Amalia si Ilie Nastase - divort - De ce?
Celebrul cuplu dimboviteano-parizian Amalia si Iliuta Nastase se divorteaza. Intrebarea mea, este: de ce? Stie careva?
Raspunsuri
buli spune:
ori dimbovita-sena
ori bucuresti-paris
parerea mea
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Alizee spune:
Citat dintr-un articol :
"Dupa o relatie de 14 ani, din care jumatate au fost casatoriti, Ilie, 63 de ani, si Amalia, 34 de ani, au anuntat ca divorteaza."
Diferenta de 30 de ani dintre ei este raspunsul la DE CE-ul tau.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
ellinia spune:
Imi aduc aminte ca am citit un interviu cu ea intr-o revista si spunea ca cel mai pretios lucru fizic pe care il are e jumatate din averea lui Ilie Nastase. Probabil ca nu o sa ia chiar jumatate, dar pe acolo. Cine stie? O fi fost vreun vis pentru ea! Tanara, studenta, el marele Ilie Nastase, cred ca a schimbat-o mult ca om, a avut ocazia sa cunoasca tot felul de oameni, sa faca afaceri, erau placuti impreuna.
Oricum ziarele or sa speculeze la maxim si o sa-i vaneze in timpul si dupa divort, ii compatimesc.
ellej spune:
E deja prin ziare... http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/886310/Amalia-si-Ilie-Nastase-divorteaza/
Sabina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allinta Diferenta de 30 de ani dintre ei este raspunsul la DE CE-ul tau. |
no comment.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
maraki spune:
citat din mesajul lui allinta Citat dintr-un articol : "Dupa o relatie de 14 ani, din care jumatate au fost casatoriti, Ilie, 63 de ani, si Amalia, 34 de ani, au anuntat ca divorteaza." Diferenta de 30 de ani dintre ei este raspunsul la DE CE-ul tau. allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
Subscriu!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
blue eyes spune:
citat din mesajul lui muffin Celebrul cuplu dimboviteano-parizian Amalia si Iliuta Nastase se divorteaza. Intrebarea mea, este: de ce? Stie careva? |
Ilie Nastase e bucurestean, nu parizian. Amalia tot bucurestenaca e?
Amalia tot ceva Monica Columbeanu a fost?
Androix spune:
Ei, e o mica mare diferenta intre Amalia si Monica...
Sabina , nu trebuie sa te simti lezata, si eu cred ca asta e motivul despartirii lor, asta nu inseamna ca nu pot exista casnicii lungi si fericite cu diferente mari de varsta. Exista neajunsuri in acest tip de cuplu, asa cum am citit si intr-un post de-al tau mai demult despre pieteni de familie parca, ideea este ca unora le erodeaza relatia incet incet aceste neajunsuri altora nu. Acestea evident, adaugandu-se altor probleme inerente in orice cuplu indiferent de varsta partenerilor.
Si mie imi pare rau de cei doi si de fetitele lor, mai ales ca pana cand au anuntat divortul ii credeam fericiti si ii credeam ca facand parte din categoria celor pe care nu ii afecteaza diferenta de varsta. Si totusi uite ca se despart.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
unombun spune:
doamna are banutul pus deoparte,nueme care ii deschide usi,ce mai conteaza el?mie mi se pare un barbat iubitor,cu multe calitati.
a vazut doamna lumea,a scos-o in lume,are bani si acum da cu sutul
de ce nu l-am cunoscut eu pe ilie in locul ei?