Timisoara, Impreuna! (167)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Ana68 spune:
No ...fost , venit ,simtit bine , pizza buna...gagici faine , copilute si copilut frumosi , venit acasa....poze gasiti in PICASA , luati de vedeti , sunt absolut toate , fara nici una retinuta si nepusa....
Silvana , vorba lu' Doris :sti doar ca ai locul tau special....
Va tzuc....
Luana are 38...asa ca maine plec cu cersitul la marmacie..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Mariaa spune:
placuuuut mult de tot!
Doris, daca te pui bine cu bucatarul ala sa-si puna boneta, tura aviitoare ma bag la fuduliile lui
Fairy, esti delicioasa imi pare rau ca nu ne-am povestit mai mult
Viki-Vikiii-Viiiikiiii - idem - voi sunteti piese rare! Monica, absent nemotivat!
Pup tooooataaa trupa de zapacite, dintr-un capat de masa pana in celalalt cu prichindei si printese cu tot!!!
Silvana, ne-am mutat anume de la o masa la alta sa aveti si voi 3 loc!
Ana, muuulta sanatate Luanei
ma duc sa ma arunc la orizontala, noapte buna si vise frumoase mamica de Alexandra Ioana
nascuta din inima, crescuta in suflet
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea
****** am un inger pazitor
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
rapid impresii si de la io ..... la intalneala a fost bine ... intalnit cu fetele .... la fel de faine si de minunate toate , pacat ca nu am apucat sa vorbim prea mult , timp scurt ... copiii toti absolut superbi ... Luana roza din sufletul meu de-asta vara, ma bucur ca am revazut-o , multumesc Ana ca ai adus-o si multa sanatate sa o faci bine rapid , Ale care m-a acaparat din primul moment cat e de dulce, i-am furat un pupic si mi-a promis ca vine la mine , Alexutzu ce sa mai zic , am ramas fara cuvinte , m-a si pupat spunandu-mi "nah" tradus "si-acuma esti multumita dupa ce te-am pupat" Ines la fel de dulce si zglobie .... dar io , dar io n-am fost pe faza boua cum sunt , nu m-a dus capul sa le duc cate ceva la fiecare copilas asa cum se cadea
asta e
imi cer scuze , data viitoare o sa recuperez
am mancat o salata foarte buna si cu succes la copii
in alta ordine de idei am adunat de pe masa .... un gel dez. pt maini, doua iconite si doua martisoare .... ale cui sunt ????? sunt la mine , vi le dau cand ne vedem
of ce incoerenta am fost , cred .... nu mai revad ... intelegeti ce vreau sa spun , sper
noapte buna
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
Mariaa spune:
ce stratetica e fie'mea, ma bate la faza asta...
martisoarele sunt ale ei, deci acu' are motivul sa vina la tine
iconitele sunt ale lui Fairy, am o banuiala
Danaaaa, daca le aduci unde 'om manca fudulii, ai grija ca paleste cooooadaaaa aia de taur de la iconite
...ma scuzati, cred ca in pizza mea a fost ceva condiment neindentificat...
mamica de Alexandra Ioana
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
danitin spune:
[quote]citat din mesajul lui Mariaa
n-am zis ca vine porodicea, aia mare da!...sau nu mai sunt asa de importanta?!
N-ai zis, da a fost
M-am uitat la poze si acuma ca vroiam si eu intalneala, si pizza si ... stiti voi !
La noi se anunta weekend incarcat. Sambata Lori e invitata la ziua prietenului invitat de Sf Valentin, va amintiti povestea, asa ca am program de facut bucle si machiat. O sa fie urgie ..... Duminica vrem sa mergem in piata de caini pentru ca marea spurpriza de ziua lui Lori va fi chiar asta: un catzelus. Isi doreste asa de mult unul asa ca eu, mama nebua si inconstienta, ma bag la ce stiu ca va fi inca o tornada pe capul meu si .... cumparam catzel. Nici nu vreau sa ma gandesc cum o sa arate casa si serile noastre dupa ce va intra si fiinta respectiva in ecuatie.
