Cat de bine te cunoaste ?
Raspunsuri - Pagina 2
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada la unele am dificultati si eu. |
Idem dar a fost tare amuzante raspunsurile sotul meu.
-marimea la pantofi o stie, ca mergem impreuna la cumparaturi, si stie ce sa ceara cand eu sunt cu un singur pantof incaltata si vreau altceva.
-la sutien nu are de unde port rar si numai la nevoie.
-culoarea parului era evidenta cand ne-am cunoscut (eu chiar sunt bruneta chiar daca ma vopsesc)
-parfumul preferat...nu am unul preferat, imi plac in functie de stari, si am multe parfumuri, asa ca a zis "Avon"
-ca cea mai buna prietena a desemnata-o pe Oana (kay) pt ca vorbesc cu ea la telefon toata noaptea.
-mancarea preferata o stia, pt ca ador lasagna si fac mereu cate o reteta noua.
-numele primei iubiri nu-l stie, si nu mi se pare relevant sa-l stie
-cartea favorita... nu cred ca am asa ceva, si spre rusinea mea, in ultimul timp citesc prea putin carti, eventual despre educarea copiilor, mai mult citesc pe net, chiar daca sunt carti in firmat electronic, nu are de unde sa stie ce citesc eu, altceva era daca citeam si aveam o carte pe noptiera Asa ca a spus "Winnie the Pooh" de la ziarul Adevarul ca aia o am pe noptiera pt ca citesc din ele copiilor inainte de culcare.
-actorul preferat il stie, Sean Connery, mereu ii spun ca asa mi-l imagine pe el cand va fi batran: frumos si sexy.
-destinatia preferata a spus in gluma "Dubai" si l-am intrebat daca ma duce acolo. Ca nu am fost si nu stiu cum e. Eu mi-am dorit luna de miere la Verona, si de asta a spus serios "Verona?". Nici eu nu as stii ce sa raspund. Cred ca Europa Park din Germania, mi s-a parut Raiul pe pamant.
Dar in relatia noastra nu am plecat de la inceput cu idee ca trebuie sa ne cunoastem in cele mai mici detalii. Nu pot sa spun ca uneori nu am suferit din cauza asta, dar sunt de acord, si am acceptat ca in unele privinte trebuie sa-i respect libertatea.
Monica, mami de Claudiu si Luana - Sunt o mica printesa - Foto & Video
maru spune:
noi am aniversat ieri 19 ani de casatorie (20 impreuna, un an de prietenie deci).
Ar trebui sa ma stie inside-out, ca el m-a ingrijit cand am facut varsat de vant la 22 de ani (am luat de la noii mei elevi de clasa I), el m-a ingrijit pe sarcina si el m-a salvat de la moarte (eclampsie, el si Iulica Popa/asistenta la urgente, vecina si prietena), el m-a suportat cand mi-am dat gradele in invatamant, impreuna am emigrat, langa mine a suferit la fiecare nou interviu....
Dar sincer, pot sa bag mana in foc ca habar m-are sa raspunda la intrebarile de pe pagina 1! Nu-mi stie numarul de la sutien ca nici eu nu il stiu (fluctueaza iin functie de greutate), nici la pantof nu cred ca stie, carti? haha, acu ar zice orice scris de Dan Brown, acu cativa ani Sven Hassel si tot asa...
Ma intreb daca m-ar cunoaste de adevaratelea, (in ultimul timp m-am canadienizat, si politetea revarsa din mine, din honey, imi faci o favoare si...arunci gunoiul/incarci masina de spalat vase/faci aia/ailalta nu il scot) ar mai sta cu mine?
eh, la cadouri in schimb e smart, stie ca imi place aurul (si eu neg, dar in adancuri asta e adevarul) si se executa in functie de buget
kokiy spune:
La mine doar 50% a stiut,la restul nici eu nu ma pot pronunta ...cel mai tare e ca m-a pus sa raspund si eu la aceleasi intrebari,iar la aia cu marimea m-a intrebat ce nr. poarta la chilot,ca si asa nu stiu ,ca de fiecare data ii cumpar prea mici ...deci, el ma cunoaste mai bine ...
Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
bobocel_07 spune:
La mine in afara de marimea sutienului si a actorului preferat a stiut tot.Ma bucur intr-un fel ca a stiut aproape toate raspunsurile dar cum a spus cineva mai inainte e mai important sa ma cunoasca ca om.
alexia_07