Piatra Neamt, Perla Moldovei (75)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Adina felicitari pentru vaccin!Razvanel e un mare curajos!
Cosminiq pentru finut!Sa va traiasca!
Ce dragut din partea barbateiilor tai
Lora imi place semnatura ta.Sper pe viitor sa o mai afisez si eu odata
Multa sanatate tie si bunicii tale!
Laura sper sa fie ok analizele pe care vrei sa le faci.Eu nu prea am incredere ca aici se fac cum trebuie.Am eu niste exemple, dar nu intru acum in detalii.
Gemenii ce mai fac?
Ellinia o fi ceva in atmosfera ca si eu sufar de ceva zile de dureri groaznice de cap, insotite de palpitatii la corason, dar...nu stiu cum o sa ma mobilizez sa merg sa vad de niste analize.Pacat ca nu pot pe momentsa merg in alta parte sa le fac.
Stefan la ce gradinita e? Sper sa treaca cu bine peste.Eu ma ingrozesc gandindu-ma ca va face si Edi
Allexa mult succes la vaccin!
Am vazut pozicile si cred si eu ca te refaci repede si frumos.Se vede ca-ti prieste postura de proaspata mamica de bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Crd ca eu detin recordul la cafea azi, deja o beau pe a treia! Mi-e cam somn, plus ca in wk am stat numai in casa si am dormit, imi intru cam greu in ritm.
Stefan e acasa, se simte mai bine, a facut un pic de febra si atat. Stie ca nu are voie sa se scarpine, mi-a promis. Sper sa scape mai repede. Criss, sta acasa cu tanti care il ia de la gradinita, de obicei.
Edit: pana sa trimit eu mesajul au mai aparut cateva, ma misc greu tare azi ... CarmenE, Stefan e la maicute in Darmanesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Adina, daca a dormit atat de bine langa voi, inseamna ca acolo se simte bine, in siguranta, ocrotit si linistit. Pe tine te deranjeaza daca doarme langa tine in pat? e o chestine de principiu sa nu-l lasi in patul tau? nu poti dormi, te afecteaza negativ? Daca si tu esti ok cu asta, ia copilul in pat, ca nu se insoara acolo! O sa aveti amandoi nopti mai linisite, o sa fiti dimineata mai odihniti si mai rabdatori unul cu altul. Diminetile cu bebe gangurind langa tine, odihnit si fericit sunt deosebit de frumoase.

Carmen Eeu am ajuns la facut analize pt ca ma simteam f. rau: dureri mai, nevoia de pipi non stop, nasol tare. Am facut analizele la Medical Test.
Copiii sunt bine, multumim de intrebare sanatosi si plini de idei nastrusnice. Eu nu am auzit sa faca ceva ai mei la gradi de 8 martie. A fost un nene si le-a facut poze (din alea cu trandafir in mana).

Alexa, am vazut si eu lalele. Foarte frumoase! Si mie imi plac.

Cristina, eu ma tin tare, sunt la a 3-a cafea si eu . Cati bani ii dai lui tanti care mai sta cu Stefan?

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Salutare!
Sa stiti ca traiesc, sunt bine, dar am cam multe pe cap azi, de aia nu mai reusesc sa scriu.
Va multumesc pt. gandurile voastre, inca nu stiu nimic de bunica, daca a terminat sau nu cu colonoscopia, o sa o sun mai tarziu.
Iustina cam a tusit ieri si alaltaieri, asa ca azi o tin acasa, sta cu tati. I-am dat mucosolvan, dar cred ca dupa-amiaza o sa-i iau un plantusin, ca altceva nu are. Maine cred ca o duc la gradinita.
Va pup, o zi buna!

Lora, mami de Iustina si 12+

Bazar DC - ajutati copiii

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

P.S.1: Cristina, multa sanatate lui Stefan!
P.S.2: Sa stiti ca Laura gateste niste pufuleti GROZAVI!!! O bucatareasa veritabila! A, si slabeste garantat, ca le-a facut aseara copiilor o "prezentatie" cu o minge din aia mare de gimnastica. Vreti poze? Cat platiti?

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

ohooooo, ce ne spui acolo Lora? Baga tot, ca vad ca Laura de una singura nu se lauda!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Nu Laura,chiar imi place mai mult sa dorm cu el,decat sa-l stiu in patut,dar mi-e frica pentru ca tati doarme tare rau,si eu stau cu frica sa nu-l loveasca.Cand e el si noaptea,dorm bine cu bebe,tot timpul l-am luat in pat,iar cand tati era acasa,bebe dormea la el.Acum,pe timpul iernii,nici nu avem cum sa dormim separat ca e soba vde perete,iar in cealalta camera,doarme tata (abia dupa Paste pleaca inapoi in Italia).

la toate si

POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elena_adina

Nu Laura,chiar imi place mai mult sa dorm cu el,decat sa-l stiu in patut,dar mi-e frica pentru ca tati doarme tare rau,si eu stau cu frica sa nu-l loveasca.

la toate si

POZICI RAZVANEL

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Ma gandesc ca ai putea sa dormi tu la mijloc si bebe la margine (inspre perete daca se poate, daca nu e lipit patul de perete, pune o patura rulata sa nu se duca jos). Eu am dormit cu ai mei in pat si nu imi pare rau deloc. Si acum stau intre ei pana adorm, aopi ma mut in sufragerie langa sotz, apoi pe la 1 vine Bianca si se impinge in mine, ca sa doarma ea cu tati si eu plec langa Rares. Ne cam plimbam noaptea, dar din partea mea e super ok. Copiii tot zic ca daca o sa aiba paturile lor (cu spiderman si printese) o sa doarma singuri, dar deocamdata oscilam intre schimbarea casei si investitii in asta pe care o avem.

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

P.S.2: Sa stiti ca Laura gateste niste pufuleti GROZAVI!!! O bucatareasa veritabila! A, si slabeste garantat, ca le-a facut aseara copiilor o "prezentatie" cu o minge din aia mare de gimnastica. Vreti poze? Cat platiti?

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Tie ti s-a facut de un masaj cu parul pe schinare si nu stii cum sa ceri, bag seama! Vezi ca se rezolva!

Bazar umanitar DC

Mergi la inceput

Neeee!!! Vezi ca n-ai voie sa ma stresezi!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput