BIOGENESIS FERTILITY CENTER(12)
Raspunsuri - Pagina 10
moshulik spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui goggy
moshulik, te rog sa nu te superi ca ma aprind asa dar sunt patita. Tu vei fi una dintre reusite, iti tin pumnii ![]() Cu siguranta fiecare stie cel mai bine care e alegerea buna pentru el. MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
Goggy, stai linistita, nu ma supar.

Acesta ete scopul forumului.

ca fiecare sa isi spuna parea sa despre o anumita chestiune, parere care, evident este subiectiva (asa cum a perceput fiecare, in functie de experienta personala, o anumita situatie).
este foate adevarat ca doua persoane, confruntate cu aceeasi situatie, in aceleasi circumstante, sa perceapa situatia cu totul diferit.
De fapt aste ne caracterizeaza ca indivizi: subiectivitatea.
Moshulik
goggy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 goggy - yuhuuuuuu, ce fericire. Hai ca bag de seama ca ma prinzi din urma cu dozele astea finute :)). Catalina |
N-am nimic impotriva sa te prind din urma
miki-miki spune:
Vreau si eu s-o prind din urma![]()
Miki Anul asta pun d'un pui...... 2010 e anul meu
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari, 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
Caut pregnyl........... ieftin
KiraClara spune:
| citat din mesajul lui catalina2307 Kira - eu nu prea am cum sa iti raspund la toate intrebarile....cel mai bine fa-ti o programare (150RON) cand vin medicii si intreaba-i tot ce doresti. Vezi daca sunteti pe aceeasi lungime de unda, daca sunt ceea ce cauti, incearca sa-ti clarifici toate nelamuririle si iei o hotarare. Este foarte greu sa ti se povesteasca despre niste medici. Eu ce as putea spune ? Am facut muuuuulte FIV-uri cu dumnealor, toate reusite. Am avut o caruta de interventii chirurgicale. S-au purtat ireprosabil. Dar tu esti singura care poate lua o hotarare in ceea ce te priveste. Iti pot raspunde la o singura intrebare. Toate deciziile sunt luate de medicul cu care vei face procedura. Monitorizarile ecografice sunt facute de catre un medic ecografist. La doua zile , cand se face si analiza estradiolului. Dozele se modifica in functie de rezultatele ecografice si a analizelor de sange. Catalina |
Catalina merci pentru raspuns. asa voi face, voi merge la o consultatie ... probabil cu o mare lista de intrebari...
KiraClara spune:
| citat din mesajul lui goggy De taiat, nu prea au de ce sa te taie la fiv Da, lui Kovacs nu am ce sa-i reprosez, chiar nu mi-a gresit cu nimic, a fost foarte dragut si atent cu noi. Din punct de vedere profesional, cred insa ca grecii il depasesc, au mai multa experienta. Nu stiu, e chestie de feeling. Stii cum e, pana la urma cel mai bun medic e cel care te lasa gravida MTHFR 1298c hetero si mutatia protrombinica hetero |
Asta cu "doctorul care te lasa gravida e cel mai bun" e un mare adevar! Oricum, daca pentru FIV 3 ii aleg pe doctorii greci, ii voi alege cu convingerea ca sunt mai buni decat Kovacs. daca nu o sa am convingerea asta nu cred ca ma bag.
honeys spune:
Buna si o saptamana excelenta va doresc.
Ma bucur ca mai iesiti din umbra si mai animam acest topic.
va pup
goggy spune:
Pai trebuie sa-l animam, ca m-am plictisit sa citesc cate un raspuns la doua zile ![]()
Las' ca de saptamana viitoare intru in concediu si umplu topicu'
.
goggy spune:
Bey, da' pe mine de ce nu ma dor tzatzele? Nici umflate nu sunt. Azi e ziua 9 de stimulare.....