Aspirante optimiste > 20 ani (444)
Raspunsuri - Pagina 12
Katy82 spune:
Neata fetele! Am venit si eu o fuguta la cafea! Multumim Cami si Paula! Paula ce ai mai crosetat? Sa sti ca mi-ai dat idei, cum apare bebe ma apuc si eu, eu am vointa dar sunt cam putin talentata, dar ceva ceva o iesi.
Anca multumesc! Toata nadejdea e la Dumnezeu, degeaba ne stresam noi!
Fetele polidinului ii creste efectul daca e luat impreuna cu un antibiotic si un supozitor antiinflamator. Sunt chiar doc care dau acest tratament in caz de anexita, e cel mai bine sa vb cu doc vostru. Eu nu am luat cu antibiotic pt ca nu aveam reteta si cred ca altfel nu se da. Astept salariul sa fac si celelalte analize si apoi ma duc pe la doc.
Sa aveti o zi placuta

!
...........................................
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.
cos_minutza spune:
Katy 
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Je se plictiseste. Zanica doarme cu mama. Eu bantui pe net. ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() POZE CU PRINTESA |
mai fa unu de plictiseala
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
tanamera spune:
Neata!
Camcris,Paula multumesc pentru cafea
.
Mamipui La multi ani

!
Am visat azi noapte ca aveam un baietel mic,mic.
O zi usoara!
ancadragoman spune:
Lavinia las aplastelina si ia tempera la fata sa picteze![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
cos_minutza spune:
Tanamera sa dea Domnul sa fie ca in vis
Multi 
Anca 
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
Katy82 spune:
TANAMERA
SA SE ADEVEREASCA VISUL!
JOY CE VESTI NE DAI?
...........................................
Doamne, pustii sunt casele fara copii, si triste inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-i crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui Tau. Amin.
tanamera spune:
Cosminutza,Katy
m-as bucura sa se adevereasca visul,insa am deja dureri pe sub burta.
Joy???
cos_minutza spune:
Cam putine fete azi
Ia iesiti voi la raport,va rog,pana nu strig catalogul![]()

In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
camcris spune:
Prezent
Lectia de azi: coincidenta, pe sotul meu il cheama Cosmin, este un sot super, de nota 10 asa ca voi.