Copii nostrii speciali!*12*-suntem invingatoare!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula2003

Buna, Nu am intrat pe net de 2 luni de zile.
De ceva timp mi-a racit rau, este internata ambulatoriu si de 5 zile avem branula. Azi nu stiu ce s-a intamplat, dar mi-a cazut din nou la pat. Mi-a spabit 1 kg. saptamana asta si nu prea vrea sa pape nimic. Acum doarme, nu stiu cat va dura, de regula cateva ore bune.
Vine sfarsitul de saptamana si nu stiu ce va fi. Este asa de greu cand ai copilul bolnav si este week-end...
Dr. este optimista si mi-a dat ok, dar eu nu stiu ce sa spun. Al 7 simt de mama imi spune ca ceva nu merge! Astept sa vad cum este dupa ce se va trezi.
Va pup.

Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank">Copiii nostri 1

uf, imi pare rau de suferinta voastra, dar fii increzatoare ca va trece. DD vegheaza asupra voastra!

ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

multumesc de urari, sanatos sa fie...ca restul le are pe toate.

si luati de aicisi cafea sau ceai dupa dorinta

si ai vostri toti sa fie sanatosi si sa va aduca impliniri asa cum va doriti.

Adriana, curajos Adriana al tau! al meu n-ar fi stat never pe scaunul de la dentist duceam o munca de lamurire fantastica.

ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Multumesc fetelor pentru incurajare.
Este greu, doar voi ma puteti intelege.
Acum m-am m-ai umplut de nervi si cu legea lui peste prajit de a micsora alocatiile sau de a le da celor foarte saraci(care nu vor sa muncesca).
Nu-mi vine sa cred ce se intampla in tara asta. In sect. 6 acum recent s-a facut un centru de recuperare(care nu are locuri si are un program de lehuza!) in rest nu este nimic. Toate te costa, daca vrei sa ai un copil educat, sanatos, imbracat....
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Paula
AdrianaLa multi ani cu intarziere!
La multi ani pui de Kari!

Bazar general pe DC

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

lui Victor baiatul lui Kari.Sa fie sanatos si voios toata viata!!!
Paula - si Alexandrei insanatosire grabnica si sanatate multa ii doresc.
Puiul meu inca nu este bine, am ajuns la doza dubla de Rivotril si tot ii tremura ochisorii mereu.Este foarte somnoros de la medicamente iar cand nu doarme este mofturici.Asa ca toata ziua stau cu el, aproape ca nu mai pot face nimic altceva.Mai stam cateva zile cu doza aceasta si ma rog sa se opreasca aceste mioclonii si sa nu trebuiasca sa ii dau mai mult medicament.
la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani si din partea noastra.

Azi am fost din nou in urgenta. Pana la 12 am tot umblat pe la dr., radiografii, analize....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wnimra spune:

La multi ani Katteryna! iti doresc multa sanatate, sa fii iubita si fericita
-petrecere frumoasa, asteptam cinstea

"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)

poze Alex

BAZAR PENTRU MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanut-08 spune:

Buna dimineata la toata lumea,

Katteryna iti spun cu ceva intarziere La multi ani!!!

Multa fericire iti doresc si bucurii si multa putere ptr tine si ptr printesa ta!!!
Asteptam vesti bune despre cum a fost la recuperare.Cred ca si saptamana asta esti internata, asa ca pe saptamana viitoare.
Paula2003 - multa, multa sanatate Alexandrei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Buna.Ne primiti si pe noi?
Am un baietel de 1,2luni,frumos,superb,cel mai cel:),sufletul meu si tot ce am eu mai bun si scump pe lume,dar care are o boala crunta.M-am impacat cu ideea,mergem inainte,ne chinuim sa-i oferim totul,sa aiba o viata fericita si sa luam totul asa cum este.Este greu,dar este frumos.
Viata nu-ti ofera garantii,prin urmare nu trebuie decat sa te bucuri de ea si de momentele cu puiul tau,in sanul familiei..si orice greutati intampini,trebuie sa fi puternica pt puiul tau,pt ca oricum el te ridica,el iti da putere,el te face sa-ti doresti sa lupti in continuare.
David e un copil superb,dar care sufera de fibroza chistica,o boala fara leac,din pacate.Eu insa sper ca in viitorul apropiat sa se gaseasca un tratament sau ceva sa vindece aceasta boala.
Pe scurt,aceasta este povestea noastra..Mai multe detalii le puteti citii pe blog,insa oricum voi mai revenii si vom mai discuta,pana ne vom cunoaste.
O zi placuta tuturor.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianapop spune:

Katteryna,,
LA MULTI ANI!!!!! cu multa sanatate si impliniri,viata lunga si fericita alaturi de familia ta.

Leditia te primim cu drag desi mai bine nu ajungeai aici.
Santeti o familie tare frumoasa ,ma rog la cel de sus sa va ajute sa aveti un drum cat mai usor de parcurs,sa va dea putere sa il parcurgeti impreuna si sa gasiti raspuns si ajutor la toate problemele voastre
Cand simti nevoia sa povestesti ceva,cand simti ca cineva te priveste CUMVA, cand simti ca nu mai poti,,,sper sa ne gasesti aici cu un cuvant bun si o incurajare.
pana atunci va doresc numai bine si sa cresteti mari,frumosi si sanatosi.

Mergi la inceput