Copii nostrii speciali!*12*-suntem invingatoare!!
Raspunsuri - Pagina 19
katharina.k spune:
cand fetita a implinit 3 ani eu am optat pt concediu de crestere copil cu handicap de la 3 la 7 ani, nu asistent personal . as dori sa pun pe altcineva asistent personal , cineva din familie cu care ma inteleg . dar primaria spune ca nu se poate asa ceva .
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katharina.k mie mi se spune ca daca eu sunt in concediu de la 3 la 7 ani , nu poate fi altcineva asistent personal , cica stau eu cu copilul ce rost mai are asistentul personal |
Ca sa beneficiezi pt indemnizatia de la 3 la 7 ani ...nu mai are dreptul la insotitor.Trebuie ori una ori alta.
Ledi
Si eu am inceput sa "umplu" dosarul pentru schimbarea certificatului.
iar nervi si iar nervi...intr-o zi voi scapa de de aceste drumuri SIGUR.
Bazar general pe DC
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
stefanut-08 spune:
Buna seara,
Ce mai faceti fetelor??
Katteryna - fetita ta mai face si alt tip de crize in afara de tremuratul ochisorilor?? Stefanut nu face altceva de aceea doctorul spune sa il lasam cu aceste doze sa vedem daca nu cedeaza in timp.El ia Depakine si Rivotril.Nu stiu ce sa zic, sunt 2 luni de cand ii tremura ochisorii continuu.Cand am intrebat daca ii afecteaza creierasul a dat din umeri si a spus ca nu stie.Stiu ca doctorii nu le stiu pe toate dar ptr mine e tare descurajant cand pun intrebari la care nu primesc raspuns.
In rest suntem mai bine.Respiratia ii este un pic mai usoara.astazi a vomitat si pe nas flegma si cred ca i s-a mai eliberat pieptul.Am fost la pediatru dar cum nu are nimic in gat si nici la plaman nu ne-a dat decat Fluidol incontinuare.
Am pus cateva poze noi cu puiul meu.
la toata lumea.
http://community.webshots.com/myphotos?action=upload&albumID=575282710
andru_mami spune:
neata!
meyyyy da pe aici nu mai da nimeni cafea???
atunci las eu ptr toata lumea o cisterna de
calda si bunaaaa,si ceai si suc de grepfruit ca sa spele fierea,e ff bun
va pupic pe toate si va doresc o zi frumoasa cu mult soare
plec la bunica mea ca e ziua ei si musai trebuie sa o vad
POZE
Pentru copii-Donatie
Haideti sa ajutam la BAZAR
cu fluturasul Andrei (23.08.2007)
wnimra spune:
Ola chica's
vera sa-ti traiasca bunica , sa fie sanatoasa si voioasa
Ms de coffe , a fost tare buna .
Va pooop fetelor si spor la treaba care aveti ....ca eu nu mai termin.Ieri la 4 am ajuns acasa , maine e sarbatoare mare ... abea astept zilele de pasti sa merg la parinti si sa stauuu.
Mami de Alex( 27.07.2005 )
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
andru_mami spune:
mady sarumana de urari,sa dea DD ca sa o mai tina printre noi ca sincer i-as simti tare mult lipsa;
eu am fost sa iau peste proaspat de la piata,am luat novac cu 8 lei kg,cred ca are cam 3 kg ,e suficient ptr noi,crapul era 15 lei kg ,mult prea scump,asa ca ne limitam la asta,mie una imi place orice fel de peste,proaspat sa fie ;
am luat si urzici sa fac cu mamaliga ca am o pofta.....
ma duc sa ii dau lui andrei sa pape si sa il scot afara la leagan,i-am luat leagan de la oras azi
si vestea bomba...duminica is de scarbici ,s-a revocat ordinul sa facem inventar pe 31 ,facem sabatata seara si eu duminica sunt la servici pana la 2 ;
asa ca mai am doar vreo cateva zile de lenevit,daca pot sa zic asa
va pupic dulce pe toate si mai vb mai tarziu,fug sa il dau inleagan ca tipa tasu la mine ca se insereaza
POZE
Pentru copii-Donatie
paula2003 spune:
Eu mi-am luat liber sa-mi revin si uite ca mi-a racit rau fetita. Sa vina vara ca ma doare capul, nu stiu ce virus este de nu scapam.
Va dau cafea, ceai....ce doriti, la discretie.
andru_mami spune:
neata!
iau sii eu un ceai ca sa mai lenevesc un pic in pat fiindca e sarbtoare;andrei inca doarme,tati e la sedinta la primarie,si eu .....fac ce stiu mai bine...forumesc
meyyyy,ca sa nu vb intr-un ceas rau,,nu mi-a curs nasul toata iarna,nu am fost racita deloc,doar ce am tusit vreo cateva zile,dar atat ,decat tuse,fara nimic altceva;se pare ca stau bine cu imunitatea,sau o fi norocul prostului??
mai naspa e ca de ceva vreme ma lupt cu niste cosuri pe fata si pe gat cate 1-2 si ma streseaza la greu,nu stiu cu ce sa le dau sa nu mai apara sau sa treaca mai repede;
mie imi apareau decat in apropierea menstrei,dar acum imi apar si in afara perioadei;m gandesc ca poate fi o dereglare hormonala sau ceva la ovare,ca prajeli si grasimi nu am mai mancat de vreo 3 luni;si mai e o faza,am lasat si AC din noiembrie si cred ca si de la ele,dar a trecut deja ceva vreme de atunci,ar fi trebuit sa isi reia functiile normale pana acum;
poate imi dati un sfat ceva,o parere ca mor de cap cand vad ca mai apare cate unul;
va pupic dulce pe toate si va doresc o zi faina cu muuult soare
POZE
Pentru copii-Donatie
mdanicoleta spune:
buna fetele
va rog sa ma lamuriti daca stiti.....
cei de la indemnizatii zic ca mi-au virat banii pe card
la banca am verificat si apare suma de 461 care trebuia sa o iau virata si apoi cu minus si apare suma de 607 si pe urma cei 91 care ii luam...faza e ca banca nu face diferenta intre banii luati de la munca si banii dati de la primarie...la ei apare doar ca virare salariu
ce stiti...s-a marit indemnizatia?
va pupam
paula2003 spune:
In dreptul banilor este trecut protectia copilului sect. 6 indemnizatie pe luna....sau alocatie.... asa este la mine cand ma uit pe desfasurator. Eu am acces de pe net la toate datele contului si vad detaliat tot ce se intampla cu banii.
Paul are otita, Alexa o raceala. Asa m-am saturat sa-i fac bine si sa-i duc 1-2 zile si sa-i iau cobza. Nu stiu cum pot unii sa-si duc copii raciti si sa fie inconstienti de sanatatea celor din jur. Dar copilul lor cum se va vindeca si cand?
Azi la biserica a venit o gradinita sa-i impartasesca, nu va pot reproduce cum tuseau, stranutau si ce sunete scoteau unii copii. Atunci mi-am dat seama de unde imi racesc asa de des in ultimul timp copii.
Toata iarna nu au avut nimic, nu am avut nici o problema si din februarie mai mult raciti si acasa am stat. Eu nu pot sa-i duc bolnavi chear daca platesc doar pentru a nu se agarva si sa nu dea si altora.