Tauroaicele petrecarete - LMA!!! (36)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ce liniste e pe-aici.
Eu am fost azi cu fii-mea la medicul de familie caci iar e bolnava si am cerut trimitere pentru cateva analize. Asa ca peste vreo 2 saptamani ne prezentam la analize.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Bine ca v-au dat analize.Aici nici sa i omori nu dau.Sper sa va ajute.La noi e soare,nu e cine stie ce caldura,dar merge.Week end placut tuturor!

Mergi la inceput

Buna tauroaice!
Jenn, si eu sper sa ne ajute. Pana una alta face aerosoli si vad ca deja e mult mai bine. Doamne ajuta!
Va urez tuturor o saptamana cat mai buna!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

CRISTOS A INVIAT!

Fetelor ce dor mi-a fost de voi si de subiectul nostru Din poacate timpul nu-mi mai permite sa stau mult pe net la servici si acasa am mereu muuulta treaba.
Lexi multa sanatate Mariei.Cum sunteti?
GabiK multumesc de oferta.Ma mai gandesc.Cred ca sotul meu pleaca de nebun daca-i mai aduc 2 tauri nazdravani acasa

Mergi la inceput

Noapte buna dragele mele tauroaice!

Mergi la inceput

Carmen, ma bucur ca ai reaparut.
Maria e muuult mai bine, multumim de intrebare. Daca dupa primele sedinte de aerosoli, mai tusea asa razlet si inca mai haraia usor, acum nu mai haraie deloc si nici de tusit nu mai tuseste. Doamne ajuta sa fie bine!

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput

Buna ziua!
Profit de pauza sa bag un ochisor pe la voi
Lexi ma bucur ca Maria e mai bine si sper sa iasa si analizele ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

cu intarziere si cu scuzele de rigoare vin sa va urez Hristos a Inviat si numai bine tuturor !

gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Nimic despre tine?Dar laconica mai esti!Noi ne bucuram de week end,soare,gradina ci citim stiri despre norul de cenusa.

Mergi la inceput

Buna tuturor.
Da, norul asta de cenusa ne-a dat batai de cap. Soacra-mea trebuia sa plece sambata spre Bucuresti dar s-a anulat zborul si atrebuit sa-l reprogramam pentru sambata asta. Sa speram ca de data asta va zbura.

Din ce in ce mai mare
Si primele perlute

Mergi la inceput