LMA Pestisori (55) - Cryna, te vrem inapoi !!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna dimineata !

Sunt in mare grabada ca fac bagajele si pe la 11.00 plek.

Va urez La multi ani , multa sanatate si toate visele sa devina realitate si da fiti iubite si tot ce av doriti sa se implineasac sirenelor care isi vor serba ziua in timpul care am sa lipsesc .

Va pupicesc , aveti grija de voi si sa ne regasim cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Baby la multi ani draga mea , multa sanatate si tot ce-ti doresti
dany distractie pe unde mergi , cat lipsesti ??? si de ziua mea ???

ieri am fost la intalnire cu fetele DC din Timisoara , fost super cu mamici si cu pitici .... super, super

acuma merg si eu sa fac niste cumparaturi si sa duc copil la scoli

o zi buna cu soare sa aveti ca la mine ploua cu galeata

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Dana , am sa lipsesc din pacate si de ziua ta , mA reintorc pe 14 martie .PLek la VATRA DORNEI , la spa , ca sa zic asa mai modern .

La multi ani , Mihaela !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuulti ani , Mihaelaaaaa!

Dany nu te-am mai prins sa-ti urez una, alta ... adica drum bun, distractie placuta! Sper sa ai net

Eliana cu Elena (23/10/04), Andrei & Mihai (03/03/07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Mihaela La Multi Ani!!!Sa fi sanatoasa,sa-ti traiasca printesa,iar seriful sa te iubeasca o viata intreaga!!!Doamna,te asteptam sa ne dai o felie de tort,sa ne pui o poza cu ce papam si sa ne mai spui despre voi!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Suri sper ca drumul a fost ok,ca nu ati avut probleme si-ti dorim dixtractie placuta,sa te odihnesti si sa-ti incarci bateriile!O sa-mi fie dor de tine,dar voi da eu cu tel cand nu mai rezist!
Cuscra toata admiratia mea!harnicutilor,va cu mult drag!
Dana ma bucur ca a fost frumos la intalnire,iar voi acolo,fetele din TM stiti sa fiti o familie adevarata.Ce face Andrei,a reluat antrenamentele?
Noi azi am fost la engleza.E destul de dragut,au doua profe si tot ce fac fac in joaca,pe muzica sau desesnand.Deocamdata sunt 9-10 copii,sa vedem luni sau marti va fi prima ora.Tot atunci vom stabili si programul.Sper din suflet sa reusim sa ne incadram si sa o pot duce.
Maine avem in program sa mai mergem o ora la locul de joaca si apoi ceva cumparaturi.
Acum merg sa spal piticele,poate mai intru.

MMN

Mergi la inceput

Urari de La Multi Ani si toate cele bune,sanatate si impliniri pentru Mihaela si de la Cryna si poznas!
De asemenea ne pupa pe toate si ne doreste toate cele bune.
Nu am apucat sa vb cu ea,eram la masa,sa o intreb ce-i cu contul ei.
Va pupam,noapte buna!

MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

La multi ani, fetelor care s-au sarbatorit!
Va multumesc din tot sufletul!
De servit, va servesc cu mare placere cu amandine

Despre noi ce sa zic...acu' suntem bine, am avut iar probleme cu abcesul, am mai scos o maseluta ca deh, la ea ca la nimeni altii tot recidiveaza si mai avem saptamana viitoare de rezolvat una, sa vedem ce-i face ca aia era cu punguta marisoara si deh a luat antibiotic si e singura carie care o mai are. Am vb si cu dr si sper sa nu fie cumva si genetic...sora serifului a avut o viata pb cu abces dupa abces de la 30 si de ani a ramas aproape stirba. Dr zicea ca se documenteaza ca nu s-a putut pronunta, dar sper ca gena aia nenorocita sa n-o fi mostenit Diana. A fost curajoasa, am premiat-o ca pt asta fac orice compromis, doar stiu cat de neplacut e la dentist.
In rest e vesele, fericita, toata ziua imi confectioneaza fel de fel de cadouri, felicitari, ma pune sa-i scriu acelasi lucru
"Draga mami,
Te iubesc! Tin foarte mult la tine si de aceea ti-am confectionat cadoul/felicitarea.

Cu drag,
DIANA"

...numele si-l scrie ea, dar restul e prea mult
Asteapta primavara si role noi, sa mergem prin parcuri teleleu, sa stam mult afara.
Intr-o zi s-a apucat de cusutsi-a bagat ata-ntr-un ac mare si a cusut un snur de o floricica crosetata sa-i faca unui ponei o caciula. Era asa fericita ca a reusit incat arata tuturor.
Noi suntem bine si ne bucuram de ea, serifu cand acasa, cand la pensiune, eu cu scoala si strencanitul printre picaturi.
M-am mai linistit asa 75% ca fratelo ...a terminat cu divortul, acu' sa mai treaca 30 de zile de cand vor primi sentinta, sa nu faca zurlia recurs...ala i-a dat papucii, dar sper ca fratelo ramane cu picioarele pe paman si n-o mai iarta...ca zau ca m-am saturat.Imi pare rau de copila aia, de mi se rupe sufletul Ieri ma intreba daca o iubesc si pe ea cum o iubesc pe Diana ca ea ma iubeste mult.Offf, Doamne!
Zuza inca sta in casa, afara nu o poate da, dar sper sa plece ea cat mai curand si nu stiu sa faca partaj. Ea acu' ar cam vrea s-o ierte fratelo ...pai, nu-i dusa cu pluta?
Cam asta este cu noi si pe la noi.

Va si va doresc toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

buna dimineatza!
La multi ani daniela daneza

eu nu am un weekend bun.....uffffffff, dar, asta e ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babylina spune:

Citat:
citat din mesajul lui andanii

Baby la multi ani draga mea , multa sanatate si tot ce-ti doresti
dany distractie pe unde mergi , cat lipsesti ??? si de ziua mea ???

ieri am fost la intalnire cu fetele DC din Timisoara , fost super cu mamici si cu pitici .... super, super

acuma merg si eu sa fac niste cumparaturi si sa duc copil la scoli

o zi buna cu soare sa aveti ca la mine ploua cu galeata

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Multumesc frumos>
Se simte ca te-ai simtit foarte bine la intalnirea cu fetele de pe DC.

Mergi la inceput