FIV266

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

catalina IR-urile sunt Ok momenan,si la analizele de sange hemoleucograma mi-a iesit bine si D-dimerii in limite(ultimele 2 facute la hematolog) .Dar temerea mea este ca daca ar fi in limite doar pentru ca iau Clexane?
De aici apar retinerile mele.Momentan mai am 10 fiole de Clexane cumparate ca nu am mai apucat sa-mi fac aprovizionarea si pe astea sigur le fac dar ma gandesc sa incep dupa cu Aspenter ,iar dupa alte 2 sapamani ajung iar la hemato si repet analizele,daca ies bine continui cu Aspenter daca apar modificari reiau CLexane.
Nici eu nu stiu ce sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

rubia - iti trimit PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Am de recoltat analize sange, in a 21zi si a 23 zi de CM. Dar cea de-a doua pica duminica. Unde imi pot recolta sange duminica? Doar la spitale? Imi trebuie trimitere de la medic familie?Ce stiti de centrul Sandor sau un altul particular?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violab spune:

Citat:
citat din mesajul lui crystyna75

donez 2 fiole Menopur(expira in martie 2010) si 4 fiole Diphereline

cristina

Cristina vreau eu diphereline 1 fiola.

Mergi la inceput

beatrice - Polisano(langa Mall Plaza) si daca nu ma inseala memoria Victor Babes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

saru' mana mult, Cata!

Mergi la inceput

Pt. putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BuburuzaL spune:

Mirela imi pare rau fata draga...sa treci cu bine peste hopul acesta!

Moshulik ce ne mai impartasesti? Pe ce data faci beta, ca nu mai retin...?

Dragaica pupici

Alrak draga mea,pe unde te ascunzi?...

Multa bafta tuturor!!!

------------------------------------

Anul asta vreau un beta mare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Hello dragelor!
Huski si Iana_mari felicitari mamicilor si sa va traiasca copilasii!
Sheri draga, felicitari pentru bebelinii sanatosi si tin pumnii sa ramana pereche!
Amzulica ce flacau mare ai, sa-ti traiasca!
Eu am inceput anul cu o vizita la endocrinolog, am fost la Corina Neamtu la Sanador. M-a sfatuit sa-i cer dr. ginecolog sa nu-mi mai dea protocol lung, eventual deloc inhibare, la urmatoarea schema. In rest iau DHEA in contiunare si deocamdata FSH-ul a mai scazut cateva unitati, dar tot nu e in limite. Iar dr. Codreanu desi a cam strambat din nas la sugestiile dr. endocrinolog, a zis ca asa vom face, stimulare fara inhibare cu 3 Gonal si 3 Menopur, iar cand foliculii ajung la 14 mm, o sa-mi dea ceva de inhibare. Momentan am schema si-mi procur medicamente, care sunt multe rau si cum FSH ajunge sa fie acceptabil trecem la un nou FIV.
Fireyes, Catalina2307, Cristal1995

www.onetruemedia.com/my_shared?z=3d83a89c375565f7f5a863&utm_source=otm&utm_medium=text_urll" target="_blank">Saint-Bernardul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Ioana: Doamne ajuta sa fie bine de data asta!
Veteranele mele dragi: nu mai bagati nici o intalnire?
Va pupic pe toate

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

MTHFR-Mutatia A1298C genotip heterozigot, Proteina S la limita superioara, nici o sarcina, 6 FIV+inca 2 ET

Mergi la inceput