A Murit Alexander McQueen!

A Murit Alexander McQueen! | Autor: Amina_Marina

Link direct la acest mesaj

Am ramas socata cind am auzit vestea , cica s-ar fi sinucis! Pai, cum asa? Mai avea doar citeva zile pina la debutul London Fashion Week unde trebuia sa-si prezinte colectiile, iar in Martie , Paris Fashion Week.
Pe mina ma duce cu gindul la altceva, ca a fost eliminat . In ultimii doi ani creatiile lui au facut revolutie in lumea modei.Un om extraordinar de valoros.
Chiar asa, sa te omori in plina glorie?
Sa fie tarana usoara! Dumnezu sa-l ierte!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musetto spune:

Si pe mine m-a socat vestea si mi-a parut nespus de rau :( Cred ca subiectul ar fi meritat sa fie la arte, acest om a fost de o creativitate extraordinara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Am ramas socata cind am auzit vestea , cica s-ar fi sinucis! Pai, cum asa? Mai avea doar citeva zile pina la debutul London Fashion Week unde trebuia sa-si prezinte colectiile, iar in Martie , Paris Fashion Week.
Pe mina ma duce cu gindul la altceva, ca a fost eliminat . In ultimii doi ani creatiile lui au facut revolutie in lumea modei.Un om extraordinar de valoros.

sper ca nu este mina lu botezatu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Guestus, daca era inca viata as fi zibmit la glumita ta.Peste tot se vorbeste de el pentru ca a socat intreaga lume.Imi placea de el pentru ca era excentric in tot ce a creat , de-aia s-a ridicat fulgerator in rindul Dumnezeilor Artei.Si era in floarea varstei. Pacat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Dumnezeu sa-l ierte!
La tv au zis ca i-a murit mama de cateva zile, poate ca l-a afectat mult prea mult

Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Trutzi, si aici la fel, ca moartea Mamei Sale l^a afectat mult, dar chiar asa sa ajungi sa-ti iei zilele tocmai cind esti in virful piramidei?
In ultima vreme parca prea multi oameni valorosi mor.
Daca ar fi fost vorba de Karl Lagerfeld nu m-ar fi socat asa, ci m-as fi impacat cu ideea ca , de, e batran.
Normal ar fi sa ma opresc aici si sa respect decizia luata de el, a-si lua zilele ca poate asa a fost mai bine pentru el, dar nu pot..

Decorul ,fondul muzical, deschidera si colectiile sunt ceva de vis , nu doar niste modele care defileaza imbracate pe podium.

http://www.youtube.com/watch?v=JE-xYSLunwY&feature=related

in dreapta este part.2 3 ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns astrojunkie spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

sper ca nu este mina lu botezatu!

Guestus, te-am raportat si vreau sa stii ca este pentru ultima oara cand iti adresez vreun mesaj. Esti un troll. N-am nici cea mai vaga idee de ce ti se permite sa existi pe acest forum. Dar nici nu-mi bat prea tare capul, mi se par patetici trollii. Pe sistemul get a life.

Mama lui Alexander McQueen a murit pe 2 februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Dumnezeu sa-l ierte!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput