Aspirante optimiste > 20 ani (444)
Raspunsuri - Pagina 6
ellenii spune:
Paula, imi pare tare rau! Din pacate stiu si eu ce inseamna sa pierzi un bebe. 
Alesia, am dat un copy paste de pe primul site gasit:
Analize inainte de sarcinaA: Generale (care se pot face de regula o data pe an): HLG+VSH, Glicemie, Calcemie, Transaminaze, Creatinina+Ureea Sanguina, Colesterolemie, Trigliceride, Coagulograma, Grupa Sanguina+RH, serologia hepatitelor B+C (HBsAg+HCV) , serologia sifilisului + anticorpi (VDRL+ TPHA), HIV, sumar-urina, urocultura-antibiograma. Aceste analize se fac de catre ambii viitori parinti.
B: Dozari anticorpi pentru: zoonoze (toxoplasmoza, riketsii, listeria, brucella), CMV (citomegalovirus), Rubeola Chlamydia, Mycoplasma, Ureaplasma.
Aceste analize, efectuate doar de viitoarea mamica, se pot face si in primele trei luni de sarcina, dar daca unul din rezultate indica un risc pentru sarcina, din pacate, se indica o intrerupere a sarcinii, deci este mai bine sa avem rezultatele analizelor inainte de a ramane insarcinata, pentru a prevenii un eveniment atat de neplacut, cum ar fi o intrerupere de sarcina.
Eu le-am facut pe toate dupa ce am pierdut sarcina. E bine de preintampinat. Stii tu, cand te frigi cu supa, sufli si in iaurt!
ancadragoman spune:
Paula imi pare rau ca ati trecut prin asta ,eu am pierdut 3 sarcini pana acum dar mult mai devreme decat tine si tot doare ca dracu
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
Katy82 spune:
Buna fetele!Cosminutza multumim de cafeluta1 da, mi-am facut 4 fiole de polidin in 2 zile. Oricum vreau sa nu ma mai gandesc atat de mult la subiectul asta pentru ca l-am cam disperat pe sotul meu, i se pare ca tot timpul nu fac altceva decat sa ma gandesc la bebe, deci o las mai usor. Cand o fi sa se intample, se va intampla!
Joy, Tanamera spre sa veniti cu vesti II

!
toate fetele!
http://lt1f.lilypie.com/2dPMp2.png
Copilul este darul lui Dumnezeu
Moni_28 spune:
Neata fetele harnicutele
Andreea84, nike 974
si pentru toata lumea cate o
mica mica. Poate ma molipsesc si eu, desi sincer nici nu prea imi mai vine sa imi fac iluzii...
Nicole, viitoare mamica de
Karina
cos_minutza spune:
Multumesc pt raspunsuri
De aia intreb,pt ca sambata pe hartia igienica
am vazut ceva ce arata exact ca mucusul din link-ul dat de Paula cu ovulatia
Nu am vrut sa fac teste de ovulatie ca mie mi se par un stres in plus,si asa saracul sotz ma mai aduce cu picioarele pe pamant din cand in cand,ca stie cum o sa reactionez daca imi fac iluzii si nu se intampla
Multi 
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
cos_minutza spune:
Tanamera?!
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
tanamera spune:
Buna dimineata!
Sunt prezenta Cosminutza
.
Albinutza imi pare rau pentru Z1.
Katy m-as bucura sa va da o veste buna,dar nu vreau sa imi fac prea multe sperante,sa nu pic iarasi de undeva de foarte sus.
Mi-am facut si eu testul cu verigheta si mi-a iesit asa baiat,fata si baiat,am ramas socata.
Ellenii tie ti-a iesit la fel?
O zi faina!
PaulaFrida spune:
Eu nu am facut test de ovulatie niciodata,o sa fac luna asta.
Oricum o sa prestam de mama focului,sa se depuna rezerve si sa stea sa-l astepte pe ovulash
.
Stiti ce zice un
catre un ovulash? Cand te prind,om te fac.
Abia asteptam sa vina minunea
in viata noastra.
nike974 spune:
fetele,
mi-au iesit analizele,alea de trebuia sa le fac inainte de sarcina,si sunt perfecte.
manac putin salam de sibiu,adica histamina pura,dar poftesc.voi trage toata ziua,dar.......
PaulaFrida spune:
nike Felicitari pt rezultate,sa auzim numai de bine de la tine 
Abia asteptam sa vina minunea
in viata noastra.