Buna mamici!
am si eu o intrebare...putem da carne de iepure la copii? si daca da, de la ce varsta? si cum il gatim?
mersi mult de ajutor!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 19+ cu
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Trebuie intai fiarta foarte bine si apoi o prepari ca si pe cea de pasare.Este foarte buna la cuptor(cu mirodenii,putin ulei de masline si un cubulet de unt)acoperita cu folie adica inabusitapoi cand e aproape gata scoti folia sau faci cateva gaurele ca sa iasa aburii si se rumeneste frumos si pe deasupra.Chestia e ca daca nu o prepari cum trebuie se usuca.
Asteptam alte pareri pt ca si eu sunt curioasa sa aflu cum se mai poate prepara.Asa din curiozitate nu ca as avea vreun iepuras prin frigider
Foarte frumoase fotografiile voastre.Si eu am o placere ca si tine de altfelDupa petrecere fac poze la floricelele care le-am primit.Zambesc cu placere cand vad ca nu sunt singura care fac asta.Sunt foarte frumoase florile !In general imi plac cele de primavara tip zambila,frezie...dar si ghiocelul chiar daca nu pre miroase el cine stie ce!
Gata ca ma ia valul!!!Ma duc sa imi fac un ceiut si apoi sa mai lucrez si eu ceva ca totusi sunt la munca!