Club chic(29)
Raspunsuri - Pagina 14

MissyMiss spune:
"caut cuscra parfumata...fetita micuta,draguta, blonduta, ochi albastri, 6 luni jumate'"
v-am pupat parfumatelor!

carina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MissyMiss "caut cuscra parfumata...fetita micuta,draguta, blonduta, ochi albastri, 6 luni jumate'" ![]() ![]() ![]() v-am pupat parfumatelor! |
Eu am flacau de 5 luni jumate...Daca nu te deranjeaza enorma diferenta de varsta...

Am niste intrebari pt tine ,Missy,in ceea ce priveste diversificarea papitei la bebei...pot sa-ti dau PM?

Carmena spune:
Dana, sorry, nu stiu ce promisiuni faceti voi pe PM, dar eu pe fatza zic, ca daca Stefan va fi asa curtenitor cu fetele cum e acum, fii-tu are intaietate, fara discutie - unde mai pui ca e mai matur si Micuta Lady pare ca ii plac baietii mai copti, asa
Trag sperante si la Missy, desi vad ca s-a bagat si Carina, mai am doar atuu-l ca Bogdan e mai matur, are deja 2 ani jumate si mai e si blond cu ochi albastri, asa ca nu pierdem samanta de ochi albastri, asa rara...
Dana, Rose ati mirosit Innocentul de la Mugler?? Imi spui si mie ceva de el? Revenind la subiectul nostru...
Pupici.

MissyMiss spune:
carina85: sigur, vorbim prin PM, ca sa nu schimbam topicul, ca deh...a intrat micerobul parfumurilor in noi, nu scapam de el nici picate cu ceara...
carmena: da,da...concurenta mare, pentru ca cel mai important este ca "cruscra" sa fie una din parfumate, deci sunteti la egalitate
fetelor, innebunim!

cait spune:
Mai fetelor ia reveniti voi la subiect si lasati copii in pace..Ce soacre o sa fiti daca deja va ganditi la casatorii aranjate de acum..
Carmena Innocentul se pare ca-mi place numai mie pentru ca se apropie de Angel daca am inteles eu bine de la Geniest, e mai dulce asa.
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

sali spune:
mai dar e cate una capabila de orice numai sa fie in club chic!
crede ca daca isi pune o peruca si o mustata si isi ia un alt ID gata, ne-a prostit!
le dai afara pe usa, intra pe geam!
ii spui de la obraz sa nu mai spere la bilet de intrare si tot degeaba!
tot stau de cateva zile si ma uit cu cata nesimtire posteaza cu alt ID, nici usturoi nu a mancat, nici gura nu ii miroase!
ba mai are si tupeu sa mi se si adreseze direct si sa ma intrebe una alta!
asa ca mai usor cu incuscreala, s-ar putea sa aveti surprize!
daca si fata e ca mama.....! vorba lui rose, azi pe mess: nu vrem sa ne incuscrim cu impostoare !
bai, Id-ul se schimba dar caracterul ba!
ai decenta si lasa ne ! te stii tu !
apuca te de altceva, fa origami , de exp!
ca aici nu faci fata distractiei!

MissyMiss spune:
bine zici cait!
...apropos de T.Mugler..eu la Alien sunt fana! miroase super super, si de-aia nu se intelege cu Angelul pentru ca-i total diferit.

carina85 spune:
Sali,Sali,nicio noutate de pe frontul de vest,in ceea ce priveste Angel Rose?Cre'ca am eu mai multe emotii decat voi...Chiar nu a venit pana acum?...
Va tin pumnii ,ca de-altfel,si mie...

danamiha spune:
carina, azi am primit aviz ca avem un colet din sua, sper sa fie angelul, maine la ora 9 voi sti mai multe.
exact maine se implinesc 45 de zile de la comanda, sa stiti ca pt a va recupera banii in cazul in care nu a sosit comanda in acest interval trebuie sa deschideti o actiune la paypal. daca in termen de 20 de zile, vine coletul, deci voi nu mai faceti nimic, actiunea se stinge automat. doar dupa astea 20 de zile cereti banii de la paypal.sper sa nu fi vorbit prostii ca sotul s-a ocupat de toate
saliiii, maine seara sper sa miros a angel rose, de bucurie ca a sosit torn jumatate de sticla pe minestiu ca nu te superi