest forum incepand de astazi cu multa speranta in suflet ca in viitorul cel mai apropiat sa pot ramane si eu insarcinata si sa devin mamica .Ne-am casatorit acum 4 luni (10 oct 2009) si ianuarie a fost prima luna in care am incercat sa raman insarcinata, insa din pacate nu am reusit - astazi mi-a venit .Sper ca o sa putem sa schimbam impresii si sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ramanem cat mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Bine ai venit! Doamne ajuta sa ramai cat mai curand!

Citat:
citat din mesajul lui ely2010

Buna fetelor,
m-am inscris si eu pe acest forum incepand de astazi cu multa speranta in suflet ca in viitorul cel mai apropiat sa pot ramane si eu insarcinata si sa devin mamica .Ne-am casatorit acum 4 luni (10 oct 2009) si ianuarie a fost prima luna in care am incercat sa raman insarcinata, insa din pacate nu am reusit - astazi mi-a venit .Sper ca o sa putem sa schimbam impresii si sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ramanem cat mai repede.

Mergi la inceput

vio Esti pe faza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui trutzi

vio Esti pe faza?

Prezent!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui ely2010

Buna fetelor,

Bine ai venit!!

Mergi la inceput

Capitol nou

Mergi la inceput