Aspirante optimiste > 20 ani (444)
Raspunsuri - Pagina 8
Katy82 spune:
Nike ma bucur ca ti-au iesit bine analizele.
Camcris vad ca ti-au raspuns fetele, daca nu ramai din cauza unei anexite, polidinul o trateaza.
Tanamera injectia in sine nu doare, doar locul in care ti le-ai facut doare cand te asezi, dar eu zic ca merita efortul, la o zi dupa terminarea tratamentului trece si durerea din locul respectiv. Din pacate eu mi-am facut doar 2 zile pentru ca nu a avut cine sa mi le faca pe toate 5. Mai am 6 fiole, gasesc eu luna viit. pe cineva, daca nu apare
intre timp.
...........................................
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.
Katy82 spune:
Da, le poti lua si fara reteta
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.
nike974 spune:
polidinul e un fel de vaccin facut de Catacuzino.de aceea e relativ scump, dar e f eficient.
Katy82 spune:
Eu am dat pana in 50 de ron, cu seringi.
Tanameramultumesc, si eu iti doresc la fel!
ancadragoman spune:
Katy imi place semnatura ta mult de tot
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
BraveGirl spune:
Buna fetele!
Am ajuns si eu in final acasa. e asa bine....Cand am ajuns acasa, era zapada de un metru in curte [alcool
Mi-e somn de pic. Am pasat-o pe Arianna mamei si ma bag la nani.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
cos_minutza spune:
Fetelor cu polidin le urez multa bafta
Corina bine ai revenit
Somnic usor
![]()
Cam liniste pe aici
Vreau acasa
,imi e foame si somnic
Multi 
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

.