Azi vorbeam cu niste colegi si unul din ei povestea ceva si am glumit pe seama povestirii sale. Si asa de tare s-a suparat pe mine!! Greseala mea cea mai mare e ca nici nu m-am oprit cand am vazut ca il deranjeaza, ci am vrut sa-l tachinez si el s-a suparat foarte tare. Ce sa fac ca sa il fac sa treaca cu vederea acest fapt? Stiu ca ce am facut e stupid, dar acum cum as putea indrepta situatia?
Pai sa iti ceri scuze, nu?
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Eu zic sa te duci la el la birou cu o cutie de bomboane sau fructe, (ce-i place lui) si sa ii spui ca iti pare rau, ca nu ti-ai dat seama ca e un subiect asa sensibil pt el, ca asa esti tu cu gura mai mare, dar n-ai vrut sa faci rau. Ca abia apoi ai realizat si te-ai perpelit toata noaptea, 2 zile etc cum si ce sa faci si te-ai gandit ca cel mai bine e sa mergi la el sa-i spui ca ai gresit.
Si de acolo mai vezi tu, in functie de reactie. Oamenii sunt oameni si mai si gresesc...
Si pe mine m-ar fi enervat ce ai facut, sincer. Acum depinde de el, daca tine suparare sau nu.
Ar trebui sa faci mea culpa, sa-i spui ca realizezi ca ai sarit calul.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta