Tinere senioare cu greutate>50kg (70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

prin nord!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

soricica, am si eu doua bHCG de 0,01 si stiu cat de demoralizante sunt.
pe buletin scrie ca intre 0 si 5 inseamna ca nu sunt insarcinata. daca aveam ceva peste o, un amarat de 1 sau 2 mai era o speranta, ca s-ar putea totusi, dar 0, inseamna nimic .
de aceea am intrebat dar nu mi-a raspuns nimeni, daca valoarea de 0 inseamna ca nu s-a fecundat ovocitul, sau ca e posibil sa se fi fecundat, dar nu se nideaza deloc. tare as vrea sa stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Buna fetele, chiar asa de rau e bucurestiul cu ploile? eu nu m-am mai uitat la stiri (pe internet) de nu stiu cand, oricum nici in tara nu prea ma omoram dupa stiri..io cu filmele :-) copiii aia plecara la amsterdam , am sunat pe dupa amiaza si se plimbau cu vaporasul..ce-or mai fi facut intre timp nu stiu...noi am cumparat tot supermarketul azi si pe seara am mancat pulpe de pui cu un fel de salata boeuf, facuta pe fuga.

eu nu ma simt grozav in continuare, am crampe de menstruatie mai tot timpul, acum in ultima vreme am si niste secretii maroniu deschis, dar in cantitate f. mica. sunt foarte ingrijorata, am marit doza de utrogestan. :-(

Amy sa te tii bine si maine la "religioasa"!

Soricica!

Gali vezi la listuta io zic ca as fi in 7 saptamani .mersi fata!

Fetelor va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANI.G spune:

soricica te imbratisez taaareee si sunt alaturi de tine. Cum au spus si fetele toate am trecut prin asta, de aia stim asa de bine gustul asta.
Si eu am muuuulte beta ca al tau.
Ti se rupe inima, dar trebuie sa mergem mai departe.
Putere si curaj si va veni si vremea noastra

petrecere frumoasa maine fetele

http://clipedinviatamea.blogspot.com/ - DESPRE INFERTILITATE SI NU NUMAI...

http://www.fertilityfriend.com/ticker/28667f/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

prin nord!!

Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Pai macar la o cafea ne putem vedea. Mi-ar face placere..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Soricica, imi pare tare, tare rau! Dar te admir ca esti curajoasa si te-ai ridicat foarte repede! Sunt alaturi de tine cxu sufletul si iti doresc ca visul tau sa se implineasca, sa vina cat mai repede in viata ta un "sufletel" mic'!

Mergi la inceput

Amy, sa fii o mireasa frumoasa si norocoasa, sa va fie viata plina de bucurii! Casa de piatra!

Mergi la inceput

La toate surorile mele dragi le doresc o duminica frumoasa si plina de surprize placute!
Imi pare rau ca sriu rar, e din cauza serviciului care imi lasa putin timp liber...

Mergi la inceput

neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
La multi ani valentine,de valentine s day!!!

va poftesc la

am dat zapada,deja,,va astept sa terminati pregatirile pt a merge cu amy la biserica
amy,mireasa frumoasa,toate sa fie dupa sufletul tau mare!!!
sa va iubiti,respectati si sa fiti binecuvantati cu multi prunci!

Mergi la inceput

adria,multumim pt vot!

fata ocupata!

Mergi la inceput