Aspirante optimiste > 20 ani (444)
Raspunsuri - Pagina 19
doula spune:
Nikolici - eu nu te stiu
Oricum vroiam sa iti spun ca ai o papusa scumpa tot. Vrei sa ii faci un fratior sau o surioara?
Vanny este insarcinata???
cum de nu am vazut? Vannyyyyyyyyy felicitari si sarcina usoara
Andreea ai o burtica super super
burtica si pe fetita ta. Bine bine, uite un
si pentru mamica
Elena poate poate nu mai vine....
Tanamera tin pumnii pe duminica 
Fetelor voi ce faceti in weekendul asta? Cum petreceti?
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
tanamera spune:
Doula
merci,da nu vreau sa imi fac sperante prea mari,sa nu cad in butoi.De asera vad ca am o secretie putin mai inchisa la culoare,insa eu nu am spotting niciodata.
Noi sarbatorim sambata seara,mergem la discoteca

.
Nikolici bine ai revenit
!
tanamera spune:
Doula te-am visat azi noapte
,ca ai revenit pe "copilasii".Voi cum petreceti in week-end?
cos_minutza spune:
Doula normal ca intai sa-si faca treaba la tine.Dupa aceea dai omului lista si trimite-l in Romanica
Nikolici iubito cum sa nu te tinem minte
Ce mai faceti?
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
cos_minutza spune:
Tanamera sper ca nu te-am suparat
Ce fain,mergeti la disco
Noi inca nu stim c facem in weekend dar in casa sigur nu o sa stam![]()
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
tanamera spune:
Cosminutza
nu am niciun motiv sa ma supar,poate daca am avea toate ticker,am stii fiecare cum sta
.
doula spune:
Tanamera .... nu am mai fost la discoteca de ani de zile. Ce sarbatoriti? Pe "copilasii" mai intru asa sa trag cu ochiu sa vad ce mai faceti, si Happy imi povesteste si ea cand sunt noutati. M-asi intoarce, dar din pacate (deocamdata) nu imi mai gasesc locul acolo ..... ![]()
Poate cu timpul....
Cosminutza 
Habar nu am ce vom face in sfarsitul asta de saptamana. Am un chef nebun de duca, dar pe barbata-meu de abia il scoti din casa. De aceea am zis sa va intreb, poate imi dati idei
Eu vreau sa ne mutam in Ro, de cand m-am intors nu imi gasesc locul aici si pe zi ce trece ideea de a trai din nou in Ro ma atrage tot mai mult
Am o stare ciudata.....
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
cos_minutza spune:
Tanamera ma bucur
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
tanamera spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui doula Tanamera .... nu am mai fost la discoteca de ani de zile. Ce sarbatoriti? |
Ziua indragostitilor.
doula spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tanamera
Ziua indragostitilor. |
nici nu am bagat de seama ca se apropie.... hmmmmmmmmmmmmmmmAndreea