Mamici a doua oara (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

Yupiiiiii !
Felicitari alinaa !!!

Natalia-13 sept. 2007
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaa80 spune:

Merci fetelor de urari.Dar sincer abia astept data de 26 feb cand trebuie sa fac ecografia.Pana in prezent actuala sarcina seamana f mult prima.Ce nu prea imi plac mie sunt starile astea de slabiciune, ma ia cu ameteli si nu mai sunt buna de nimica

si mamica de Teodora Ilinca (2 ani si 7 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Ce faceti mamici doritoare de bb2 ?
Eu una nu am mai intrat ca nu am mai avut ce povesti. Primul ciclu dupa sarcina a durat 68 de zile la mine si evident nu am prins ovulatia. Tot e bine ca ea a existat, ca putea sa nu fie deloc. Luna asta se pare ca mi se va scurta ciclul la maxim 40 si ceva. Asa ca trag nadejde ca poate luna viitoare sa nimeresc ovulatia. Desi am incetat sa o mai caut cu temperatura bazala si o sa se intample daca o sa se intample. Din pacate legea pentru CIC nu e prea grozava pentru mamicile care nasc al doilea copil dupa ce primul a implinit deja 2 ani asa ca mai e si asta de luat in calcul la mine.
Voi ce mai faceti?

Mami de (28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Eu am inceput sa iau anticonceptionale, pt ca in aprilie plec in concediu si nu vreau sa-mi vina acolo. O sa le intrerup inainte sa plec.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
3 sarcini pierdute 5-8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamac spune:

alinushca , si eu ma gasesc in aceeasi situatie , fetita mea va implini 2 ani daca as ramane acum insarcinata . Trebuie sa te reincadrezi in munca , mai exact sa-ti platesti asigurarile pentru lunile in plus peste cei doi ani .Sunt sigura ca este si mai complicat in stil Romania S.R.L..Din pacate dupa 7 luni de incercari nimic.Sunt foarte dezamagita, ce sa mai spun ca am sperante... Ma gandesc ca este ceva neinregula. M-am programat la ginecolog pe 17.03.Voi reveni cu vesti .

Mergi la inceput

mamac, depinde cate luni peste 2 ani. tot aici pe forum, la legislatie, mi-a spus un moderator ca poti profita si la a doua sarcina, chiar daca nu ai muncit intre CIC1 si CIC2, de concediu pre si postnatal. Deci ar mai fi 126 de zile la dispozitie pe care nu ar trebui sa ti le platesti. Ai depasit si astea 126 de zile sau pur si simplu nu mai speri ca ramai "la timp"? nu stiu ce sa mai zic... unele femei si-ar dori sa aiba contraceptie din asta naturala la indemana . Dumnezeu stie cum o fi mai bine pentru fiecare. succes la doctor! chiar sunt foarte curioasa ce o sa iti zica. eu nu m-am invrednicit sa ma duc la doctor de vreo juma de an. nici nu stiu daca sa ma duc sau nu... daca are ce sa imi spuna, altceva decat "mai incearca si daca nu se intampla dupa 1 an facem investigatii...".

Mami de (28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamac spune:

multumesc pentru sustinere, alinushca . Este adevarat ca nu mai sunt atat de entuziasmata in obtinerea unei sarcini la timp. Oricum eu mai vreau un copil cat mai repede, indiferent de legislatie . Voi reveni cu vesti de la doctor.

Mergi la inceput

Mai am si eu o intrebare pentru cele care inca il alaptau pe primul cand au ramas cu al doilea. Se mai intaresc sanii ca la prima sarcina ?... Mi se pare usor neverosibil pentru la mine s-au modificat foarte mult de atunci, dar voi stiti mai bine care ati trecut deja prin asta.

Mami de (28.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Alina, la mine nu. Si, desi alaptez inca, niciodata la bb 2 nu au mai fost tari si plini de lapte ca la primul. Dar totusi am alaptat exclusiv 5 luni si ceva, si alaptez inca.

Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Va scriu vestea proaspata proaspata. Si vi-o spun cu noduri in gat ca stiti cum e sa nu stii daca o sa fie bine de data asta. Doamne ajuta!
Tocmai am facut un barza gold care a iesit pozitiv clar la cateva secunde dupa ce l-am facut. Nu aveam decat vreo 1% speranta sa fie luna asta pentru ca am prestat cu 6 (!!) zile inainte de ovulatie. Am tot citit pe net cat pot supravietui spermatoizii in conditii ideale 5 zile si erau cateva pareri ca 7 dar majoritatea ziceau ca e neverosimil. Nu imi vine sa cred.
Si acum eu ce fac? La prima sarcina (reusita) am facut tot tratamentu cu utrogestan, pregnyl, aspenter, magen B6. Inainte de ea am pierdut 2 sarcini. Am vb cu dr cu care am nascut si mi-a zis sa nu iau decat dupa 6 saptamani daca va fi nevoie utrogestan. La prima sarcina am avut deficienta dovedita de progesteron. Acum nu stiu ce sa fac... nu mi-ar placea sa pierd sarcina ca nu am luat Utrogestan. Doar ca deocamdata pare totul in regula. Ce parere aveti?

Mami de (28.10.2008)

Mergi la inceput