displazia de sold

displazia de sold | Autor: ramonapreda

Link direct la acest mesaj

Buna ziua !

Am o fetita de 1 an si o luna care merge de la 7 luni si jumatate si care pana acum o saptamana nu a avut nici un fel de probleme...Acum o saptamana,cum spuneam , am observat ca atunci cand se enerveaza si isi incordeaza muschiul, se aude un clanc la picirusul stang. M-am speriat cumplit si am ajuns la profesorul Burnei, la Budimex, care ne-a pus diagnosticul " displazie de dezvoltare bilaterala" si ne-a zis sa asteptam 4 luni pt ca e posibil ca problema sa se remedieze singura,apoi sa venim la control. In cazul in care nu se rezolva, o va opera . Suntem disperati pt ca nu ne asteptam la asa ceva. Fetita a fost vazuta periodic de medicul pediatru,chiar de mai multi, de medicul de familie, nimeni nu a vazut vreo problema. A fost nascuta prin cezariana,n-a fost in pozitie pelvina, nu exista in fam asemenea probleme. Suntem f tristi si vreau ,daca a mai intampinat cineva aceasta problema, sa ne spuna si noua ce s-a intamplat.Sa mergem pe mana acestui medic? Despre ce poate fi vorba ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Mergi la un control la Dr Mihai Jianu. E foarte bun

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapreda spune:

Multumesc pentru sfat! Eram hotarati sa-i cerem parerea doctorului jianu,am auzit ca e cel mai bun de la alexandrescu, dar ...am renuntat pana la urma...poate intr-adevar ar fi bine sa-i cerem si lui parerea. Ne-am bazat pe faptul ca Burnei are cele mai bune referinte,dar nu strica niciodata o parere in plus. Oricum nu stiu cum vom rezista astea 4 luni...Ce nu am inteles este faptul catrebuie sa asteptam ...si nu stim ce si de ce...nu e o problema asa e grava sau de ce?din cate am mai citit , in situatiile astea se intervine de urgenta,nu se mai asteapta inca 4 luni...

Mergi la inceput

astept raspunsuri de la dumneavoastra. daca a mai intampinat cineva astfel de probleme, va rog, impartasiti-mi si mie experienta dumneavoastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

poti sa mergi si la Jianu, dar si Burnei este f. bun

stai linistita, sunteti pe maini bune si in ziua de azi se rezolva cumva toate !

mult succes !

Mergi la inceput

multumesc pentru incurajari!!! sper sa fie bine...mi-as dori sa nu ajungem la operatie...suntem hotarati sa mergem si la jianu. incercam sa aflam cand e de garda.atunci iti acorda mai mult timp. tineti-ne pumnii !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Buna, Ramona

am cautat pe net si vad ca Jianu e la MediClass:

http://www.mediclass.ro/

poate mai bine te programezi la clinica, in spital, chiar daca e de garda, cred ca e destul de ocupat

noi (acum 8 ani) am avut o suspiciune de displazie de sold la nastere (baiat, dar displazia congenitala e mai frecventa la fete), diagnosticata (ecografic) de madam Jianu la Universitar (ea e cam nesuferita asa, ca persoana)

noi am fost la Burnei, dar in final nu s-a confirmat, copilul a purtat vreo 2 luni (nu mai tin minte exact cit) 2 pampersi si un scutec intre picioare ca sa-i tinem picioarele in abductie maxima

mie-mi place mai mult Burnei (bine, pe Jianu nu-l cunosc, dar ...) - mi-a placut si ca persoana; cred ca ar fi bine sa mergi la amindoi, ca sa stai tu linistita.

de obicei, displazia se diagnosticheaza asa, ochiometric, pe diferenta de nivel a pliurilor fesiere

uite, mai citeste si aici (asa, la o prima cautare pe net): http://www.benessere.ro/Copilul-Tau/851/Displazia-de-sold.html

ai incredere in Burnei si in Jianu, sigur se rezolva !

Mergi la inceput

multumesc din tot sufletul!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zmotocel spune:

defapt mai corect spus ar fi.... se suspicioneaza ochiometric.. ca de diagnosticat corect se poate doar pe radiografie (mult mai sigur decat ecografie)

Mergi la inceput

da,dar tocmai asta e , ea nu are nici unul dintre semnalele de alarma. a fost vazut de multi medici si nimeni nu a vazut ca ar fi ceva suspicios. si chiar i s-au facut toate manevrele alea. avem prieti medici care n-au observat nimic,chiar medic pediatru si de familie. medicul ei pediatru a vazut-o periodic incepand de la 2 luni...si n-a vazut nimic.tocmai asta e curios.e un copil f energic si cu flexibilitate mare, care merge de la 7 luni...nu stiu ce sa mai zic...saptamana viitoare,cel mai tarziu,daca nu chiar vineri,vom merge si la jianu sa vedem ce ne zice.va multumesc mult pentru sfaturi si incurajari!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

aveti idee si de consecintele pe termen scurt/mediu si lung a unei displazii de sold netratate (la timp)?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput