Unde gasesc dulceata de trandafiri ?
Buna fetele ,
incerc si aici poate , poate primesc vreun semnal pozitiv , stiti unde as putea gasi dulceata de trandafiri , ii trebuie unei bune prietene pt. a face cuiva o surpriza ?
Mentionez ca in hipermarket si altele de gem , am cautat si eu si ea la Baia Mare si nu am gasit .
Daca stiti un loc sau aveti careva , sa ne ajutati ....
Mulumim anticipat!
Raspunsuri
Charlie spune:
Salut,
Dany iti multumesc pentru postare. esti o dulceata, Multumesc. Intre timp am reusit si eu sa-mi rezolv problema cu ID-ul si parola.
Dulceata asta ar fi cadou pentru o persoana draga care are mari nostalgii cu dulceata asta de trandafiri facuta de bunica undeva print-un sat din Tulcea. Am alertat tot network de care dispun si nica.. Cineva ?
Multumesc fetelor.
------------------------
My motto - sans limites ! (Isadora Duncan)
szivarvany spune:
Eu am luat acu` cateva luni din Real. Si semana foarte, foarte bine la textura, gust si culoare cu ce mancasem in tinereti.
Cum in weekend urmeaza sa-mi fac cumparaturile, revin cu stiri daca mai este sau nu
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
Charlie spune:
Mamica cu ochi verzi , iti multumesc.
La Satu Mare la real nu estem deloc, deloc...
------------------------
szivarvany spune:
Eu daca gasesc iti cumpar si trimit cu posta ambalat corespunzator, evident
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
ralualexandrei spune:
Incearca si in Cora,acolo vazusem.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
daniela_daneza spune:
Charlie , am gasit la Premial azi pun la posta .Este facuta de cei de la Olympia .
Multumim de pont Danyalo.
Charlie spune:
Muchachas Muchas Gracias,
Ce va iubesc eu pe voi... Hi, hi.. Danezo I love you.
So vine dulceata.. Abia astept sa-i vad mutritza intr-o dimineata de sambata impreuna cu painica calda si unt si dulceata si lapte si... doamne ajuta ceva soare.
Pup.
------------------------
cosminiq spune:
Doamne fetelor???Eu nu stiu sa fi mancat vreodata dulceata de trandafiriStiu ca se face dar niciodata nu m-am gandit sa ma uit prin magazine dupa vreun borcan.Macar sa gust sa vad cum e!!???
Chiar azi am sa caut!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq