Sfaturi
Buna fetelor,
Sunt noua pe acest forum si as avea cateva intrebari pentru voi.In primul rand vreau sa va spun ca am un baietel de 3 ani si jumatate cu care am ramas insarcinata imediat fara nici un fel de probleme. De un an de zile ne-am hotarat sa-i facem un fratior sau o surioara (ce-o vrea Dumnezeu, important este sa fie sanatos)si spre surprinderea mea nu s-a intamplat lucrul acesta.
As dori sa fac si eu un tratament, si m-am oprit la doua dintre ele (gasite aici pe forum) si anume vitamina E si electovit sau branca ursului (tinctura sau pastile - voi ce ziceti ?).
Voi ce ma sfatuiti la care din aceste 2 tratamente sa apelez ? Eu am un ciclu regulat, niciodata nu am avut probleme in aceasta privinta.
Va multumesc si va doresc la toate bebei sanatosi!
Raspunsuri
CorinaDani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanaedi Buna fetelor, Sunt noua pe acest forum si as avea cateva intrebari pentru voi.In primul rand vreau sa va spun ca am un baietel de 3 ani si jumatate cu care am ramas insarcinata imediat fara nici un fel de probleme. De un an de zile ne-am hotarat sa-i facem un fratior sau o surioara (ce-o vrea Dumnezeu, important este sa fie sanatos)si spre surprinderea mea nu s-a intamplat lucrul acesta. As dori sa fac si eu un tratament, si m-am oprit la doua dintre ele (gasite aici pe forum) si anume vitamina E si electovit sau branca ursului (tinctura sau pastile - voi ce ziceti ?). Voi ce ma sfatuiti la care din aceste 2 tratamente sa apelez ? Eu am un ciclu regulat, niciodata nu am avut probleme in aceasta privinta. Va multumesc si va doresc la toate bebei sanatosi! ![]() |
off, ioana, suntem in secolul 21. cum poti sa spui ca iei un tratament gasit pe forum ?!? chiar daca a fost de folos anumitor persoane, tie ar putea sa-ti faca mai mult rau decat bine...
daca acum 3 ani si jumatate ai ramas insarcinata din prima incercare, asta nu constituie garantia ca tu si sotul tau ati ramas la fel de fertili pana in prezent.
inainte de a te supune unor analize si investigatii de durata, costisitoare si poate dureroase, discuta cu sotul tau, sa-si faca o spermograma, sa eliminati din start o posibila cauza a faptului ca tu nu ai ramas insarcinata asa repede cum iti doresti.
asadar, fuguta la medic, verificati intai care este situatia pentru sotul tau, apoi veti vedea in ce directie trebuie sa actionati pe viitor.
mult succes si sa vina bb cat mai curand !
Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)