Ce scrie pe oul tau?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

eu am luat la rand hipermarketurile vad.... glumesc, s-a intamplat asta seara am fost prin Real (dupa niste iaurturi pe care acolo le gasesc si in Cora nu) si de data asta doar am trecut pe langa raionul cu oua! toate persoanele analizau carton cu carton - DIN NOU - sa gaseasca un ou mai bun si am auzit-o pe o tipa spunand... "in ritmul asta o sa dea faliment astia"... probabil ca facea legatura cu faptul ca multi dupa ce se uitau si gaseau doar oua cu 3 renuntau... usor usor, cred ca cei care produc oua "number 3" o sa ramana cu ouale pe raft in favoarea celor care produc oua mai bine vazute; poate le da prin cap sa schimbe doar cifra de pe stampila! ca nu m-ar mira nimic in Romania asta!

ouale nr.2 pe care le-am luat eu din Cora aseara sunt EUROU.. produse si ambalate de Avicola Bucuresti... www.avicolabucuresti.ro (am gasit pe situl lor la produse speciale ouale care contin OMEGA3 si Vitamina E.... deci va dati seama ce succes au la ferma? au reusit sa faca niste gaini sa se oua cu OMEGA3 cu tot? in cel mai natural mod posibil oare?)

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gia spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Mare atentie!
Nu cumparati oua marcate cu 3 in cofraje de 6 bucati!
Adunand cifrele pe coloane (3 + 3 = 6) si citind sumele in lungime avem 666!

cea mai tare replica de la oole astea
eu am o mare problema... in ultima vreme tot ce gatesc de pui mi se pare ca miroase a gainat cred ca gainile in custile alea mici devin si coprofage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Mare atentie!
Nu cumparati oua marcate cu 3 in cofraje de 6 bucati!
Adunand cifrele pe coloane (3 + 3 = 6) si citind sumele in lungime avem 666!

ti-a venit usor schema asta in minte?

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indu spune:

Un pic pe langa subiectul despre oua, dar aproape de "furajele imbunatatite"
Am vazut pur din intamplare la o emisiune "schimb de mame" cum erau hranite animalele intr-o firma.
Asadar la emisiune participa o familie de prin Baia Mare sau Satu Mare, care are o ferma. Prezentand munca familiei la ferma, au surprins si momente in care erau hranite animalele (vaci, porci, etc). Ei bine, domnul fermier gospodar turna de zor galeti pline cu prafuri. (O fi fost porumb dat de cateva ori prin blender )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Eu azi am cumparat oua cu 1 pe ele! Multumim de info! Hranite la sol, dar cu ce... nu voi sti niciodata!

------------------------------------------------------
... daca tineretea ar sti... si daca batranetea ar putea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Am trecut astazi pe la raionul cu oua. Pe raftul de sus multe oua care incepeau cu cifra 3 si pe care nu le baga nimeni in seama, pe al doilea raft oua care incepeau cu cifra 2, dar mult mai putine cantitativ decat cele de sus, iarpe raftul de jos nu se mai intelegea cifra. Era scrisul inclinat si ilizibil. M-am tot chinuit sa-mi dau seama ce cifra este, dar n-am reusit. Spre mirarea mea, o mare parte din cumparatori le alegeau pe cele din urma: mai bine sa nu stiu ce mananc Eu cred ca multi producatori o sa recurga la astfel de siretlicuri.

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rufus
oar nu vreti sa cred ca in alte ferme scot gainile la plimbare...

, ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui karligutza
oul tot ou e, eu nu stiu inca sa se fi inventat oul fabricat in laborator!

nu neaparat..

www.ziare.com/actual/social/11-27-2008/importam-din-china-si-oua-contrafacute-503973" target="_blank">oua contrafacute

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ha ha , tari comentariile

s-auzim numai de bine! si

-------------------------------------------
scrapbooking yeee - http://veryscrap.exprimetoi.net/forum.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Sambata a venit particularul cu ouale la usa( vine la 2 sapt ) si scrie 2 pe ele. In Kaufland am vazut oua cu cifra 1, 6 bucati costa 2,5 euro.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput