Timisoara, Impreuna! (167)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
silvana75 spune:
Dana, bafta maine sa iasa cum vrei tu
Maria, cu invartitu raman, cu grija sa nu ametesc fug la sala
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/geta_florina/geta_florina.jpg)
geta_florina spune:
'neata
trezirea ...
bai ce vreme e afara ... cred ca acusi o sa mergem si noi cu iahtu' Silvanei daca mai ploua atata ...
Dana-Andanii bafta azi, tin pumnii
intrebare intrebatoare : aduceti si copiii la pizza?
o zi buna
Geta, mami de Alex
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici
"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"
Ana68 spune:
[quote]citat din mesajul lui deya
Ano cine ii Fairy?[/quote]Deya ...esti tare...
, pai oare cui o spus Simona ca arata ca o good fairy , anul trecut dupa o intalnire din vara din Unirii?
Tie , fata draga....
Matale esti Fairy!
Daca vi cu 8 ,te dai jos in Maria , traversezi si intr-un colt ai sa vezi un magazin de chinezisme.Acolo a fost magazinul Domo sau magazinul Ciao-ciao....o iei cum te-ai duce catre canalul Bega si in capatul strazii este pizzaria.Daca te aduce popica , dupa ce traversezi semaforul de la electrotehnica , mergi pana la al doilea semafor , acolo faci stanga cum ai merge catre gara si prima strada la dreapta , in capat , este pizzarie.Ca un mic reper...este cumva in spatele spitalului cfr.Sper sa te fi lamurit.
Dana , daaaa....vin cu roza... I-a cazut primul dintisor aseara , poate iti povesteste ea...
Tin pumnii pentru azi...sper sa fie bine si a nu fie legat de Andrei...
Silvana , la Bucale este expozitie de yachturi...cel mai ieftin e o barca cu vasle...si costa 2000 de euro....ce zici?
Si al mai scump costa 700 mii euro si are reducere de 30% ,adica 620 mii euro , fara TVA....deci , shopping fericit!
In cazul asta ma bag la o nora pentru tine...cu Luana , evident , ca la visa de America , cabana la munte si yacht , cine nu s-ar bucura...mai ales la baiat asa frumos?!Hahahaha...No te pup si te imbratisez!
Sper ca te-am mai inveselit!
Simona...spor!
Anda , si tie spor...Nu mai gasesc nazdravaniile...le-ai desfiintat?
Getuta , am zis ca o aduc pe Luana...ca intrebase data trecuta Dana de ea...M-as bucur sa il vad pe Alexutu' frumosu'!
Fetelor...va pup si in ciuda ploii de afara , sa va mearga bine azi!
deya spune:
Ana gata m-am prinspe partea cu Paloma,nu?Lasa ca gasesc eu sa vezi discutie intre mine si popica:
eu:vineri ma duc la pizza cu fetele si tu trebe sa ma duci ca e in Mariaa
el: pai de ce sa vin si eu ca nu ma simt bine intre fete
eu:cine te-o chemat?
el:pai mi naspa sa vin numa cu voi
eu:cine o zis ceva de tine?
el:daca mai erau barbati .....
eu:care parte nu o pricepi din merg singura
el:aaa da???atunci mergeti ca intre fete
Mentionez ca in timpul discutiei el mai lucra ceva dar tot incerca sa ma convinga ca el nu vine....si eu pe el ca nici nu l-am chemat
Sper ca au pizza de post
Ana68 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deya Ana gata m-am prins ![]() eu:vineri ma duc la pizza cu fetele si tu trebe sa ma duci ca e in Mariaa el: pai de ce sa vin si eu ca nu ma simt bine intre fete eu: ![]() el:pai mi naspa sa vin numa cu voi eu: ![]() ![]() el:daca mai erau barbati ..... eu: ![]() el:aaa da???atunci mergeti ca intre fete Mentionez ca in timpul discutiei el mai lucra ceva dar tot incerca sa ma convinga ca el nu vine....si eu pe el ca nici nu l-am chemat ![]() Sper ca au pizza de post ![]() deya |
Baiatu' tau precis lucra ceva pe calculator , nu?
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Nu stiu ce e Paloma...
Banuiesc ca iti poti comanda o pizza cum doresti...Noi cumparam Margherita , in mod obisnuit , ca aia ii place Luanei...asa ca nu stiu ce modele mai are...
![](icon_smile_big.gif)
Mariaa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui deya si tu trebe sa ma duci ca e in Mariaa deya |
helouuuu,
IN Mariaa, nu e nici o pizzerie, sa fim bine intelese
![](icon_smile_big.gif)
cand mi-o deschide-o, va anunt
![](icon_smile_big.gif)
Ano Paloma ie chinezismele
![](icon_smile_big.gif)
hai va tzuc, ne vedem maine
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](olala.gif)
![](al9leacer.gif)
![](floare.gif)
_
“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ******
![](copilas.gif)
![](icon_smile.gif)
![](ploua.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
acuma am ajuns acasa ... totul a fost ok ... ne vedem maine si vorbim multumesc pentru gandurile bune
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"