laptele si somnul
buna tuturor!am nevoie de parerile voastre,fetita mea de 4anisori de vreo luna incoace continua sa se trezeasca noaptea sa ceara lapte.mentionez ca noaptea la culcare inca luam sticluta....nu are probleme cu apetitul si mananca tot din farfurie.va multumesc anticipat!!!
biliana23
Raspunsuri
sashenka_h spune:
aceasi problema am avut-o si eu cu cel mic iar pediatra mi-a zis ca nu se satura ziua, asa ca am schimbat programul de masa (ii dau mai des) si vreau sa-ti spun ca nu mai am probleme. iar cel mare tot cu biberonul mananca laptele de seara si dimineata iar eu il ingros cu niste cereale.
asa ca parerea mea este ori ii dai de mancare ziua un pic mai des si vezi daca se trezeste oriii faci lapticul de seara un pic mai consistent
oricum nu este bine sa manance peste noapte ptr ca forteaza stomacul care ar trebui sa se odihneasca. trebuie gasita o solutie sa renuntati la lapticul de noapte. stiu ca este greu dar suntem langa tine
Mami cu doua minuni Iustin Nicolae(03.04.2006) si Sasha Andrei (30.12.2008)
_Ralu_ spune:
A mea are 3 ani si 5 luni, si inca are la culcare biberonul cu lapte. Pe la 8 dimi se trezeste dupa lapte, bea, si mai doarme o ora cel putin. Deci, nu pot zice ca se trezeste noaptea dupa lapte, dar tot mai bea inainte de trezirea finala.
Si eu am intrebat 2 pediatri daca e rau ca bea asa mult lapte (aproape 1 l pe zi uneori) si mi-au zis ca atat timp cat nu bea lapte in detrimentul mancarii, e ok.
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
iliana23 spune:
buna!in primul rand mutumesc! va multumesc amandoura ca ma sustineti,inseamna mult pentru mine,credeam ca sunt singura care nu insista sa renuntam la sticluta ,oricum aseara a fost cat de cat bine,cand ne-am pus la nani i-am explicat (inca o data)ca nu e bine sa o trezeasca pe mami toata noapte pentru ca mami o sa fie obosita si nu o sa ne mai putem juca toata ziulica pentru ca o sa ne fie somn....asa ca s-a trezit pe la 4 si a facut pipi dar nu ma mai chemat sa vin langa ea ca de obicei si sa ceara lapte.iar dimineata sa trezit pe la 7.30 si sa strecurat la noi in pat si ma intrebat daca acum ii dau lapticul.e o duuuuulce....sa speram ca o sa functioneze si diseara..??????eu il am si pe nepotelul meu de 3anisori de care am grija, dar el doarme foarte bine..pe la 9 in pat si dimineata pe la8 se trezeste,si mananca cam la fel:ora 9-lapte cu cereale,ora13-pranzul cu carnita si garnitura,ora 19-20-cina consistenta da un pic mai usoare ca pranzul..ia intre mese:fructe 1,2,prajiturele,pufuleti,fructe uscate,etc.
iliana23 spune:
si Flory a mea bea cam 1l de lapte(zi+noapte)...sa vedem diseara ...daca nu o sa incerc si eu ca Sashenca-h,sa pun ceva in lapte.multumesc si pupici la pitici
SoriLea spune:
Ma intereseaza si pe mine subiectul, doar ca baietelul meu e mai mic, are 9 luni. Se trezeste de 2 ori noaptea, la interval de 3 ore si plange dupa lapte. I-am dat si ceai si apa, dar pana nu-i dadeam lapte nu se potolea.
As vrea sa scapam de mesele de peste noapte, macar de una, sa le mai rarim.
Voi cum ati procedat, tinand cont ca e asa mic si nu am cum sa-i explic?
Multmesc anticipat
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
SoriLea - MAMI DE RAZVANEL
Irinusha spune:
Eu citisem pe undeva ca e daunator corpului de copil (peste 2 ani) sa primeasca mai mult de 400 ml lapte, mai ales daca e lapte normal de vaca ... prea gras in primul rand.
Al meu cel mare a baut pana la 2 ani lapte noaptea, dr. mi-a recomandat sa-l scot, ca pur si simplu e o chestie de obisnuinta.
Sanatate!
Mami de pereche: Cristian & Amélie
---------------------------------------------
Spuneti "prezenta la umanitare!" ***Curiosi?*** Fotografii ***De pretutindeni
iliana23 spune:
la noi merge un pic mai bine dar oricum inca nu sunt multumita.tot se mai trezeste de 2 ori.
iliana23 spune:
oau...nu imi vine sa cred ca am reusit sa ma trezesc odihnita la 7.30,aseara i-am pus pe aia mici in pat intradevar un pic mai tarziu...pe la 10 si ceva,fetita s-a trezit pe la 4 si a cerut laptele dar fara sa se ridice din pat...si eu i-am spus ca nu mai avem,sa terminat lapticu reamintindu-i ca am facut o prajitura(amandoua)si l-am pus pe tot acolo si acum e ora 7.45 si inca nu sa trezit....aseara a functionat asa ,ne mai auzim...o duminica placuta!.ma duc sa