Pe de alta parte stiu ca, la ora actuala, pentru Lori n-ar fi bucurie mai mare decat sa aiba un catzelus asa ca si-a luat Calin de lucru pentru acasa, eu bag mare traduceri si scriu pentru o revistutza si ... am adunat bani de cutzu. No, m-am intins cat cearceaul, va doresc noapte buna si weekend linistit. Ce pacat ca o sa ploua.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cristina_OR/Cristina_OR.jpg)
Cristina_OR spune:
timisorencelor, ma bag si eu scurt la voi, ca nu ma pot abtine: sunt socata cat de bine seamana Ale cu Simona;chiar nu imi vine sa cred, am recunoscut-o din prima clipa cand am deschis pozele....
Mariaa, sper ca nu te superi ca am scris.Sa-ti traiasca minunea mica, sa fiti fericiti toti 3 toata viata;dar totusi.....cred ca e a ta si ai tinut-o ascunsa pana acu
si........mai vroiam de mult sa te intreb, ce s-a intamplat cu huskiotii mici?.la un moment dat vroiam sa te contactez, sa ne dai si noua unul.
Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)
NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/geta_florina/geta_florina.jpg)
geta_florina spune:
'neata buna
poftiti la cafea
declar ca m-am simtit f bine la intalnire si, spre surprinderea mea Alex a avut rabdare sa stea si a zis ca i-a placut si mai merge "cu mami si cu fetele"
am vazut niste fetite tare frumoase ...
Ana sanatate Luanei, o dulce sa-i treaca repede raceala, e o minune de fetita. ai facut niste poze super, acu' le-am vazut, a crescut inima-n mine pana la cer
Anda cu tine chiar n-am apucat sa vorbesc. mi-ar fi placut sa-l vad si pe Edi al tau .... da' noi ne vedem la teatru luni, nu?
va las, ca fug sa fac bagajele, plecam la arad.
va pe toate, sunteti minunate
weekend placut
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
Mariaa spune:
Ana, sper ca Luana e ok, da si tu de veste
Cristina, saru'mana asa-i, e fata mea
am visat intr-o noapte ca am nascut-o acu 4 ani si am 'piedut-o' si apoi am regasit-o...desi acu 4 ani stiu bine ca aveam alte probleme, mult mai groase si mai grele as zice ca nimic nu-i intamplator in viata si toate-s cu un rost! Ale e fata mea de cand lumea si o iubesc ca pe lumina zilei
Dana, al meu a trebuit sa schimbe tura, altfel n-o aduceam. vezi tu, si astia de la vreme mai zic ca nu ploua si totusi ploua
ca si faza faina pot sa-ti zic ca s-a dat la porodicile din salata Danei
Alex al lui Geta in schimb, n-are nici o treaba cate feta sunt in jurul lui, focuseaza pe Geta on/on ca un print dupa printesa...e un scump Ines se face tot mai mare si mai, si mai frumoasa, Doris o sa ai treaba grea mai incolo
Mi-ar fi placut sa revad foca mica si dundi, next time poate Aidule
catei nu mai avem, i-am dat pe toti de mult.
unul a ramas in Timisoara, restul au plecat care incotro prin tara sau dincolo. acuma avem grija de Maia sa se refaca bine de tot dupa prima ei fatare!
apropo de catei, Dana nu stiu daca te-ai hotarat la o rasa anume, da-ti recomand ceva dupa care nu 'ploua' cu par mai ales ca o sa-l tineti inauntru, banuiesc.
despre atmosfera n-am nici un dubiu ca o sa fie superveselie la voi, de duminica incolo
noah, am insirat cearceaful la prima ora si prima cafea...
ma duc sa-mi vad de treburi si va doresc wk fain si spor la placinte
mamica de Alexandra Ioana
_
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
maria da , cred ca iconitele erau ale lui Deya , erau langa mine si parca am vazut-o cu ea in mana , si gelul la fel .... martisoarele au mai ramas neidentificate .... da daca spune Ale ca sunt ale ei , asa sa fie si sa vina la mine
ce sa va mai zic ... nu stiu , fug sa duc copilu la scoala si apoi merg la ceva cumaparaturi ca bate vantul in frigider
o zi superba sa aveti
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"