Aspirante optimiste > 20 ani (444)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui doula

Eu am momente cand nu sunt sigura daca imi scrieti mie sau Andreei84. Trebuie sa recitesc ultimile mesaje ca sa imi dau seama. Cateodata citesc vreun raspuns adresat Andreei84 si eu stau si ma gandesc "Oare la ce se refera???"

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile
la mine puteti sa va adresati si cu 84 ca-mi dau seama imediat
ANCA,sper sa ma fii descurcat si ca sa le expedieze,din cate citii trebuie sa pun in contul lui ROBI valoarea,fotografiez dovada dar cui ii trimit apoi confirmarea,si cum le primesc?

14+ ERIC astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

am muncit 11 ore azi.abia ma mai tin pe picioare.
maine o iau de la capat.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nike974

am muncit 11 ore azi.abia ma mai tin pe picioare.
maine o iau de la capat.
vai de curiciu tau....eu stau toata ziua pe scaun si tastez calc si tot ma plang,dar tu...cred ca esti terminata!poate iti mai dau de la mine putere

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doula spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA84

la mine puteti sa va adresati si cu 84 ca-mi dau seama imediat

[/quote]

Nuuuuu doamne fereste Trebuie eu sa ma obisnuiesc - asa imi trebuie daca ma dau disparuta cu lunile Oricum fetele aici ma striga Doula ....

Andreea

"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception

www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie

FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Helo

Inainte sa plec de la servici am scris un mesaj,cand sa-l trimit ,hop intra seful si a trebuit sa iesS-a dus mesajul meu pe apa sambetei
Doula cand trimiti pe nenea prietenu' lui sotzu' in Romanica sa-i zici sa treaca si pe la mine,da doar dupa ce trece pe la fetele inscrise inaintea meaSuper sotz ai
Andrea mama burticutza.Auzi te rog frumos sa te executi cu poze,da?Ne-ai promis ca pui poze cu burtica
Joy imi pare rau ca te-au invadat rusiDistractie placuta la munte
Nike mai usurel cu munca da?

Multi,multi la toata lumea!!!!

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Buna dimineata fetelor poftiti la cefeluta,ceiuc,laptic si
Am spart termometrul dimineata,a trebuit sa stau sa culeg cu buretele mercurul de pe jos sa nu ajunga pisicuta la el.O sa merg sa cumpar altul.Na ce sa faci,se mai intampla.

Va pe toate si va doresc o zii frumoasa

Abia asteptam sa vina minunea in viata noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

paula eu l-am spart aseara....la fel s a chinuit sotzu sa culeaga bilutele de mercur... doar ca eu mai am inca 3 sa iti iei digital ca e multtttttt mai simplu de folosit!! eu mai am inca unul digital, inca unul de frunte-ureche si unul cu mercur. cele cu mercur nu le foloseam niciodata...

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

neata!
din nou pe baricade.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

Buna dimineata fetelor din nou la servici, noroc sa este ultima zi din saptamana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Helo

Inainte sa plec de la servici am scris un mesaj,cand sa-l trimit ,hop intra seful si a trebuit sa iesS-a dus mesajul meu pe apa sambetei
Doula cand trimiti pe nenea prietenu' lui sotzu' in Romanica sa-i zici sa treaca si pe la mine,da doar dupa ce trece pe la fetele inscrise inaintea meaSuper sotz ai
Andrea mama burticutza.Auzi te rog frumos sa te executi cu poze,da?Ne-ai promis ca pui poze cu burtica
Joy imi pare rau ca te-au invadat rusiDistractie placuta la munte
Nike mai usurel cu munca da?

Multi,multi la toata lumea!!!!

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

am 2poze la flikr si o filmare cu urmasudar se pare ca asa de mult mai admiratca nu le-ai vazut
buna dimi la toate,azi sunt super nervoasa,am si cateva motive dar cred ca si hormoneyy mei,PAULA,multam pt mik dejun si cafelutaai grija cu termometrele
va pe toate si va doresc o zii superba,va tzucu

ANDREsiALEX

Mergi la inceput