site-urile de jucarii serioase ori ba
de curand am comandat un set de frumusete cu oglinda, chiuveta+dus etc pentru fetita mea de 3 ani de pe un site din bistrita-nasaud
avand doi copii imi este greu sa ajung intr-un magazin, la cumparaturi, cu atat mai mult sa cumpar jucarii, asa ca am apelat la aceasta metoda
spre surprinderea mea, nu numai ca mi-au trimis produsele comandate separat (cel putin am platit transportul o singura data), dar cutia in care se afla setul acesta era desfacuta si resigilata,intr-un mod grosolan, cu scotch maro, plus ca papusa care era inclusa in set nu exista acolo
i-am contactat si, in afara de modul jignitor in care modul tratat, mi-au spus ca nu am ce sa le fac pentru ca si alte mamici au incercat sa le faca reclamatie la Protectia Consumatorului si ei nu au patiti nimic, e problema mea daca vreau sa le trimit inapoi cutia sau daca comand o papusa de pe site-ul lor sa o dau fetitei
acum, intrebarea mea este: voi ati patiti asa ceva? daca este permis voi da si numele site-ului
ce parere aveti daca discutam un pic despre aceste site-uri la care sigur apeleaza multe mamici
hai sa facem un efort si sa le trecem aici cu note
eu una am comandat si de pe alte site-uri si a fost in regula
daca desprecopii ne dau voie, hai sa facem un clasament sau macar sa dam PM celor interesate ca sa stie sa se fereasca de astfel de site-uri
va invit la o discutie sincera!
...tu inseninezi mereu viata sufletului meu, mai mandra decat orice stea....ma simt cand vad copiii mei! (parafrazare M.Eminescu)
Raspunsuri
natalia_nica spune:
Eu zic sa ne spui despre ce site e vorba, nu vad de ce nu ai avea voie... Sa stim sa ne ferim. Eu n-am avut experiente negative cu comenzile online, atat doar ca am comandat de vreo luna niste puzzle-uri de pe un site si nu mai stiu nimic de comanda respectiva
tonylexa spune:
da, ai dreptate
e vorba de miobebe de la bistrita-nasaud
daca nu ti-au luat in seama comanda inseamna ca nu e un site serios
alte site-uri (de unde am mai comandat eu) m-au sunat/au trimis mail sa ma anunte ca nu au produsul si sa-mi ofere ceva simmilar sau au sunat/trimis mail sa confirme comanda, de ex dinoland (ei mi se par cei mai seriosi, au fost promti si au raspuns imediat, au trimis toate produsele cand am cerut), jucariidejucarii,reclamamascata, spre ex bebecurier si cele 7 site-uri afiliate acestui site (e vorba de aceeasi firma) nu raspund deloc, eu am dat telefon dupa 4 zile si au zis ca ei nu prea intra pe celelalte site-uri (comandasem de pe un site afiliat lor) asa ca asta e, ma suna in 15 min sa ma anunte daca gasesc roaba de jucarie pe care o vroiam, dupa 2 ore i-am sunat eu din nou, dar tot nu stiau nimic de roaba, ba chiar uitasera sa caute
nu prea sunt seriosi din pacate
...tu inseninezi mereu viata sufletului meu, mai mandra decat orice stea....ma simt cand vad copiii mei! (parafrazare M.Eminescu)
alex_andra spune:
pai din cate stiu eu, poti sa returnezi produsele intr-un anumit nr de zile si sa primesti banii inapot. Intr-adevar pierzi banii pe posta . Si poti sa-i reclami si la protectia consumatorului, daca ai timp.
Eu am patit cu un alt site - bebe strumph.....le-am factu comanda, de 2 ori si nu m-au bagat in seama.
Un alt site cadouri.ro mi-a trims alta culoare la niste rame pe care le comandasem, mi-au zis ca ma suna sa-mi schimbe produsele si......oha sunat.....
si ca sa nu mai zic de faimosul quelle care trimite dupa 2-3 luni produsele. sau nu le mai trimite si cand sun dupa ele imi zic ca nu mai ajung.
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Androix spune:
Da de ce ai comandat tocmai de la bistrita nasaud? Ca vad ca esti din bucuresti. Eu am comandat de la toyz.ro si de la crazytoys.ro si nu am avut probleme. Sigura faza nasoala este ca sunt mai scumpe decat in magazin cu 5-10 lei sau chiar mai mult la unele jucarii si mai platesti si curierul vreo 10-15 lei. Dar macar stiu ca imi vin acasa. Eu am de cumparat jucarii in luna mai ca ai mei atunci sunt nascuti amandoi si in perioada aia magazinele gen carrefour nu prea sunt bine aprovizionate, de-asta am apelat la magazine on line, dar altfel de craciun am preferat din magazin normal, cum am spus sunt o idee mai ieftine.
Sfatul meu pentru situatia de acum este sa le trimiti cutia inapoi si sa ceri banii inapoi si sa le faci si reclamatie.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
tonylexa spune:
am comandat un set de frumusete coloma cu 13 piese care la ei costa 159 ron iar pe site-urile din bucuresti costa intre 190-240 ron
sincer, poate cineva sa ia cadoul copilului si sa-i explice ca il trimitem inapoi? poate un parinte sa faca asta copilului sau?
eu una nu pot, nu e vorba de bani, papusi are o gramada, e o chestiune de principiu, de faptul ca traim intr-o societate unde trebuie sa ne respectam unii pe altii, iar atitudinea lor a lasat de dorit, cu tipete si comentarii de genul "auzi, nu rezolvi nimic cu reclamatia ca au incercat inca 10 ca tine, inca 10 mamici, si nu au reusit nimic, noi nu am patit nimic, ce vrei sa-mi inchid pravalia din cauza ta?"
eu vorbeam cu dumneata, incercam sa-mi pastrez calmul si el tipa, imi vorbea la per tu si, cand ii ceream sa-mi vorbeasca politicos, radea si continua la fel
olivia_popa spune:
Eu am comandat de pe luanababymall.ro si mi-au ajuns foarte repede. este firma din Usa si preturile sunt aproape jumate fata de ce am gasit aici. Am cumparat hainute pt bebe si nu va zic ce caliatate au. ar trebui sa incercati.
19+
AdiS spune:
Eu am comandat de la miobebe un lego Cars pe care l-am gasit numai la ei. L-am comandat miercuri si mi-a fost adus vineri si a fost in regula. Mi s-au parut chiar ok. Poate ca nu era tentant continutul.
ginamaria spune:
Am comandat si eu de pe www.luanababymall.com. Nu sunt mamica dar mi-am comandat pentru finutii mei si pentru mine ca este sectiune si pentru femei.Mi-au si ajuns repede si sunt si de super calitate. Mi-am comandat mascara, lac de unghii si parfum si sunt tare incantata. Pentru finutii mei am luat mai multe hainute si jucarioare, o parte din jucarii le-am gasit in Polus cu aproape dublu pret.M-am bucurat foarte tare ca am dat de luanababymall. Acum au si lucruri de la Victoria Secret.
tonylexa spune:
adis sa stii ca de la miobebe am comandat si un excavator si e super, problema a fost la setul de frumusete si , mai ales, atitudinea lor cand am incercat sa discut frumos si deschis, politicos cu ei
excavatorul este chiar peste asteptari si,asa cum ai spus si tu, au produse care nu se gasesc neaparat pe alte site-uri, insa sunt doar 2 mari importatori misena si peak toys, de acolo isi iau toti produsele, adica toate site-urile de jucarii (chestie confirmata chiar de miobebe)
tonylexa (27.01.1980) mami fericita a printesei ANA DARIA (10.02.2007) si a roscatului ANDREI DAMIAN (14.01.2009)
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tonylexa am comandat un set de frumusete coloma cu 13 piese care la ei costa 159 ron iar pe site-urile din bucuresti costa intre 190-240 ron sincer, poate cineva sa ia cadoul copilului si sa-i explice ca il trimitem inapoi? poate un parinte sa faca asta copilului sau? eu una nu pot, nu e vorba de bani, papusi are o gramada, e o chestiune de principiu, de faptul ca traim intr-o societate unde trebuie sa ne respectam unii pe altii, iar atitudinea lor a lasat de dorit, cu tipete si comentarii de genul "auzi, nu rezolvi nimic cu reclamatia ca au incercat inca 10 ca tine, inca 10 mamici, si nu au reusit nimic, noi nu am patit nimic, ce vrei sa-mi inchid pravalia din cauza ta?" eu vorbeam cu dumneata, incercam sa-mi pastrez calmul si el tipa, imi vorbea la per tu si, cand ii ceream sa-mi vorbeasca politicos, radea si continua la fel ...tu inseninezi mereu viata sufletului meu, mai mandra decat orice stea....ma simt cand vad copiii mei! (parafrazare M.Eminescu) |
Pai poate de-aici diferenta semnificativa de pret, ca daca dadeai cu 30 de lei mai mult si-ti lipsea papusa din set cand dadeai telefon ti se propunea o rezolvare civilizata a problemei si nu ti se vorbea asa. Cei de la crazytoys au venit la mine de doua ori pe banii lor, tot asa cand aveam si eu copiii mici si eram mai legata de casa, pentru ca nu am fost multumita de o jucarie ca nu facea ce credeam eu ca face, ce intelesesem din descriere si pana la urma mi-au dat banii inapoi pe ea si n-am mai luat nimic in schimb. Deci atentie: nu era stricata, nu avea nimic lipsa, nu avea nici o problema ci doar m-am asteptat la altceva.
Apoi un sfat: eu si cand cumpar jucarii din magazine normale, dar de pe net mai cu seama, le desfac, testez etc. singura inainte de a le arata copiilor. Tocmai ca sa ma asigur ca sunt ok, ca nu le lipseste nimic, ca functioneaza si nu e nevoie sa le duc inapoi si sa nu mai am trai cu copiii pe urma.
Fa totusi o reclamatie, sa fi tu a 11-a mamica. Poate totusi se sesizeaza cineva. Si chiar daca nu le inchide pravalia, ii pagubeste de o spaga sub forma de alte jucarii macar...
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Blogul grasei
www.bijuteriiandroix.page.tl" target="_blank">Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!