Copii nostrii speciali!*12*-suntem invingatoare!!
Raspunsuri - Pagina 13
stefanut-08 spune:
Buna dimineata,
scuze ca nu am scris de ceva vreme.Si pe noi ne-a chinuit o bronsita urata, acum este bine.A tusit saracutul cateva zile, i-a coborat din nou hernia din aceasta cauza.La vara trebuie obligatoriu sa mergem la operatie.Imi este tare frica dar trecem noi si peste asta.
In rest puiutul este destul de bine, sta pe picioare, si asta ma bucura tare mult.Nu statea decat cateva secunde iar acum sta foarte mult.Ne mai luptam cu agitatia si tremuratul ochisorilor,dar parca nu mai e asa de rau.
M-am cutremurat toata din cauza mortii lui Carmen.Nici un copilas pe lumea asta nu merita sa ramana fara mamica.D-zeu sa o odihneasca in pace!.
cu intarziere si fetitei lui Kariguld.Sa fie sanatoasa si fericita.
Baboo - ma bucur tare mult ptr puiul tau.Succes la recuperare si sa ajungeti cu bine acasa.
Wnimra - Alex al tau este un scump.Ma bucur ca sta in 4 labe si ca ii merge din ce in ce mai bine.Sa dea D-zeu sa ai parte numai de bucurii din astea.Esti o mamica de invidiat!!
Sa nu uit, ptr toate mamicile .
wnimra spune:
buna
Azi am zi de curatenie , pana la Pasti sper sa le pun pe toate la locul lor, nu ca era murdar , dar na obisnuinta de acasa , sa rascolesti tot ca vine Pastele , Craciunul.
Alex e mai bine, aseara a mersj juma' de metru, prin pat , are un stil atat de chinuit, dar daca el asa poate cine sunt eu sa comentez.O sa pun curand 2-3 poze noi si un mic filmulet cu el in actiune.Doamne, daca ridica capul in timpul mersului "4 labe" ae sanse mari sa scape de scaunul cu rotile, astept rabdatoaaare .
A mai invatat niste animale noi, culori, isi foloseste mai bine degetele , asta de cand face terapia vojta , dupa un an rezultatele au inceput sa apara.
paula,poate peste un an Alexa o sa fie pregatita de scoala, mai las-o sa copilareasca putin ... pupici
Leditia am citit despre Carmen, am trecut pe la sub. special pt ea, am incercat pe cat posibil sa nu ma gandesc , intru in panica destul de repede si ma gandesc ca se poate intampla oricui, cum bine zicea Stefanut , nici un copil nu trebuie sa ramana fara mama....dar viata asta uneori e prea dura.
Voi ce faceti, sunteti ok? Ai gasit fizioterapeut?
babooo felicitari pt David...va doresc sedere placuta si sa recupereze cat mai mult , este minunat ca il poti tine de manute sa mearga...pupici si te asteptam cu vesti
stefanut felicitari si pt voi ....baiatul tau iti face surprize din ce in ce mai placute, si ma bucur fff mult ca incepe sa isi revina din agitatie si tremurul ochisorilor.
Sa stii ca toate suntem mamici de invidiat , m-am gandit eu bine, pt ca pe langa atatea necazuri cu cei mici si cei mai importanti din viata unei femei , mai stim sa ne si bucuram de viata , sa avem grija de cei din jur , hai ca una peste alta suntem chiar tari.
vera voi ce mai faceti? Cum este la servici? pupici multi pt Andrei
nicoleta ce mai face Ioana? Poate ai timp sa mai intri putin
pupici pt toate fetele si o zi buna
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)
paula2003 spune:
Scoala, pe zi ce trece imi dau seama ca am incercat, incerc dar ceva nu merge. Am luptat mult, lupt, dar nu stiu ce va fi maine. Nu-mi mai fac vise de foarte mult timp, am invatat sa traiesc in prezent si doar atat. De planuri de viitor, nu poate vi vorba decat pe termen foarte scurt.
Am tot primit mesaje de la voi pe privat.
Unele au fot foarte sensibile, calde si cu multa admiratie. Stiu ca ma cunoste foarte multa lume, mi-am dat seama si la gradinita copiilor, si in parc, oras. Eu nu va stiu pe toti si nici povestile vostre. Dar sunt incantata cand imi spuneti ca ma stiti de pe net sau cand ma intrebati ceva. Eu va multumesc frumos ca ati foat alaturi de mine si de aceea va consider o a doua familie. De fapt este singurul siteu in care scriu. Poate nu sunt pe plac tuturor, dar nici nu incerc sa intru sub piele cuiva, recunosc ca sunt usor indaratnica dar trebuie sa ma acceptati. cu bune si cu rele.
Uneori as scrie mult mai mult, dar din anumite motive sunt retinuta. Viata este destul de dura cu noi toti si trebuie sa ne acceptam destinul asa cum este. Importanta este sa fii tu impacat cu tine si sa stii sa ajungi la final de cursa, indiferent care va fi sau cand va fi acel final.
Va multumesc si eu pentru tot.
wnimra spune:
paula de cand am nascut si am inceput sa bantui netul si acest forum am dat de tine....te-am citit si mereu mi-ai insuflat acel ceva de care aveam nevoie(inveti atat de multe cand esti doar un simplu spectator), sa ma lupt pur si simplu pt copilul meu sa il fac bine, ti-am admirat copiii si in special pe Alexa care este minunata si a ajuns asa datorita ingrijirii tale.
Ai zis bine , ce rost isi au visele si planurile pe 5 ani cand noi nu stim ce se intampla peste 30 de min, tu , eu si multe alte mamici de aici si nu numai stim ca totul se poate darama in cateva sec, minute, ore.
Alexa sigur o sa mearga la scoala.O sa vina ziua cand o sa ne povestesti.Acum poate nu este pregatita.Ai luptat mult pt ea si o faci in continuare, i-ati si tu putin liber in ganduri
paula2003 spune:
Pot sa-mi iau concediu.
Ar fi frumos ca de maine sa intru intr-un medical.
Multumesc pentru aprecieri. Asa sunt eu, in prim plan. Fac ce fac si mereu atrag priviri.
Am scris aici pentru ca stiu ca sunt citita si nu stiam unde sa scriu. Sper sa nu se supere cineva.
Alexandra, nu stiu cum sa spun, nu mi-am facut vise nicodata cu ea, dar in ultimul timp sunt un pis trista. Mi-as dori o scoala normala, dar nu spun nimic pana in toamna lui 2011. Incerc sa fiu impacata cu mine si daca va fi sa o duc si vis-a-vis, asta este. Ce pot sa fac? Este dureros sa stii ca nu stii ce faci maine, ca daca mori va fi a nimanui....ce pot face? Are meditator in particular, merge la o gradinita foarte buna, are o educatoare buna....noi am incercat, incercam. Cu toate ca uneori am impresia ca investes in praf, dar nu renunt. Poate am si eu o pasa proasta acum si vad lucrurile mai critic.
Poate maine cand ma trezesc va fi mai bine.
roxy spune:
Paula te inteleg asa bine , aceleasi stari le am si eu, dar din pacate nu avem voie sa renuntam, sa cedam...de noi depinde viitorul lor si trebuie sa fim tari sa-i putem pune pe drumul drept pe care sa-si construiasca viata.
paula2003 spune:
Sunt treaza de la ora unu, acum imi fac o cafea ca sa nu cad la volan si ma duc la facut pachete, sper sa nu fiu pusa sa si car, nu mai pot. Nu am carat nici cand m-am mutat cu casa mea cat am carat in ultimele 2 saptamani. Am de eliberat si biroul meu si nu stiu ce fac cu ele si unde le pun. Am multe care nu-mi trebuie si ajutoare fizic ioc.
mdanicoleta spune:
buna ziua
nu am mai intrat de mult sa scriu dar va citesc cat de des pot
am incercat sa merg la munca dar mi s-a facut mutarea la otopeni si am stat 2 zile si am din nou concediu de crestere...pana cand...nu stiu
sapt trecuta am fost la madrid pentru 4 zile intr-o mica excursie. totul frumos dar ffff scump. mi-am dat seama ce saraci suntem
ioana a ramas acasa cu mama mea si s-a ingrasat putin si parca e mai bine fizic. poate pt ca o sapt s-a odihnit fara nici un fel de gimnastica
de luni am inceput iar vojta...tot asa matinale..
va pupam pe toti
wnimra spune:
hello!
coffe pt tooata lumea in special pt Paula , care nu a doarmit si azi are treaba ca la balamuc, pupici
kariguld spune:
hallo
Paula, toata adimratia mea pentru tine! e greu uneori, dar viata merge inainte si numai cu lupta, subo forma sau alta.
wnimra, cum ai tu grija de noi! multumi de cafea! spor la curatenie, eu scap, ca vine soacra la noi in vizita de luni, asa ca plec in Bahamas. cu George Cloney!
fiica'mea a facut o infectie la un deget si mereu isi rupe coaja de acolo chiar daca i-am dat eu un milion de explicatii. azi am programare la un medic sa vada ce-i de facut. multumesc cerului, ca la noi toate sunt pe asigurare!
Vera e la terapie cu Andrei, la Bucuresti.
sanatate maxima si multa putere va doresc. si va multumesc pentru urari, si la ai vostrii copiilasi le doresc binecuvantari!
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!