Timisoara, Impreuna! (167)
Raspunsuri - Pagina 9
Ana68 spune:
Anda...clar,facem poze cu buletinu'...da' dupa 12 Martie....![]()
Doris , multumesc de urare!Sa aveti si voi parte de bine ...Cand a zburat timpul?Zau ca habar nu am.....![]()
Cristina_OR spune:
fetelor, stiu ca n-am intrat demult, insa cum azi e o zi speciala, intru si eu sa-i urez din suflet "la multi ani "lui Alex al Anei

Ana, ai baiat mare, cu buletin, de-acum ia singurel unele decizii
.Bucura-te ca are cine s-o protejeze pe Luana.
Distractie placuta!
Cristina, mamica lui Denis Mare
HAIDETI SA-L AJUTAM URGENT PE ALEX http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687
NU OCOLITI! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
aidaciolac spune:
ano merci de tratatie , ioi ca m-ai terminat cu prajiturile alea
si multa sanatate lu Alex si o viata plina de bucurie sa aibe 
mihilico departe de mine gandul de a refuza asa mandrete de fata , ptui ptui , dar stiu eu cat de protectivi sunt fratii mai mari cu sora lor mai mica si nu am chef sa si-o ia ocsi in barba de la ei , daca raspunzi pt ei e alta treaba ... ![]()
fetelor , pai daca programati intalneala pe vineri nu o programati tot in loc fara fum ca sa venim si noi?
pliiiiiiz
digutix spune:
ANA ii doresc si eu lui ALEX multi multi ani fericiti inainte.cu multe impliniri pe toate planurile si muuuulta sanatate!
geta_florina spune:
'neata si de la moi
merci Aida de cafea, as avea nevoie de-o carafa plina ![]()
asa frumos ii afara ... dar eu is cam intoarsa pe dos, ca tare mi-a tusit Alex azi-noapte ... mergem azi la dr sa vedem ce si cum ... off... sper sa n-o luam iar de la capat ... ca nu demult am scapat de laringita ...
fetele, o zi faina sa aveti
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
Ana68 spune:
Salutare fete...
Am petrecut frumos , am cantat , am halit tortulet...
Simona , 

si scuze ca am fost pe repede inainte!
Multumesc!
| Citat: |
| fetelor, stiu ca n-am intrat demult, insa cum azi e o zi speciala, intru si eu sa-i urez din suflet "la multi ani "lui Alex al Anei Ana, ai baiat mare, cu buletin, de-acum ia singurel unele decizii.Bucura-te ca are cine s-o protejeze pe Luana. Distractie placuta! |
Multumesc mult , Cristina!Si voua numai bine!

| ano merci de tratatie , ioi ca m-ai terminat cu prajiturile alea si multa sanatate lu Alex si o viata plina de bucurie sa aibe |
Aida , saru-mana!Sa fie precum urezi!

| ANA ii doresc si eu lui ALEX multi multi ani fericiti inainte.cu multe impliniri pe toate planurile si muuuulta sanatate! |
Diana , multumesc frumos!Numai bine si voua!

Vorba Aidei:poate ne vedem...ce zici?!
Getuta , multa sanatate lui Alex!Sper sa fie doar o tuse...

Va doresc weekend cat mai placut , sanatate la bolnavi si sa auzim numai de bine!

digutix spune:
saluti
aida, ana mi-ar face placere sa ma intalnesc cu voi
.
daca am cu cine sa las nazdravanul meu cu siguranta ma alatur si eu voua.
ms mult de invitatie

geta multa sanatate puiului tau![]()
o zi frumoasa sa aveti
danitin spune:
Io intru iarasi ca sa trag o tura de
. Iarasi am facut o criza urata si mi-am facut programare pe marti la proctoline, chit ca am mai fost acolo si n-am rezolvat nimik, dar n-am alta idee mai buna. Mi-e groaza sa nu fi facut iarasi un polip din ala de trebuie operat, ca mi-e groaza sa mai trec odata prin durerile alea 

Oricum, la ora asta am numai scenarii prapastioase in minte .....
Ana68 spune:
Danuta , imi pare rau pentru tine....se pare ca la tine nu prea se vede luminita din capat de tunel si tot recidiveaza problema...Bafta sa rezolvi la clinica si multa sanatate!