Tinere senioare cu greutate>50kg (70)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

vio,si noi suntem la fel!!
nu esti singura!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Buna, fetele!

Am ajuns si eu acasa, dupa o saptamana groaznica! Si ca sa fie si weekendul groaznic, am intrat pe emailul de la munca si am gasit o groaza de reply-uri la un email al meu cu un raport in care am trecut un pret gresit! Acum o sa ma gandesc la asta tot weekendul! beah!

Mona, felicitari din tot sufletul! Sa fii sanatoasa si bb sa sa faca mare si frumos!

Soricica,

Amy, felicitari si casa de piatra! Sa fiti fericiti totat viata!

Eu cu injectiile in continuare! Luni merg la medic sa vad ce si cum! Cred ca asta e ultima luna in care mai incerc ceva! M-am saturat si ma simt rau numai cand ma gandesc la asta!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinake

Buna, fetele!

Am ajuns si eu acasa, dupa o saptamana groaznica! Si ca sa fie si weekendul groaznic, am intrat pe emailul de la munca si am gasit o groaza de reply-uri la un email al meu cu un raport in care am trecut un pret gresit! Acum o sa ma gandesc la asta tot weekendul! beah!

Mona, felicitari din tot sufletul! Sa fii sanatoasa si bb sa sa faca mare si frumos!

Soricica,

Amy, felicitari si casa de piatra! Sa fiti fericiti totat viata!

Eu cu injectiile in continuare! Luni merg la medic sa vad ce si cum! Cred ca asta e ultima luna in care mai incerc ceva! M-am saturat si ma simt rau numai cand ma gandesc la asta!

Va pup!

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/

sorinake, ignora pe cat poti!!!
bafta la injectii si luni,-la medic!!!!!
nu ai voie sa spui ca te-ai saturat!!!!!!!!!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
Sa iubim pe semenii nostri ca pe noi insine, să măsurăm pe altii cu măsura cu care ne măsurăm pe noi, să pretuim lucrurile si nevoile lor prin cele ale noastre. Cand le vom dori ceea ce ne dorim nouă si cand îi vom feri de ceea ce ne ferim noi, atunci vom implini legea adevaratei iubiri.. Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

felicitari amy
bine ai venit viola
mayan, trateaza cu multa seriozitate chlamidia, pentru ca acesta netratata la timp sau corect, obtureaza trompele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonia

felicitari amy
bine ai venit viola
mayan, trateaza cu multa seriozitate chlamidia, pentru ca acesta netratata la timp sau corect, obtureaza trompele

Multumesc simonia. Fetele eu imediat dupa FIV am luat antibiotice ca nu mai scapam de o tuse. Doctorul mi-a dat unele mai usoare pt gravide. Ma intreb eu oare e posibil sa fi facut chlamidia?

Mergi la inceput

daca nu mai ai trompe, nu cred ca mai conteaza. dar daca ai facut un fiv, ai facut probabil si testul pentru chlamidia, si nu a fost. ti-ar fi dat tratament. pentru ca parca da probleme respiratorii bebelusului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonia

daca nu mai ai trompe, nu cred ca mai conteaza. dar daca ai facut un fiv, ai facut probabil si testul pentru chlamidia, si nu a fost. ti-ar fi dat tratament. pentru ca parca da probleme respiratorii bebelusului.

Pai am testul de la primul FIV(negativ of course), dar eu antibioticele le-am luat dupa. Si de ce zici ca daca nu mai am trompe nu conteaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Hello!!
Ete aparuram si noi la spartul targului
Netu n-a mers , asa ca m-am baricadat in bucatarie si am gatit:
lasagna .

Amy: Casa de piatra!!!Multe bucurii si tot ce va doreste sufletelul!!
Viola bine ai venit printre noi .
Aduta, Simo, Sorinake,Adria sunteti cam scumpe la vedere si la vorba (tocmai eu m-am gasit sa vorbesc )
Soricico
Nico, mai stai si tu locului? Ai vazut ce repede trece timpul aici.
Galli ia baga si tu neste vitamine , alea alea (nu specific felul lor) si nu te mai consuma atata!!!
Mona sper ca stai cumintica!!
Lyly ma bucur ca esti ok dupa operatie. Sa nu faci efort...desi nu iti convine cu e prin casa...si da, mancarea nu se face singura.
Manule, dc esti singurica week-endu asta, rasfata-te.....apai recuperezi de Dragobete .
Ce ti-e si cu photobucketul asta, abia asteptam sa mai vedem si noi creatiile tale Mayan.
Cat despre infectii, nu-i bai se trateaza.
Lumi deci petreci frumos alaturi de cei mari si de cei mici.Asa e frumos.
Bebita, fruntea sus!! Asta e atitudinea ce tb avuta.
Ma Librutilor pe unde va ascundeti?

cei si la toata gasca

20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Lumy, voi sunteti trei, dar vorbiti mai putin decat unul singur!

Mergi la inceput

viola, fac eu confuzie sau ai spus ca ti s-au scos trompele in operatii anterioare?
daca e asa, chlamidia , daca nu e tratata la timp si corect, cu antibioticul la care e sensibila, si infectia dureaza, urca pe trompe pe care le obtureaza si ovocitul eliberat la ovulatie nu se mai poate intalni cu spermatozoidul, deci marea intalnire nu mai are loc.
daca faci fiv, ti se introduce embrionul in uter.
antibioticul de care spui ca ti l-a prescris era pentru raceala, nu?
un cuplu care lupta cu infertilitatea nu cred ca isi permite sa faca sex neprotejat cu alti parteneri, deci nu prea ai de unde sa iei chlamidia.
si de multe ori, este asimtomatica,nu provoaca scurgeri sau alte chestii care sa te duca cu gandul la ea. de cele mai multe ori se descopera la teste de rutina.

Mergi la inceput