Linkuri cu jocuri pt copii prescolari

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ramonapreda cred ca parintii care au citit Elevul Dima dintr-a 7-a,Cismigiu et.compani,Winettou,Mark Twain, etc....sigur au cartile in biblioteca si le vor citi si copiii lor

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui maraki

Ramonapreda cred ca parintii care au citit Elevul Dima dintr-a 7-a,Cismigiu et.compani,Winettou,Mark Twain, etc....sigur au cartile in biblioteca si le vor citi si copiii lor

Topicul asta este despre jocuri pt prescolari. Nu pt scolari. Daca ii citesc lu' fii-mea din Mark Twain, se va plictisi, fiindca nu are poze colorate.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Din pacate eu cred ca ramonapreda este educatoare si tot din nefericire atitudinea ei este norma si nu exceptia in acest caz.

Daca aveti chef sa scotociti bine bine in linkul de mai jos veti gasi cam orice exista si va intereseaza pentru copii, de la jocuri pentru invatarea alfabetului, cunostinte de matematica, engleza pentru piticei, cunoasterea mediului si altele asemenea. Au si desene clasice dublate si, bineinteles si tot felul de alte prostii.

http://romania-inedit.3xforum.ro/topic/85/Only_for_kids_-_Pagina_copiilor/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonapreda

draga mea,eu nu am facut altceva decat sa-mi spun o parere vis-a-vis de acest subiect, atat ca parinte,cat si ca educator,parere de care se poate tine cont,sau nu. nu am jignit pe nimeni facand asta.nu stiu ce fel de raspunsuri asteptai tu...tratate de psihologie sau pedagogie? tu esti cea care jignesti si sfidezi, care nu stii sa comunici si sa accepti si alte pareri. asta cu siguranta pt ca esti o persoana introvertita, frustrata si recalcitranta. stai cumva f mult timp in fata calculatorului?eu cred ca da...si stii ceva? da, stiu mai multe despre educatia unui copil decat tine,asta mi-e meseria. cei 5 ani de scoala normala, 14 vechime la clasa, gradul I ,cursuri de tot felul...cred ca imi rezerva dreptul asta. imi pare rau pt tine daca esti atat de frustrata, incat te simti jignita de asta...

D-na educatoare, daca la asa etichetari si jigniri ati ajuns dupa numai 2 mesaje schimbate pe un forum cu o persoana, imi pare rau pentru copiii pe care ar trebui sa ii educati. Gradul 1 si cursurile de tot felul cu siguranta nu v-au ajutat prea mult in domeniulpsihologiei si comunicarii cu oamenii.

Bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25
D-na educatoare, daca la asa etichetari si jigniri ati ajuns dupa numai 2 mesaje schimbate pe un forum cu o persoana, imi pare rau pentru copiii pe care ar trebui sa ii educati. Gradul 1 si cursurile de tot felul cu siguranta nu v-au ajutat prea mult in domeniulpsihologiei si comunicarii cu oamenii.

Cred ca este educatoarea mai in varsta a fetitei mele. Ea spunea ca nu reuseste sa ii inteleaga pe copiii de acum. Si are un comportament de zbir. A si fost reclamata de catre parinti din acest motiv.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput