Copii nostrii speciali!*12*-suntem invingatoare!!
Raspunsuri - Pagina 10
andru_mami spune:
asa deci si prin urmare .......sa va spun de ce am tot lipsit pe aci....
pooooiii v-am spus ca de la 1 aprilie ma intorc la servici....buuuun,am rezolvat cu sefa sa ma intorc fara sa imi deschida cartea de munca ca sa pot lua si indemnizatia in continuare pana in august,asa ca ...eu avantaj.. si din august cand era data la care trebuia sa ma intorc imi deschide si cartea de munca ;
si fiindca magazinul era cam stramt s-au hotarat sa il mai largeasca si uite ca a trebuit sa facem curatenie,sa asezam marfa,si tot asa ,si-s deja rupta de oase la cat am muncit in fiecare zi de sambata dimineata pana seara la 11 noaptea ,decat in seara asta ce am ajuns mai devreme ,la 22,ca ea e la servici si baza eram eu si inca una din fete,ca cealalta s-a nascut obosita si nu e buna nici de dos de caciula ;
si maine merg iar ca mai e de retusat pe ici pe colo,asa ca o sa fiu mai rarut pe aici ;
luni plec cu Andrei la recuperare ptr 2 saptamani si pe urma o iau de coada de la 1apr;
Andrei sta cu soacra,vad ca se descurca ff bine cu ea/el,se inteleg bine,mananca bine,nu sunt probleme ;
am primit martisor de la sotul meu un lantisor de argint cu o iconita mica cu Maica Domnului tot de argint ,sunt ff incantata de ele,sunt ff frumoase,si de la sefa o cruce cu Isus fff frumoasa pe postament ,dar se poate pune si pe perete;
si apropo de plecat la recuperare dupa ce ma intorc la servici...poii o sa ma duc si cu el,ptr ca sefa va face programul in asa fel incat sa pot pleca si cu andrei ori de cate ori am programare,asa ca ,no problem;
va pupic dulce pe toate si toti puiutii si va doresc o saptamana frumoasa,ca nu stiu cand mai pot sa intru pe aici,maine iar cu treaba si tot asa;
POZE
Pentru copii-Donatie
Haideti sa ajutam la BAZAR
cu fluturasul Andrei (23.08.2007)
mari_paun spune:
andru_mami iti doresc sa te dapatezi repede la servici, si cu siguranta vei face fata
sanatate multa si Doamne ajuta sa fie totul bine
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 8+ si mami de Ema
asteryaro spune:
Mari , FELICITARI pt. burtica, sa fie intrun ceas bun, si Ema sa se bucure mult!
Felicitari si pt. progresele Emei , s-o tineti tot asa, fara oprire!
Cristina si Razvan (31.01.2006)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO
adrianapop spune:
Buna dimineata
Cafea pentru toate,,,
sper ca santeti bine,,,noi ne pregatim de serbare,copii maine au maine serbare de 8 martie ,special pentru mama,,sant asa emotionata ca nu mai pot,,,ii aud toata ziua cum canta,recita poezii prin casa si dupa vin si imi zic,,,
Mama asa-i ca nu ai auzit??,,,e surpriza si nu ii voie sa auzi,,
Eu nu aud ,,bineinteles va imaginati ca ei cred ca daca nu ii vad nici nu ii aud,,,mai ales pe andreea care tipa cat o tine gura ca sa o aud.
Inainte de asta doamna educatoare i-a spus sa cante mai tare ca altfel nu se aude si ea a inteles sa tipe si acum nu putem sa ii atragem atentia sa cante mai incet ca se supara si nu mai canta deloc.
Problema e cu baietii care nu se mai aud cum canta si tot timpul ii atrag atentia sa nu mai tipe ca ii doare capul,iar ea foarte mandra si hotarata le spune:
-auziti eu cant cel mai frumos si mai tare si mama ma aude numai pe mine:
Are dreptate,numai ea se aude...abea astept sa vad maine ce o sa iasa,,,parca vad ca o sa plang si o sa rad in acelasi timp.
MARI- felicitari si sa fie intr-un ceas bun
In rest va pup pe toate
dani_ionescu spune:
Mari , ma bucur mult ca esti insarcinata , si eu sunt si cred ca tot 8 saptamani am . Nu stiu daca ma mai tii minte , am fost acum ceva timp , cateva luni bune la tine, am facut cunostinta si cu Ema , voiam sa fac si eu terapie cu Sebi,dar in lipsa si de bani, si de fete care sa lucreze cu el (eu am incercat si nu prea ma descurc ) nu am mai continuat . Acum cateva zile am fost cu el si aici la noi , la spital , a venit o doctora noua si a cazut cerul pe mine cand mi-a spus ca Sebi are elemente autiste . Te rog daca vrei sa-mi scrii sa-mi spui si mie ce s-a intamplat cu gradinita pe care voiati sa o deschideti pe str. Viilor sau cam asa .... daca pot sa fac si eu cu Sebi terapie ABA , ca sunt cam disperata
mari_paun spune:
DANI, felicitari pt sarcina cu siguranta va fi bine si pt Sebi.
Din pacate nu m-am inteles cu parintii asa ca Ema face ABA acasa cu o fata ,4 ore lucreaza dupa ce vine de la scoala.
Una dintre fetele care a lucrat 1 an cu Ema este invatatoarea ei.
Impreuna cu Primaria am incercat sa facem un proiect cu foncuri europene pt a deschide un centru pt copiii cu autism...acum e in faza de evaluare, sa speram ca va fi aprobat...
Tinem legatura
bazar pentru Ema
Mari 8+ si mami de Ema
mari_paun spune:
Ema are 3 colegi, Ema este cel mai sus si e singurul copil cu parinti, ceilalti sunt crescuti in centre...din nefericire nu ii aduce zilnic si Ema lucreaza cel mai mult. Ema este geloasa daca invatatoarea sta si cu ceilalti copii sa ii invete ceva...doreste sa fie in centrul atentiei si cand ii da ceva de desenat, de pilda, mazgakleste un pik apoi ii intinde invatoarei foaia si zice GAC(T)A!Ceilalti copii o imita pe Ema si invatatoarea este incantata de progresele tuturor.
Invatatoarea o cara peste tot pe Ema, este singurul copil care are acces in cancelarie si participa la anivrsarile profesorilor, este iubita de toata lumea. doamna de psihoanaliza este atenta la programul Emei si mereu ne invata cum sa continuam.
cam atat
bazar pentru Ema
Mari 8+ si mami de Ema
Leditia spune:
kari,David e nascut pe 18.12.2008,iar eu pe 26.07,1981.
Multumesc.
Eu caut fizioterapeut pt David..pe foaia cu tot ce cuprinde tratamentul lui David,ni s-a recomandat kineto,insa cred ca e o greseala..eu peste tot am citit de fizioterapie pt copii bolnavi de fibroza..Sau or trebui ambele..habar nu am.La urmatoarea vizita o sa intreb si de chestia asta,caci David se cam inneaca cu mucus,tuseste..si nu-mi place deloc.:(
Mai mult i se decojesc palmutele si piciorusele,i se ia pielea destul de rau,i-am dat cu o gramada de creme si degeaba...si ma doare sufletul cand ii iau pielitele alea sau cand gasesc fasii de piele de-a lui pe jos.El ia ADEK's si credeam ca e suficient,pt vit A,dar se pare ca nu prea e..insa cum eu nu-i dau nimic de capul meu,astept sa vad ce-mi zice drita si cum pot rezolva problema.
Cam atat despre noi..we placut tuturor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
wnimra spune:
Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa va inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Va doresc un 8 Martie cat mai frumos.
La multi ani, frumoase doamne!!!
"Este o arta sa fii fericit printre necazuri"-babette:)