Cum sa il fac sa ma ierte?

Cum sa il fac sa ma ierte? | Autor: Madi25

Link direct la acest mesaj

Azi vorbeam cu niste colegi si unul din ei povestea ceva si am glumit pe seama povestirii sale. Si asa de tare s-a suparat pe mine!! Greseala mea cea mai mare e ca nici nu m-am oprit cand am vazut ca il deranjeaza, ci am vrut sa-l tachinez si el s-a suparat foarte tare. Ce sa fac ca sa il fac sa treaca cu vederea acest fapt? Stiu ca ce am facut e stupid, dar acum cum as putea indrepta situatia?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pai sa iti ceri scuze, nu?

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu zic sa te duci la el la birou cu o cutie de bomboane sau fructe, (ce-i place lui) si sa ii spui ca iti pare rau, ca nu ti-ai dat seama ca e un subiect asa sensibil pt el, ca asa esti tu cu gura mai mare, dar n-ai vrut sa faci rau. Ca abia apoi ai realizat si te-ai perpelit toata noaptea, 2 zile etc cum si ce sa faci si te-ai gandit ca cel mai bine e sa mergi la el sa-i spui ca ai gresit.

Si de acolo mai vezi tu, in functie de reactie. Oamenii sunt oameni si mai si gresesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Si pe mine m-ar fi enervat ce ai facut, sincer. Acum depinde de el, daca tine suparare sau nu.
Ar trebui sa faci mea culpa, sa-i spui ca realizezi ca ai sarit calul.

Crinuta si Rayan

Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!

www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta

Mergi la inceput