LMA Pestisori (55) - Cryna, te vrem inapoi !!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Va scutur eu pe voi daca nu dati din manute mai repede!

Dana , Baby toata ziua scutura asternuturile .. si facea glume pe tema asta .Cred ca nu se supara !

Ely, sa iti fie de bine tunsoarea si te rog mobilizeaza-te si pune poze .

A mai vb careva cu Nicoll , ca e cam disparuta de cateva zile ?Nicollllllllll............undi esti ?

Am 2 oferte de job si nu stiu pe care sa o aleg , nu sunt grozave dar totusi sunt ...am sa merg pe intuitie si pun in balanta si plusuri si minusuri la ambele.

Va pupicesc si va ofer o cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

scutur ???? ce scuturati aici voi ????

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Eu scutur paturile cu care ne invelim, patura care acoperA patul, cearceafuri, pijamale, presuri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui daniela_daneza

Va scutur eu pe voi daca nu dati din manute mai repede!

Dana , Baby toata ziua scutura asternuturile .. si facea glume pe tema asta .Cred ca nu se supara !

Ely, sa iti fie de bine tunsoarea si te rog mobilizeaza-te si pune poze .

A mai vb careva cu Nicoll , ca e cam disparuta de cateva zile ?Nicollllllllll............undi esti ?

Am 2 oferte de job si nu stiu pe care sa o aleg , nu sunt grozave dar totusi sunt ...am sa merg pe intuitie si pun in balanta si plusuri si minusuri la ambele.

Va pupicesc si va ofer o cafea

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

SA iei decizia buna.
Sau cere perioada de proba si timp sa te decizi petru cealalat daca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neata...

Dany tinem pumnii sa iei decizia cea mai buna. Si cat mai repede... Ca daca esti sucita, ca mine... e clar

De maine incepe cheful

Surioara inca n-a nascut si zice ca azi n use da jos din pat... ca sa iasa bb pestisor

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elyanne

Neata...

Dany tinem pumnii sa iei decizia cea mai buna. Si cat mai repede... Ca daca esti sucita, ca mine... e clar

De maine incepe cheful

Surioara inca n-a nascut si zice ca azi n use da jos din pat... ca sa iasa bb pestisor

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

sa stea surioara in pat inca 2-3 zile, ca daca naste maine iese cu un picior in varsator si cu celalt in pesti.

Mergi la inceput

Ely , tinem pumnii sa iasa bebe pestisor!Si nu sunt departe de tine cu luarea deciziilor . am spus ca nu sunt grozave iar la una din ele am fost de proba ...dar nu e chiar ce as vrea eu, iar de cealalta m-am interesat si nu prea sunt ok patroniii, nu prea au comenzi , ca ambele oferte vin din mobila ....am sa vad eu cum fac

Baby , spor la treaba!

Restul?

Mergi la inceput

Poftiti la clatite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Muuuulti Aaaniiii Traiascaaaa,Muuuulti Aaaaani Traaaiascaaa!!!!Laaaaa Muuuuulti Aaaaaaniiiii!!!Baby sa traiasca,sotul si Bogdan sa o iubeascaaa!!!Si cine sa mai traiascaaaa Laaaa Muuuultiiii Aaaaniii!!!Danamunti sa traiascaaaa si Cris1902 sa mai traiaaascaaa,Laaa Muuulti Aaaaniiii!!!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Salutare!!!Dany multumim de grija,esti o dulce!Am lipsit motivat,marti seara a aparut un ramas in oras la unchiul nostru pt a-l ajuta cu papa,iar ieri seara am ramas tot familionul la bloc.Am fost cu Stefi la dr ca tusea de ceva timp si azi dimineata mama avea programare ea la dr.Ca sa nu va spun ca dimineata cand sa o imbrac pe Coco mi s-a parut ca frige.Pus termometrul,38.4Azi mers mai tarziu la munca,avand dr in program.Tot galci ca si sora-sa.
Si ca sa spun drept,mie mi-a luat-o timpul cu o zi inainte.Am urat de azi,chiar crezand ca suntem in 19.Nu-i bai,mai facem si maine o tura de urari.
Maine am ultimul examen,vreau sa va spun ca ma simt cel mai putin pregatita,nici nu am apucat sa trec prin toata materia.La munca am cerut rambursare de TVA si ne-am trezit cu aia ca au si venit.Cer fel de fel de acte si unde nu corespund anumite date trebuie sa facem cercetari si sa ne sustinem punctul de vedere cu argumente palpabile.
Oricum vreau sa treaca asa cum o trece si apoi sa ma pot odihni,sunt in continuare cheauna.
Fetele va pe toate,seara buna si ascultati-o pe Dany,veniti mai des la apel!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicoll_mada

La munca am cerut rambursare de TVA si ne-am trezit cu aia ca au si venit.Cer fel de fel de acte si unde nu corespund anumite date trebuie sa facem cercetari si sa ne sustinem punctul de vedere cu argumente palpabile.
Oricum vreau sa treaca asa cum o trece si apoi sa ma pot odihni,sunt in continuare cheauna.

MMN

Logic!
Sanatate multa pustoaicelor ..........si mult noroc la examen!

once again will be next to you sis

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me. MJ

Mergi la inceput