Colita si paraziti intestinali
Mamici, am nevoie de sfaturile voastre...
azi am fost cu Eric la o bioterapeuta f renumita, nutritionista si homeopata...l-a pus pe Eric in fata unui calculator, i-a pus niste casti pe ureche si in finla mi-a spus ca are colita(de fermentatie) si paraziti intestinali. Evident, urmeaza sa ne prescrie un regim alimentar si tratament dupa caz.
v-ati confruntat careva cu astfel de pb la copilasi? ma refer la colita(tot citind, am vazut ca poate avea legatura si cu parazitii intestinali).
noi am ajuns la ea datorita constipatiei, a faptului ca f greu reusea sa faca kk, ba chiar a si plans ieri, cand a facut kk dupa 4 zile...
am incercat o multime de remedii naturiste, alimentatie, etc...dar degeaba..dupa cateva zile iar revenea constipatia. Ieri am recurs chiar la o microclisma pt copii, care in final l-a ajutat sa faca kk...
help! orice sfat e binevenit!
Multumesc mult!
Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 19+ cu
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Buna
Eu una nu stiu cata incredere as avea in bioterapeut, la homeopat m-as trata insa din cate stiu,poate gresesc, homeopatia se face dupa o "baza" de medicina conventionala.
Chestia cu parazitii intestinali o poti verifica f usor prin examen coproparazitologic + antigen Giardia in scaun.Cat despre colita de fermentatie...eu am si nu sufar de constipatie chiar deloc. Din contra. Eu as face si alte investigatii. Si baiatul meu cel mare a suferit de constipatie, noi am descoperit cauza, pe el il constipa branzeturile, mai ales cascavalul, casul, astea ne-au facut adevarate probleme. Sper sa rezolvati totul si sa gasiti tratamentul potrivit
puisorul spune:
Andreea, nu stiu la cine ai fost, dar eu as face si alte investigatii inainte de a face tratament.
Cum a spus si Madalinuza poti sa ii faci coproparazitologicul si antigenul Giardia iar colita de fermentatie merge cu diaree, nu cu constipatie. Sau cel putin cu alternanta celor doua.
Multa sanatate la Eric
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Noul target...ajutat de Montignac si P90X
eladea2005 spune:
Marcela, Ani, mersi de raspunsuri...
citisem si eu despre colita,ideea e ca eu ii dadeam dimi pe stomacul gol suc de protocale, citisem ca ajuta sa faca kk... apoi dupa juma de ora lapte...e posibil ca amestecul lor sa duca la colita...intr-adevar l-a ajutat cateva zile, apoi nu a mai avut efect...
dar doamna imi zicea ieri sa nu-i mai dau suc de porto,e prea acid, ca nu-l ajuta neaparat sa faca kk...sa-i dau mai bine de pere...asta am si inceput de ieri...
astept sa-mi trimita regimul alimentar...sa vedem...apoi pot sa zic daca va functiona sau nu...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
liliana83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puisorul colita de fermentatie merge cu diaree, nu cu constipatie. |
Asa stiam si eu , de fapt noi ne-am confruntat mult timp cu acest lucru, in colita de fermentatie scaunele sunt f moi si cu puternic miros acid .Si eu as face investigatii suplimentare inainte de a-i da tratament.Multa sanatate!
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliana83
Asa stiam si eu , de fapt noi ne-am confruntat mult timp cu acest lucru, in colita de fermentatie scaunele sunt f moi si cu puternic miros acid .Si eu as face investigatii suplimentare inainte de a-i da tratament.Multa sanatate! |
mai fetelor...nici nu stiu cu ce sa icnep...la cine sa merg...ce investigatii sa facem...uffff... stiu ca la copro iasa ffff greu parazitii, adica poti duce 10 probe si sa nu-ti iasa...
ii facusem anul trecut si copro, si impotriva oxiurilor si analize de sange si toate cu rez negative...
ar trebui sa merg la un nutritionsit, habar n-am...
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
Alizee spune:
Pt inceput, mergi la un pediatru.
Sanatate copilasului.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
toanca spune:
Noi am avut acelasi diagnostic si am facut tratament.
Acum, pentru ca nu face kk in fiecare zi, am inceput de o saptamana sa-i dau in fiecare zi sa manance iaurt Activia care cat de cat ajuta
eladea2005 spune:
multumesc fetelor...vom merge si la pediatru...insa daca o sa inceapa sa zica de duphalac, debridat, bonisan, lactoza si alte alea, astea deja is incercate... sa vedem ...nici nu stiu ce investigatii ar fi potrivite si necesare la varsta asta...
o zi frumoasa tuturor! si mersi inca o data pt sfaturi!
ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR
Pui mic, mic...
BLOG DE PICI...
grati.ela spune:
Andreea si Dudu acuza dureri in jurul buricului, este agitat seara, are kk normal spre tare, uneori e constipat...il banuim de limbrici dar rezultatul il vom afla dupa ce facem analize.