Locul fetelor Nou-Venite (68)
Raspunsuri - Pagina 14
Florentina_C spune:
Neata si de la mine. Am revin printre voi, dupa o periada de stres maxim din cauza examenelor si noului loc de munca.
Acum sunt mai linistita si am venit sa va salut.
Intre timp ne-am casatorit civil si am joi am fost la ecografie la sa-l vad pe bebe. A fost extrem de frumos. De atunci, ma gandesc intr-una numai la bebe din burtica. L-am vazut miscandu-se. Dadea din maini si din picioruse, se intindea , ca dupa somn si la final si-a dus manuta la fata. A fost sublim. Nu pot descrie cat de fericita m-am simtit in acele momente.
Doctorul a zis ca suntem bine. Luna viitoare ne vedem iar la eco. De abia astept. De acum nu mai pot de nerabdare.
Va
si va imbratisez pe toate cu drag. Sa ma iertati ca nu am mai intrat dar sa stiti ca nu v-am uitat. Erati si sunteti in sufletul meu tot timpul.
De acum ne "auzim" mai des.
Va 
"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 12+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen
***Bebelul meu mic***
***Poze***
trutzi spune:
Neata!
pupici 

Multumesc pentru cafea, este exact pe gustul meu 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Felicitari! Casa de piatra!
Doamne ajuta sa stea
la mami in burtica pana la 40 de saptamani 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Florentina_C Neata si de la mine. Am revin printre voi, dupa o periada de stres maxim din cauza examenelor si noului loc de munca. Acum sunt mai linistita si am venit sa va salut. Intre timp ne-am casatorit civil si am joi am fost la ecografie la sa-l vad pe bebe. A fost extrem de frumos. De atunci, ma gandesc intr-una numai la bebe din burtica. L-am vazut miscandu-se. Dadea din maini si din picioruse, se intindea , ca dupa somn si la final si-a dus manuta la fata. A fost sublim. Nu pot descrie cat de fericita m-am simtit in acele momente. Doctorul a zis ca suntem bine. Luna viitoare ne vedem iar la eco. De abia astept. De acum nu mai pot de nerabdare. Va si va imbratisez pe toate cu drag. Sa ma iertati ca nu am mai intrat dar sa stiti ca nu v-am uitat. Erati si sunteti in sufletul meu tot timpul.De acum ne "auzim" mai des. Va ![]() "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() fericita 12+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
Arianna11 spune:
Felicitari Flori ,casa de piatra 
Trutzi credeam ca reusesc sa plec mai repede de la servici fiind ultima zi,dar e mult de treaba si nu pot...asa ca nici la farmacie nu am ajuns
,imi pare rau,oricum ,daca imi trimiti PM cu nr tau de tel ne auzim in tara,sa-ti spun cand pun cutia la posta 
Fetelor va salut pe toate ,va
si va imbratisez de pe acum..nu stiu daca mai am timp sa intru....o sa incerc sa mai intru si din tara...o sa-mi fie tare dor de voi
,aveti grija de voi frumoasele si minunatele mele prietene 
trutzi spune:
Drum bun! Nu-i nimic, am rugat-o pe vio sa imi aduca cand o sa vina in tara ![]()
Si mie o sa imi fie dor de tine, poate mai intrii macar o data (cu vesti bune
)
O sa iti trimit pm cu nr meu de tel 
| citat din mesajul lui Arianna11 Felicitari Flori ,casa de piatra ![]() Trutzi credeam ca reusesc sa plec mai repede de la servici fiind ultima zi,dar e mult de treaba si nu pot...asa ca nici la farmacie nu am ajuns ,imi pare rau,oricum ,daca imi trimiti PM cu nr tau de tel ne auzim in tara,sa-ti spun cand pun cutia la posta ![]() Fetelor va salut pe toate ,va si va imbratisez de pe acum..nu stiu daca mai am timp sa intru....o sa incerc sa mai intru si din tara...o sa-mi fie tare dor de voi ,aveti grija de voi frumoasele si minunatele mele prietene ![]() |
aleesicoo spune:
te pup dulce arianna, si iti urez dupa acum un drum bun si bun venit acasa

si sa dea dzeu sa se prinda bebe de Romania
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 23 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
violab spune:
Ola gagici frumoase..Ce mai faceti voi?
Florentina felicitari! Casa de piatra si sa fiti fericiti!!Bebeul sa creasca mare si sanatos.
arianna drum bun..Abia astept si eu.
trutzi le-am comandat si dupa amiaza ma duc sa le iau. Nu am gasit la borcan cum speram doar la pliculete. 5 cutii,da?
trutzi spune:
Daaa
Cat ai dat pe cutie? 5 cutii (speram sa mai imi ia si arianna) Ea nu a gasit 
| citat din mesajul lui violab Ola gagici frumoase..Ce mai faceti voi? Florentina felicitari! Casa de piatra si sa fiti fericiti!!Bebeul sa creasca mare si sanatos. arianna drum bun..Abia astept si eu. trutzi le-am comandat si dupa amiaza ma duc sa le iau. Nu am gasit la borcan cum speram doar la pliculete. 5 cutii,da? |
violab spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui trutzi Daaa Cat ai dat pe cutie? 5 cutii (speram sa mai imi ia si arianna) Ea nu a gasit ![]()
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Pai nu le-am platit inca. Am sunat la farmacie si le-am comandat, dar cred ca pretul e acelasi. Poate sa difere cu foarte putin. O sa-ti aduc chitanta oricum. Deci vrei 5 sau mai multe? Pt ca eu pot sa-ti aduc si 6 daca vrei.
trutzi spune:
Ti-am trimis PM 
| citat din mesajul lui violab Pai nu le-am platit inca. Am sunat la farmacie si le-am comandat, dar cred ca pretul e acelasi. Poate sa difere cu foarte putin. O sa-ti aduc chitanta oricum. Deci vrei 5 sau mai multe? Pt ca eu pot sa-ti aduc si 6 daca vrei. |