Bulgaria- impresii, drum, statiuni, hoteluri(16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

roxana..eu zic ca raspunsurile nu se bat cap in cap!
Spune asha:
"va informam faptul ca, pasaportul poate fi utilizat pâna la data expirarii înscrisa în pagina informatizata, cu precizarea ca în prezent nu exista reglementari interne care sa impuna o valabilitate minima a documentului de calatorie "deci intern (adica in Romania) nu exista nici o reglementare care sa zica altceva!
"Pentru a evita aparitia unor situatii neplacute, în masura în care statul de destinatie impune o valabilitate mai mare a documentului de calatorie, calculata de la momentul intrarii pe teritoriul acestuia, va trebui sa solicitati informatiile necesare de la misiunea diplomatica sau oficiul consular al statului respectiv la Bucuresti."
Deci daca statul in care mergi iti cere altceva...tre sa faci cum iti cere statul in care te duci!
Iar ceillati ti-au spus exact ce cerinte are Bulgaria, respectiv
Referitor la deplasarea împreua cu minorii, este necesar ca pasaportul în care sunt înscrisi acestia sa aiba valabilitatea de minim 6 luni.

Eu zic ca treaba e destul de clara...Bulgarii iti cer ca pasaportul sa nu exire mai repede de 6 luni de la data intrarii pe teritoriul Bulgariei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Ligia, am sunat si la Consulatul Bulgariei, acolo m-au intrebat ce nationalitate am, iar dupa ce le-am raspuns au zis ca daca "ai mei" n-au nimic impotriva sa ies din tara, nici ei n-au.
Cred ca voi cauta si o adresa de mail ca sa am raspunsul scris de la ei, nu doar vorbe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Fetele, o intrebare la voi:

Am achitat avans de 40% pentru un sejur la Azalia. Am luat 2 camere si mergem cu niste prieteni care ajung pentru prima oara la bulgari.
Noi anul trecut am platit toata suma odata, insa anul acesta doar avansul, urmand ca, cu cel mult 30 de zile inainte de plecare, sa platim restul.
Am primit de la agentie o chitanta pe suma data si factura pentru suma totala.
Prietenii nostri vor sa stie daca era cazul sa se incheie un contract in care sa se specifice data limita, cat mai avem de plata etc.

N-am primit voucher, normal, dar nici contract ceva...
Eu zic ca este totul ok asa, dar ei sunt un pic mai speriati.

Merci de raspuns!

La voi cum a fost??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Anul trecut am primit factura pe mail , am dat avansul si apoi am primit contractul prin posta, in 2 exemplare.
Metoda de plata scria pe factura, adica avans 25% si restul pana pe 30 aprilie ( fiind cu reducerea early booking)
Anul asta am doar factura, tot asa scrie ca avans + diferenta pana pe 27 aprilie, contract n-am primit, am si uitat sa intreb de el.

Voi n-aveti reducerea aia de platiti diferenta cu 30 de zile inainte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mihnea spune:

Avem o reducere care se aplica la Azalia: 5=7. Nu se specifica nicaieri ca trebuie sa achiti pana la vreo data anume, ci doar cu 30 de zile inainte.
Pe de alta parte, pe factura, undeva jos, scris Data scadenta: 28.02.2010.

Sun azi la agentie sa vad despre ce este vorba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen_70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriana_mihnea

Da' ce are Duni - Marina Royal Palace de se inghesuie lumea la el??

Ce m-a convins pe mine sa aleg Duni si de acolo Marina Palace.
Cand am ales ca destinatie de vacanta Bulgaria, toti cunoscutii ma intrebau daca nu mi-e frica ca am sa raman fara masina. Atunci am cautat resort.
Am un baiat de 5 ani cu foarte multe furnicute. Bine la capitolul Resort stau turcii. Dar cine sa-l tina pe Dragos in masina atat timp?
Anul trecut am facut 5 ore (am trecut cu bacul) pana la Duni si am facut destule opriri.
Am ales Duni Resort.
Hotelul l-am ales tot din cauza copilului. Am citit ca in Palace nu au acces decat cei din hotel si este singurul cu piscina acoperita (daca polua?).
Dupa vacanta de anul trecut, am ales aceeasi locatie, acelasi hotel (si asemeni celor care au fost acolo, am facut deja rezervare pentru vara asta).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Buna,

Acum am descoperit subiectul asta.

Vroiam sa va spun ca eu am fost anul trecut la Royal Marina Palace, la Duni si a fost excelent, din toate punctele de vedere. este un super resort, al agentiei TUI, nemteasca.
Camere mari (eu am vrut fara vedere la mare si vedeam in spate, in padurea si spre celelalte hoteluri), fosrte curat, mereu se facea curatenie, cred ca mi-au schimbat o data si asterunturile, prosoapele de mai multe ori.
Mancare f multa, diversificata si buna. Ma rog, aici a fost spiritul romanesc, se imbulzeau si isi umpleau farfuriile cu varf si apoi lasau pe masa.
Evident, ca ptajiturile cele mai bune dispareau primele.
Fructe am avut in permanenta, apa, cocktailuri si alcoolice si non alcoolice.
Plaja privata cu sezlonguri, iar spiritul romanesc era prezent si pe la ora 7:30 nu mai agseai nici un sezlong liber, desi nu era nimeni pe ele, erau "rezervate", uneori si jumatate de zi nu venea nimeni.

Se aspirau piscinele cu un aspirator de nisip (asta eu n-o mai vazusem nicioadata). Apa in piscina mi s-a parut cam rece, la cea interioara era incalzita.
Marea era f curata (aveau o panza in larg unde strangeau algele si mizeriile) si era un fel de golfulet (facusera nemtii si un ponton ca s anu vina valuri mari), foarte lina apa, mergeai f mult ca sa devina mai adanca.
Eu am fost anul trecut cu ambii copii, unul avea 11 luni, celalat 2 ani si jumatate. Am avut ce sa le dau sa manance (la capitolul supe/ciorbe stau cam prost), dar in rest am gasit mereu, aveau chiar si mancare pt pers de regim, vegetatrieni.

Daca mai vreti info, va mai dau.

Acum am 2 intrebari:
Anul asta vrem sa mergem la Kaliakra Superior, Albena. Vreau sa stiu, de la cele care au fost. Asa arata camera la superior?
www. plaja. ro/hotel_kaliakra_superior_albena_bulgaria/
Sau este pozata una de la standard?
Sau asa:
www. olimp-turism. ro/imagini//Bulgaria/Albena/Hotel_KaliakraSuperior06.jpg

A 2-a intrebare, este referitoare la complexul Sunset de la Pomorie
www. plaja .ro/complex_sunset_resort_pomorie_bulgaria/
Pe acesta il planific pt la anu'. A fost cineva, aveti ceva impresii?

Va multumesc anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Iriss, nu merg link-urile. Am fost la kaliakra superior, camerele arata foarte bine, sunt mari. Cele de la standard mi s-au parut foarte micute in comparatie cu superior.

Crengu de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

Luati linkurile cu copy paste si puneti-le in I, acolo eliminati spatiile
Nu stiam daca sunt considerate reclame sau nu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Asa este camera Iriss http://www.plaja.ro/upload/unitReserv/b_bulgaria_albena_hotel_kaliakra_superior_11873.jpg

Ceva nouati despre Admiral? Chiar nimeni nu a fost?

Crengu de iepurica Rianna (1 anisor) si gandacel Cristian( 6 anisori)

Mergi la inceput