Aspirante optimiste > 20 ani (444)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Si le poti lua si fara reteta de la farmacie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Nike ma bucur ca ti-au iesit bine analizele.
Camcris vad ca ti-au raspuns fetele, daca nu ramai din cauza unei anexite, polidinul o trateaza.
Tanamera injectia in sine nu doare, doar locul in care ti le-ai facut doare cand te asezi, dar eu zic ca merita efortul, la o zi dupa terminarea tratamentului trece si durerea din locul respectiv. Din pacate eu mi-am facut doar 2 zile pentru ca nu a avut cine sa mi le faca pe toate 5. Mai am 6 fiole, gasesc eu luna viit. pe cineva, daca nu apare intre timp.

...........................................
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.

Mergi la inceput

Da, le poti lua si fara reteta

Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Merci mult Katy,sper sa nu mai ai nevoie de fiolele ramase si sa vina barza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

polidinul e un fel de vaccin facut de Catacuzino.de aceea e relativ scump, dar e f eficient.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Multumesc fetelor de raspuns.

Mergi la inceput

Eu am dat pana in 50 de ron, cu seringi.
Tanameramultumesc, si eu iti doresc la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Katy imi place semnatura ta mult de tot

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna fetele!
Am ajuns si eu in final acasa. e asa bine....Cand am ajuns acasa, era zapada de un metru in curte [alcool
Mi-e somn de pic. Am pasat-o pe Arianna mamei si ma bag la nani.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Fetelor cu polidin le urez multa bafta
Corina bine ai revenitSomnic usor
Cam liniste pe aici

Vreau acasa,imi e foame si somnic

Multi

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput