Locul fetelor Nou-Venite (67)
Raspunsuri - Pagina 17
Arianna11 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aleesicoo da trutzi doar o zi care imi pune nerabdarea pe jar ![]() arianna , printesa abia si-a terminat de facut numarul si acum e "franta"de oboseala ![]() aseara i am zis ca vine tatii maine acs si s a lungit n burtica cat o zi de post si bineinteles pe vezica mea ![]() asa creste bebicu ale cu printesa Karina Florentina in 23 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Face rotatii la greu in burtica
trutzi spune:
Doamne ajuta sa stea la mamica in burtica pana la 40 
| citat din mesajul lui nike974 azi, 8 saptamani bebe. |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
violab spune:
arianna mergi acasa in curind,ha? Fericito!!Abia astept si eu. 

trutzi nu mai ma dureri de burta cind le iau. Trebuie luate pe stomacul gol sau inainte de a minca. Eu le-am luat dupa masa si cred ca de-aia imi dadeau dureri.

alesicoo ce ma bucur pt tine. Maine e ziua cea mare.

nike sa fie sanatos si sa se faca mare

aleesicoo spune:
da vio maine se lasa cu scantei

ohohoho arianna, a intrecut-o pe nadia comaneci![]()
asa creste bebicu
ale
cu printesa Karina Florentina in 23 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
trutzi spune:
Am inteles. Mi se parea ciudat ca de la acid folic mie nu mi s-a intamplat nimic. Am luat si eu acum cateva luni.
Acum m-am suparat si nu mai iau nimic ![]()
| citat din mesajul lui violab arianna mergi acasa in curind,ha? Fericito!!Abia astept si eu. ![]() ![]() trutzi nu mai ma dureri de burta cind le iau. Trebuie luate pe stomacul gol sau inainte de a minca. Eu le-am luat dupa masa si cred ca de-aia imi dadeau dureri. ![]() ![]() alesicoo ce ma bucur pt tine. Maine e ziua cea mare. ![]() ![]() nike sa fie sanatos si sa se faca mare ![]() ![]() |
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui violab arianna mergi acasa in curind,ha? Fericito!!Abia astept si eu. ![]() ![]() |
Eu ard de nerabdare.....cand am vazut ca si aici la Roma ninge,mi-a fost un pic frica cu plecarea..ma gandeam sa nu anuleze zborul,dar nu cred ca sunt pb..deja a incetat ninsoarea...n-a mai nins din'86,iti dai seama?...a fost ceva magic,dimineata cand m-am trezit ploua si deodata a inceput sa ninga,ne holbam ca copiii mici
trutzi spune:
arianna tu te apropii de z 28, daca nu ma insel, sau ai trecut?
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui trutzi arianna tu te apropii de z 28, daca nu ma insel, sau ai trecut? Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Da,asa e, azi z26